arsana kupisz w tureckich aptekach albo u lokalnego dilera :razz:
cena wychodzi kilka krotnie droższa niz w przypdaku tussipecta. ale jakośc lepsza bo nei masz inncyh substancji w tym jakiś ziołek jak w tussi. za jakośc sie płąci.
Printable View
arsana kupisz w tureckich aptekach albo u lokalnego dilera :razz:
cena wychodzi kilka krotnie droższa niz w przypdaku tussipecta. ale jakośc lepsza bo nei masz inncyh substancji w tym jakiś ziołek jak w tussi. za jakośc sie płąci.
To efedrynę kupię tusipecta i aspirynę.Gdzie mogę oprócz kawy(której nie lubię) znaleźć kofeinę?
kofex, coffitos w aptekach i w sklepach sa tabletki z kofeiną.
albo jak ktos nie chce sie pierdolić to jak pisał valdemort kupic thermal pro
Jak nie lubisz kawy, proponuje napój energetyzujący ja tak robiłem ,
Ja proponuje czystą efke nie tussi a jak nie masz dostępu to zakup thermo ale tego też jest masa i te konkretne też są z pod lady, a przynajmniej tak było dawniej nie wiem jak teraz, ale w sklepach kulturystycznych te lepsze mają spore ilości kofeiny i dają mega kopa na treningach i już przez samo to spala się tkanke tłuszczową .
Teraz używam efke ale dawniej stosowałem thermo naprawde z różnuch firm i z tego co pamiętam to dobre były z firmy PROLAB przynajmniej na mnie najlepiej działały,
ale dzisiaj tak patrzyłem po sklepach na necie i nigdzie tego już nie widze, tak że nie wiem.
wpisz sobie thermal pro w wyszukiwarce można bez problemu kupić na necie zawiera efedryne a wedug naszego prawa nie powinno go sie sprzedawac.
Toś mnie zaskoczył :shock: jak jeszcze zawiera efedrynę to już całkiem super, poszperam troszke. :wink:
LOL :mrgreen: fajnie fajnie piszcie :D takich tekstow wiecej
Apropo tego thermal pro , szukałem troszke miałeś racje, jest jak byk, nawet taniej chodzi niż dawniej fajnie pisze na wstępie: Najsilniejszy spalacz tłuszczu połączenie kofeiny,aspiryny,efedryny.
A jak bardziej się zagłębiłem , dokładnie interesował mnie skład to jest taki:
Jedna kapsułka zawiera: Ma Huang Extract 8% 250mg, Caffeine USP 200mg, White Willow Bark (Salix alba) 75mg, Cayenne (40.000 SCU) 50mg, Ginger Root 50mg.
Porównywałem do tych moich dawnych opakowań i skład jest niezły ale nie ma tutaj nic o efedryny chociaż w tych starych co miałem też nie było a działało świetnie.
własnie nie wiem jak to jest
zalęzy jakiej firmy jest ten thermal
niektóre sa przemycane ze wschodu i zawierają naturalna efedryne(ma huang) czy jakies ziółka(kilka miechów temu jakąs laska kipnęła zarzywając, pewnie wrzuciała poł paczki naraz i poszła na disco ale to już jej sprawa)
musisz szukać w składzie ephedrine hcl, to syntetyczna efedryna bez żadnych domieszek ziół