to do pracy ... 30 gr niewidocznego wpc liczyłeś:) rano zamiast tw2arogu mięsa omlet z 4 jaj ryż olej lniany i znikam pracować. zresztą na masie makroskładniki nie są tak istotne ..liczy sie ilośc kcal bo to one dają nadwyżke i wzrost ,
Printable View
to do pracy ... 30 gr niewidocznego wpc liczyłeś:) rano zamiast tw2arogu mięsa omlet z 4 jaj ryż olej lniany i znikam pracować. zresztą na masie makroskładniki nie są tak istotne ..liczy sie ilośc kcal bo to one dają nadwyżke i wzrost ,
Czyli wnioskuje z Twojej wypowiedzi że kcl i nadwyżka buduja Twoją piekną, suchą, czystą mase mieśniową ???
Dla mnie to ulany Jesteś jak mało który i sorry ale to mnie się nie podoba ba nawet mi się wydaje ze jak miałbyś zrobić redukcję większość zniknie albo skończysz w połowie bo Ci bicki tak zmaleją że się przestraszysz.
niech każdy robi masę jak chce, niektórzy wolą masować powoli aby cały czas być w miarę fit, a niektórzy robią mocną masę a potem redukują. Według mnie lepsza jest 1 metoda bo potem jest mniej roboty z redukcją, ale jeśli ktoś chce się zalać to czemu nie. Wiadomo balon, że ty też wolisz estetyczną masę bo sam tak robisz, ale znajdą się tacy na forum którym podoba się ulanie
Rozumiem też to przerabiałem i ulewałem się przecież :), nikt nie powiedział że i w tą zimę coś mi nie wyjdzie i znów pas mi urośnie :) hehe, ale mnie się to już przestało podobać, na fotach kolega ma bardzo wysoki bf a przeciez niedawno lato się skończyło :), znam tez takich których wieczna masa interesuje a redukują się dodając tylko do kijowej diety clenbuterol lub spalacz :)
Koledze raczej nie zalezy na estetycznej sylwetce dlatego tylko o wadze mówi i wiekszej ilości kg na wadze, dla mnie waga jest mało ważna czasem sprawdzę czy jest więcej ;)
trenuje troche i nigdy jeszcze nie udało mi się zbudować masy bez tłuszczu czy też dodawanie aero obcinanie kcal nie działa no może jedtem ewenementem nie wiem chętnie bym chciał tak zrobić żeby szło powoli i ładnie ale nie umiem więc postanowiłem zrobić max ile wycisne nawt się podlewając i potem zrobić redukcje co wyjdzie nie wiem ale licze że mi w tym pomożecie....? jak macie rady dawać śmiało!:)
Ta.
Więcej mięsa ryb i białek z jaj -60zl z przesyłką masz za 320 białek w płynie.
A mniej shitowatej kazeiny co obok kazeiny nawet nie stala- nabiał
musisz baloniarz pamiętać że inczej sie trenuje na suplementach naturalności a inaczej na dopingu bo wtedy możesz sobie nawet rosnać na niższej podaży anp ja musze przeskoczyc próg by rosnać...
daj linka do tych białek jaj już to widziałem gdzies ale cen nie było akurat
[QUOTE=fallenursus;471685]Ta.
białek z jaj -60zl z przesyłką masz za 320 białek w płynie.
[/QUOTE]
A gdzie taka cene mozna dostac?
chyba zrobie ukłon w Wasza strone zrobie trening gęstościowy , rzeźbe i Wam dopiero się pokaże może wtedy będziecie mogli powiedzieć coś pozytywnego?