Jak najbardziej. Marka sprawdzona i przede wszystkim chwalona przez klientów.
Printable View
Jak najbardziej. Marka sprawdzona i przede wszystkim chwalona przez klientów.
Imo podlewanie na kreatynie to zalezy od diety
Panowie co sądzicie o tym towarze?
Proszę bardzo o swoje zdanie bez zbędnego bla bla bla :) Wiadomo że dupy nie urywa ale czy jest w miare ok?
bialko jak bialko zadne dupy nie urywa;) kup i daj znaj jak wchodzi;)
cena niezla tylko czy sklad dobry to nie wiem bo nie znam;)
peptydy glutaminy .. czyli białko roślinne dowalone pod ukrytą w ten sposób nazwą ... ja mialem po tym pierdzenie straszne
Mojejmu dupsku nie straszne żadno pierdzenie :D
Ogólnie to już kiedyś szamałem to białko ale wtedy to była wolna amerykanka, zero diety itp więc rezultatów BRAK. Myślałem że przynajmiej to łowieckie wrzucę tak w ciągu dnia bo wiadomo że cena atrakcyjna a to z Treca która szamam do najtańszych nie należy...
Panowie znalazłem jeszcze coś takieo, co sądzicie???
Kupiłem przedtreningówkę iron horse - double impact w jednej miarce 5g - 3,2 g AAKG , 1,4 g cytruliny. Moje pytanie jak i kiedy ją brać ? Producent podaje ,że w dni treningowe jedna porcja w okolicy śniadania druga przed treningiem, czy to ma sens ?
W zasadzie mozesz brac z 20-30min przed treningiem i powinno byc ok ta dawka 5g moze byc.
[B][I]Miałem w/w przedtreningówkę i zawsze brałem 30 min przed treningiem było ok ;)
[/I][/B]
Sorry może nie jasno się wyraziłem chodzi mi przede wszystkim o to czy warto brać to 2x dziennie po 5 g - przed śniadaniem i przed treningiem czy tylko raz przed treningiem ?
Tak mozesz brac tylko przed treningiem.
wystarczy porcja przed treningiem nawet ponad miarkę, najlepiej dorzucić do tego beta-alanine i jest elegancko
Możecie poradzić jakiś booster no ? :)
Jeśli chodzi o sam bez dopalaczy to abbadon z milkoshake zbiera dobre opinie. Do tego można kawę z olejem kokosowym i masłem klarownym i petardami miotasz :)
[QUOTE=Orzel93;504920]Możecie poradzić jakiś booster no ? :)[/QUOTE]
agmatyna z cytrulina ewentualnie do tego glicerol i nic lepszego nie znajdziesz ;)
[QUOTE=Orzel93;504920]Możecie poradzić jakiś booster no ? :)[/QUOTE]
Pytasz o gotowy produkt handlowy, czy może przepis na swój mix pompujący?
O gotowy produkt handlowy jak da rade , w mixy nie chce mi sie bawic
szukam dobrego białka, uniwersalnego
co one takie tanie ?
jakies inne propozycje ?
[COLOR=#ff0000]Linki wklejamy ze strony bcaa.pl lub w ostateczności z naszych aukcji allegro. [/COLOR]
Panie, jak wklejasz linki to ze sklepu bcaa... co do białka to sam musisz sobie wybrać co najlepiej Ci leży. 2 pierwsze tanie bo nie grzeszą smakiem i rozpuszczalnością, ja dużo zjadłem c6 i było ok. kupuj testuj i sam będziesz wiedział co Ci najlepiej podchodzi.
1. zostaly mi jakies suple , kreta 1 rok , nitrobolon atd jakis spalacz , i cos tam jeszcze ale po terninie 6mc+ - żreć ?
bo bcaa mialem do konca tamtego roku i glutamine to wpierdzielam normalnie - jest spoko !
2. krete kupie bo bedzie mi i tak potrzebna , ale nie wiem jaka teraz na rynku jest najlepsza , zarzućcie mi tu jakąś nazwe ?
dzieki .
stare sprawdzone mono najlepsze :) a co do firmy to chyba kwestia upodobań, ostatnio kupowałem na blistry to 30 capsów 1,25g 5 pln.
A poszły do wc , szkoda zdrowia .
tylko bcaa i glutamine zostawiłem bo otworzyłem w styczniu akurat kilka dni po terminie to przeczytałem gdzies na stronie producenta ze do 3 mc a nawet 6mc daty sa zanizone wiec nie powinno byc tragedii .
cm3 treca kozacka jest,jabłczan lepszy bo wody nie zatrzymuje w organizmie jak mono.
