[quote] haha chłopcy jeszcze konkurs sie nie zaczął a wy sobie ładnie tutaj[/quote]
jak sie nie zaczal konkurs przeciez jest od dzisiaj :roll:
Printable View
[quote] haha chłopcy jeszcze konkurs sie nie zaczął a wy sobie ładnie tutaj[/quote]
jak sie nie zaczal konkurs przeciez jest od dzisiaj :roll:
od 16 kwietnia do 15 maja - a ja już obczaiłem kto tu nabija posty haha :mad: troche mi sie nee podoba ten konkurs wlasnie bo nee jest zbyt obiektywny no ale może cos wygram :cool: i jeszcze wlasnie trzeba skasowac ile osob zaproszonych kto miał..
a powracajac do tematu to aeroby + dieta i jedziesz typie :lol:
[b]Calmer[/b], powiedz kto nabija posty powiedz jak wyglada twoim zdanien nabijanie postow bo moim zdanien nabijanie postow polega na bezsensownym pisaniu jezeli ktos pisze na temat to czemu piszesz ze nabija ktos ja tu takiej osoby nie widze
jesli chcesz spalic tluszcz to najlepiej jesli od razu po silce pojdziesz pobiegac z 20-30 minut albo pograc w pilke czy pojezdzic na rowerze (aeroby) to bedziesz od razu spalal tluszcz... sprawdzona metoda ;)
no tak jak napisalem chyba w tym temacie spalanie tłuszczu nastepuje gdzies po 20 minucie biegania, jezdzenia na rowerze, grania w pile..
tak ale tylko po treningu siłowym albo przed śniadaniem
no podobno najlepsze efekty naczczo jakas znana osoba tak robila nie weim czy nie Arnold??
co do spalania to wszyscy jesteśmy zgodni że po 20 minutach wysiłku fizycznego organizm pobiera energie z nagromadzonych (w tym przypadku zbednych) zapasach tłuszczu
dopiero po tym czasie faktycznie "spalamy tłuszcz"
szkoda że nie pobiera go z tych miejsc skąd byśmy chcieli tylko z całego organizmu
:sad:
no niestety niema tak dobrze ale troche tluszczyko moze byc byle nie za duzo
[quote]szkoda że nie pobiera go z tych miejsc skąd byśmy chcieli tylko z całego organizmu [/quote] sa dobre i zle strony spalania :wink: