duzo humoru,ciekawych linkow,zdiec itp :)
pozdro
Printable View
duzo humoru,ciekawych linkow,zdiec itp :)
pozdro
możecie rozdawać również takie stanowiska jak Pomocnik, osoba taka zajmowała by się pożądkiem i tylko pożądkiem (usówanie postów, banowanie itp.)
[b]forever[/b], Pomocnik rozniez ma sie zajmowac trescia forum a nie tylko sprzataniem
w planach było że pomocnik ma zmieniony kolor nicku na np czerwony i uczy sie i doradza ale nie ma możliwości usuwania postów moderowania.
[b]ŁuKaSz_GT[/b], w dziale stron men brakuje wszystkiego dla osób trenujących to, czyli treningi diety opisy przydotowań itd.
a mod w gydeparku powinien być klownem i wszystkich rozśmieszac, jak komuś trening nie wyszedł to wchodzi do hydeparku i już mu sie humor poprawia :razz:
[quote=tomek.]w planach było że pomocnik ma zmieniony kolor nicku na np czerwony i uczy sie i doradza ale nie ma możliwości usuwania postów moderowania. [/quote]
no to przydał by się jakiś Porządkowy:D mam na myśli kogoś takiego który sprawował by ogólny porządek i pomagał modom i adminom na forum.
przeciez juz jest [b]tomek.[/b], Główny moderator :roll:
[b]forever[/b], chodziło mi ze w kazdym dziale ma być taki pomocnik i uczył by sie wiadomosci od modów konkretnie tych działów
fishe dobrze prawi :mrgreen:
a no chyba że tak :smile: :smile: :smile:
pozdrawiam
Jakbyście w przyszlosci chcieli zakladac jakiś luźniejszy dział to tez sie pisze ;-) Lub jesli w jakiś sposob mogę pomoc na forum to chętnie słuze. No może oprocz promowania forum w sensie roziweszania ulotek %-) Bo mandaty dają w Czestochowei za to %-)
w naszym miescie to tylko mozna promowac nowo otwarty kościół
mozesz po znajomych przez maila czy gg powysyłać wiadmosć o nowym forum.
a luźnym działem jest hydepark i fajnie by było jakby powstały jakies tematy prowokujące luźne rozmowy
bardzo się cieszymy że mozesz poświecić swóju czas dla nas :razz: