nie mam ale jak będzie potrzebna to mogę skombinować
Printable View
nie mam ale jak będzie potrzebna to mogę skombinować
sztanga do wszystkiego sie przydaje
sztanga + laweczka + hantelki to podstawa :!:
to skombinuj sztange
a6w + aeroby i bedzie brzuszek bo samymi a6w cudów nie zdziałasz jeśli masz tłuszczu dosyć na górze :mrgreen:
najlepiej biegac lub na skakance z 30 min dziennie i pozniej zwiekszac czas do tego wieczorem a6w i zmieniejszyc troszke swoja diete mniej jesc :wink:
na bicepsika proponuje :
-uginanie ramion ze sztanga 4x 12,10,10,8(przykucnij tak jak bys siedzial na krzesle lub na nie usiadz lokcie na kolanai podnos sztange tak jak na modlitewniku )
-uginanie ramion ze sztanga stojac 4 x 12,10,8,8(zwiekszajac ciezar )
-uginanie ramion na przemian ze sztangielkami stylem mlotkowym 4 x 10,10,8,8
- jesli masz jakies pytanko to smialo
[quote]-uginanie ramion ze sztanga 4x 12,10,10,8(przykucnij tak jak bys siedzial na krzesle lub na nie usiadz lokcie na kolanai podnos sztange tak jak na modlitewniku )
-uginanie ramion ze sztanga stojac 4 x 12,10,8,8(zwiekszajac ciezar )
-uginanie ramion na przemian ze sztangielkami stylem mlotkowym 4 x 10,10,8,8[/quote]oj a ja odradzam az taka ilosc serii... 12 na bica to moim zdaniem przesada... 8-9 serii to wg mnie idealnie...
[b]Jose[/b] - na poczatku moze i jest to odpowiednia ilosc serii, moze i dla niektorych caly czas - mnie np nie rusza juz trening przy niskiej intensywnosci :smile:
no tak wiadomo ze pozniej kazdy juz wyczuwa swoj organizm i wie jak ma go katowac ale to wszystko przychodzi z czasem...
a jak widac autor nie ma zbyt wielkiego doswiadczenia z silownia wiec 8-9 serii wystarczajaco dla niego wystarczy.. :)