[b]MADOX[/b], pokaz w ktorym poscie mnie nie rozumiesz wytlumacze cie bo jakos nie widze zebym gdzies nie jasnie napisal
Printable View
[b]MADOX[/b], pokaz w ktorym poscie mnie nie rozumiesz wytlumacze cie bo jakos nie widze zebym gdzies nie jasnie napisal
nie bede sie trudził bo i tak wywalisz moj post
czemu mam wywalic ?? ja akorat nie mam tego dzialu wiec nie wywale wiem ze pisze nie na temat ale juz jak MADOX napisal to niech napisze gdzie mnie nie rozumie
nie bede pisal bo to nie na temat wiec zostanie wywalone bylem kieys na pokaie fitness i widzialem te kobitki sa takie jakies nadmuchane chodza jak by mialy ze 120 kg i po 55 w lapie nie podoba mi sie takie cos
[quote] sa takie jakies nadmuchane chodza[/quote] nie sa nadmuchane tylko tak stylisci ich uczyli chodzic zeby wszystkie miesnie bylo dobrze widac
no faktycznie ale i tak wygladaja jak nadmuchane ja nie powiedzilemze one sa nadmuchanie powiedzialem ze tak wygladaja , jesli chodzi do ich postawy to jak najbardziej jest poprawna porafia nak najlepiej eksponowac swe wdzieki ale to nie zmienia faktu ze damie to nie przystoi :wink:
to wiadomo ale po ulicy napewno juz normalnie chodza :mrgreen:
no mozliwe ale troche napewno ze sceny im zostale a ciala ? maja wysportowane napewno ale juz widac znacznie miesnie i to jest ju fuj
nie no kobieta powinna byc zgrabna nie tak umiesniona jak facet to juz przesada
no jak ma za duze miesnie to jest porazka ale jak ma takie smukle boskie cialko to normalnie czlowiek szaleje testosteron az kipi