-
Robiłem 6 weidera i stwierdziłem że to niezbyt dobre ćwiczenie. Owszem bolało mnie po pierwszym treningu ale poźniej już bylo z górki. Efektów nie mogłem sie doczekać i sie nei doczekałem, może spodziewałem sie ich za szybko. Aerobiczną 6 weidera zakończyłem na 12 dniu i zaczołem bardziej silowo podchodzić do brzucha. Czy 8 (masowych) powtórzeń pozwoli nabrać masy w okolicach brzucha, czy raczej robic wiecej ?! jak to sie tyczy brzucha ?! Prosze o pomoc doświadczonych userów.
-
[quote]Robiłem 6 weidera i stwierdziłem że to niezbyt dobre ćwiczenie[/quote] zrob do konca a6w i pozniej mow co dobre a co zle jak zrobisz 42 dni to napisz
-
[quote=fishe]zrob do konca a6w i pozniej mow co dobre a co zle jak zrobisz 42 dni to napisz[/quote] po co mam robić ćwiczenie na którym bez przerwy spinam jedynie te same partie miesni ?! Jak juz mowilem na samym początku dawało to rezultaty bo bolało ale teraz nie boli a jedynie sie poce ładując dziesiątki ćwiczen. Zrozum że ja nie cche mieć spalonej oponki bo takiej nie posiadam cche brzuch na wakacje wyrobić masowo a nie stracić w pasie... Nie bede tacił czasu na aerobiczą 6 weidera gdyż zajełoby mi to do samych wakacji a do tego momentu musze już z pewnością mieć brzuch jak kulturysci. Powiedzcie mi jak oni to robią że tak mocno to widać ?!
-
to co ci poleca robic brzuski niegdy tak dobrze nie wyrobisz brzucha zeby nie spalic tluszczu i zeby bylo widac miesnie
-
Najlepiej od 15 do 20 pow.Jak nie ma tluszczu do zrzucenia to 2x w tygodniu wystarczy,zeby miec ladny brzuch.Z obciazeniem kostka urosnie i bedzie wieksza,co spowoduje wiekszy obwod w pasie.Ja cwicze bez obciazenia.
-
z obciazeniem to juz jak ktos mam koste i wtedy pracuje nad jej wielkoscia
-
tez tak słyszałem
najlepeij spróbiwac obydwa
najpierw abs bo łatwiej
-
A co sądzicie o ABS2 czy to dobre ćwiczenie ?! zajmuje dużo krócej niż a6w i ponoć daje lepsze efekty ?
-
abs zajmuje cale 8minut treningu dziennie. mam zamiar zaczac abs bo a6w za ciezkie :]
-