ja tylko przypominam ale ze ty jestes Super Modem to tez powinienes usuwac jest to twoj obowiazek niestety :mrgreen:
Printable View
ja tylko przypominam ale ze ty jestes Super Modem to tez powinienes usuwac jest to twoj obowiazek niestety :mrgreen:
sorry ale od tego mam moderatorów :razz:
jak bede coś widział to bede usuwał
[b]tomek.[/b], może byście się dzielili tym co macie zamiar zrobić albo już zrobiliście :wink:
na skośnej głową w dół jest łatwiej bo sztanga pokonuje krótszą droge...
OT okey postaramy się.
jest dział propozycje jak cos chcecie to piszcie
z tym było tak że czasu mało było i jakos jeszcze przed szkoła dokonaliśmy zmian.
wszystko można odkrecić a to była tylko lekka kosmetyczna zmiana.
co do usuwania postow niezwiazanych z tematem to troche zly pomysł bo:
np jak ktos ma drobną sprawe np taka jak ja czyli spytanie sie o co chodzi w opcji "pomógł" to miałby problem, poniewaz dla takiej błachej sprawy nie opłaca sie zakładać nowego tematu i zaśmiecać forum!!
A jak by na forum zrobic dział: inne tematy, to z pewnoscia malo kto by tam wchodzil
tomek. nie wiem jak to mierzysz ale ja jak podnosze na ukosnej to od dotkniecia klatki do pelnego wyprostu lokci widze taka sama odleglosc jakbym to robil na plaskiej lawce...
leszman
mozesz sie zapytać o te pomogł w tym poście ale napisz w tym samym poście coś co wniesie jakąś inforamacje do dyskusji na temat postu. porzadek powinien byc bo strasznie zbaczamy z tematów.
szymi
zobacz sobie jeszcze raz. a najlpeij sprawdz w ten sam dzień rekordy na tych dwóch ławkach i zobaczysz sobie na której sie łatwiej wyciska
głowa w dol jest o wiele latwiej podnosic bo nie trzeba wyskoko podnosic ciezaru
ja zawsze wyciskam rekord na poziomej lawce, zreszta chyba jak wiekszosc heh
ja jeszcze nie slyszalem zeby rekord wyciskac głowa w dół :mrgreen: