to juz nasz problem
chodzi mi tylko o to co o tym sądzicie
Printable View
to juz nasz problem
chodzi mi tylko o to co o tym sądzicie
Powiem tak chat albo kanał irc JASNE!!!!! Pudzian na własna strone własne forum i tam ma tysiace urzytkowników i zobaczcie jak tam czesto odbywa sie z nim chat a miał by zagoscic na jakies nowo powstałe forum...co do Radka udziela on sie na forum swojego sponsora i to tam tez czasem czasu mu brak wiec odpowiedzcie sobie sami .Jak juz mozna sprobowac z innymi osobistosciami..Co do rozwiniecia działu strongman to poczekajmy aż sie sezon rozpocznie zreszta zadawałem pytanie co chcecie nikt nic nie napisał :neutral: zrobienia galeri zawodników o nich albo czego tylko chcecie to nie jest wazdne wyzwanie
odpisałem ci co by sie w strongmenach przydało
trening dieta suplementacja osób trenujacych strongmen i dla początkujacych.
hmm... i znuf ja jako ta niemota, nieznająca tematu się wtrynię :lol: chcecie, będziecie mieć wsparcie ;D wtajemniczeni wiedzą jakie ;D
Jeśli chodzi o forum Pudziana to jest do bani to już tytaj więcej ludzi wchodzi .
masz racje on ma forum do bani ale nam na maila nie odpisał (pewnie wogóle nie siedzi w Interecie)
Bo nie ma czasu pewnie już z pół roku nie był na tym swoim forum .
[b]voldemort[/b], albo i wogole nie widzial pewnie raz jak ktos mu pokazywal forum oni nie maja czasu na takie cos moze wchodza ale sporadycznie dla nich liczy sie tylko trening :wink:
wracamy do tematu i finalizujemy sprawę, czy będziemy rozmawiać o d**ie marynie???
[quote] czy będziemy rozmawiać o d**ie marynie???[/quote] widzisz ze caly czas sa wachania co do tego tematu nie wiadomo czy mowic im czy nie jak oni na nic nie maja czasu