[QUOTE=Maciej2109;510283]cm3 treca kozacka jest,jabłczan lepszy bo wody nie zatrzymuje w organizmie jak mono.[/QUOTE]
bzdura
[QUOTE=raczeek_87;510263]A poszły do wc , szkoda zdrowia .
tylko bcaa i glutamine zostawiłem bo otworzyłem w styczniu akurat kilka dni po terminie to przeczytałem gdzies na stronie producenta ze do 3 mc a nawet 6mc daty sa zanizone wiec nie powinno byc tragedii .[/QUOTE]
hehe Uskowi opowiadałem w spamie jaką srakę miałem po glucie... i teraz tak pomyślałem że chyba przeterminowana była :d
[B]L-Tyrozyna - [/B]czy opłaca się to brać? jeśli tak, to w jakim celu? stosował ktoś?
Czy spalacze pomogą mi osiagnać bardziej uwypuklone partie mięśni brzucha. Ćwiczę codziennie. Nie stosuje białka po treningu, bo nie znam się na tym, a może do spalaczy dodać białko? [URL]http://redro.pl/fototapeta-fitness-woman-showing-abs-and-flat-belly-sexy-muscular-woman,35996814[/URL] - taki efekt brzucha mnie interesuje. Staram sie stosować dietę w której najwięcej jest białka i warzyw z błonnikiem. Ograniczam tłuszcze. Siłownia 3 razy w tygodniu, aeroby codziennie + 8 abs
witam czy stosował ktoś białko
[h=1]DYMATIZE Elite 12 Hour 1980g ??
cena dość tania jak na białko chodzi mi mianowicie tylko o białko na noc.[/h]
[QUOTE=EwaM;510779]Czy spalacze pomogą mi osiagnać bardziej uwypuklone partie mięśni brzucha. Ćwiczę codziennie. Nie stosuje białka po treningu, bo nie znam się na tym, a może do spalaczy dodać białko? [URL]http://redro.pl/fototapeta-fitness-woman-showing-abs-and-flat-belly-sexy-muscular-woman,35996814[/URL] - taki efekt brzucha mnie interesuje. Staram sie stosować dietę w której najwięcej jest białka i warzyw z błonnikiem. Ograniczam tłuszcze. Siłownia 3 razy w tygodniu, aeroby codziennie + 8 abs[/QUOTE]
Nie ograniczamy tłuszczy tym bardziej u kobiet. Spalacze sklepowe to gowno.
[QUOTE=patryk1336;510874]witam czy stosował ktoś białko
[B]DYMATIZE Elite 12 Hour 1980g ??
cena dość tania jak na białko chodzi mi mianowicie tylko o białko na noc.[/B]
[/QUOTE]
Bdb białko na noc. Banan orzech lub Blue berry muffin
[QUOTE=fallenursus;510878]Bdb białko na noc. Banan orzech lub Blue berry muffin[/QUOTE]
dobrze się rozpuszcza? bo faktycznie cenowo wygląda nieźle i chyba pod koniec marca również sie skuszę na to białeczo
wlasnie tak mnie ciekawilo czy firma lipa czy cos bo jednak jak kupuje kazeine to place ok 70zł za 700g a tu 120 za 2kg ?:D :) az grzech nie kupic jak jest dobre
Dymatize jedną z lepszych firm na świecie imho.
Izolat czy serwatka ? w okresie redukcji do dnia dzisiejszego stosuję izolat ale chce usłyszeć wasze zdanie.
na necie malo konkretnych odpowiedzi co do tego tematu :)
A jaka roznica między jednym a drugim?
Wpc. . .
albo moze białko wołowe ? czas troche poeksperymentować :D
wołowe
[h=1]SCITEC 100% Beef Concentrate 2000g
bądz izolat[/h][h=1]SCITEC 100% Whey Isolate 2000g[/h][h=1]cenowo 40zł droższy izolat :)[/h][h=1][/h][h=1][/h]
Wolowe to sie kupuje mieso nie bialko
hehe :) no mozna tak gdybać ale.... skoro są produkowane :) to cos w tym jest skoro sie utrzymują :) ja osobiscie nigdy nie testowałem tych wołowych chociaż troche w MD sie rozpisują o Tych z FA moze są ludzie co stosują i mają konkretne zdanie sprawdzone na sobie :)
szykuje większe zakupy to poprostu pytam o zdanie innych bo mam jeszcze troche czasu do skonczenia tego co teraz mam :)