-
waga nie jest żadnym wyznacznikiem zalezy jak to wygląda...
przyjdzie czas że będziesz chciał ważyć 100kg :razz:
jeżeli masz problemy z kondycją to zacznij od 5 minut i co tydzień dokładaj. jezlei chcesz uniknąc problemów ze stawami zacznij od rowerka lub steepera a jak waga spadnie możesz zaczac biegać, stosować interwały.
jezlei mówisz że dużo tego sadła jest to na dużej redukcji nie zrobisz mięsnia więc narazie zapomnij...
-
czyli co narazie dietka
a potem pomyslimy o jakims treningu tak :?: :?:
-
w tym wieku o miesniach to nie masz co narazie myslec bo to za wczesnie jak na 13 lat....
wez sie za spalanie tluszczu.... a pozniej za miesnie najlepiej tak w wieku 16 lat...
bo jestes w poczatkowym okresie dojrzewania i zbyt duzy wysilek przy ciezarach moze tylko Ci popsuc zdrowie....
stosuj sie do porad kolegow.... czyli aeroby itp....
z wiekiem urosniesz w gore i bedziesz mial fajna figure....
zobaczysz.... mi tez tak mowili a nie chcialem wierzyc....
a co najwazniejsze to miec motywacje....
i nie rob tego dla kogos tylko dla siebie....
pozdrawiam i zycze powodzenia KOLEGO :wink:
-
dzieki chłopaki za porady jak cos to mpoge chyba na was liczyc naprawde wielkie dzieki chociaz mnie zmotywowaliscie :D
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-03-15, 20:50[/i] ][/size]
a wiec podsumujmy robie sobie codziennie cwiczenia weidera, zapisalem sie na basen mam diete i....... wlasnie czy cos jeszcze mam robic ??
-
rob dokladnie cwiczenia weidera ;) nie jedz fast fudów i cukierków:P biegaj 1 raz w tygodniu a napewno twoja sylwetka sie poprawi do wakacji :mrgreen:
-
dobrze ci poradzili koledzy w tym wieku nie bierz sie za silownie bo to tylko wplynie na twoja nie korzysc niz na korzysc
-
zrób sobie treningi na rzeĽbę :P ja tam mam 14 lat i ćwicze :cool:
-
MrOlimpia czy ty zes sie chu*** na rozum zamienil?? Po co piszesz w postach sprzed ponad rokku?? Acha trening na rzezbe rob dalej, polecam. 14 lat, zero masy i rzezbe robi. Powodzenia
-
ja pie** czy ty mnie nie rozumiesz napisalem mu zeby robil trening na rzeżbe i ze ja np trenuje takze ale nie rzezbe debilu tylko mase...
i emmocje w dol bo daleko nie zajdziesz...