-
na dobry cykl oparty na xp trzeba kupic dwie puchy. Dobrzejest zrobic miksa z xp nowej formuły z xp energized. XPe dobrze pobudza i pmuje na treningu. Wtedy porcja Xp new rano i porcja Xpe prze treningiem. W nietreningowe mozna jedna porcje ranona czczo ładowac ale ja wychodze z zalożenia że stacki warto wykorzystać maksymalnie i ładowac dwie porcje zarowno w treningowe i nietreningowe.
-
Ja za tydzień robie mały cyklik na siłe na nowym xpandzie,3 kg białka Ostrowii i animal paku,więc jak kogos będzie to interesowac to moge opisac rezultaty jak juz będzie po wszystkim.
-
fajnie jakbyś to zrobił tak jak opisałem w tym poście:
[url]http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=137[/url]
-
Litwin xp masz tylko jedna puche? Jesli tak to troche malo. Co do ostrowii to juz twoj wybor. Dziwi mnie tylko troche ze wiekszosc ludzi traktuje bialko jako element cyklu. Przeciez ma ono sluzyc jako uzupelnienie diety, a dieta trzymamy ciagle a nie tylko na cyklu :wink: Tomek masz racje ze mozna kupic taniej. Chyba zaopatrujemy sie z tego samego zrodla :wink:
-
Pisze ze białko,bo poza cyklem całosc mam z pożywienia.Mi też mówili że jedna pucha cell pumpa to będzie za mało,a jeszcze mi zostało,a efekty były super.Do xpanda mam jeszcze pół opakowania creafusion.Poza tym mój cykl trwa 5 tygodni i jest dostosowany do treningu,który mam na siłe,czyli wystarczy w sam raz.
-
[quote=Litwin25]Pisze ze białko,bo poza cyklem całosc mam z pożywienia.Mi też mówili że jedna pucha cell pumpa to będzie za mało,a jeszcze mi zostało,a efekty były super.Do xpanda mam jeszcze pół opakowania creafusion.Poza tym mój cykl trwa 5 tygodni i jest dostosowany do treningu,który mam na siłe,czyli wystarczy w sam raz.[/quote]
Ok. Skor poza cyklem dostarczasz z pozywienia to chyba na cyklu tym bardziej :roll: Po jaka cholere jesc to gowno (ostrowia) skoro masz wystarczajaca ilosc bialka dostarczona z diety
-
Po takie gówno że jak jestem na tym cyklu to ćwicze 4 razy w tygodniu i nie moge do pracy wziąść białka w postacji naturalnej,dlatego mam też Ostrowie.Nie wiem co ty tak jeźdźisz po tej Ostrowii?Nie samkuje ci czy co?
-
To ze ma smak ku**** to pol biedy. Po prostu uwazam ze to scierwo. Jesli ktos je to jego sprawa. Teraz jednak mozna tanio wyrwac dobre bialka i ostrowia staje sie nieoplacalna.
-
Twoja sparawa.Napisz mi tylko czy jad?e? to bia?ko(Ostrowia)?
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-06, 21:48[/i] ][/size]
Kurde mam zonka bo okaza?o sie ?e xpand bedzie dopiero w poniedzia?ek i nie wiem czy czeka? czy do?ozy? 10 zeta i kupi? Horse power?Wiem ? esk?d mocny ale nikt tego jeszcze nie uzywa? i mo?e by? ró?nie?
-
w dni treningowe raz,ale kiedy rano??popoludniu??