jak dla mnie wszystkie treningi bazujące na częstotliwości > niż te bazujące na intensywności (splity)
jak Ci się znudzi rocky trening to weź sobie wklep fortified iron po googlach , imo tez spoko opcja
Printable View
jak dla mnie wszystkie treningi bazujące na częstotliwości > niż te bazujące na intensywności (splity)
jak Ci się znudzi rocky trening to weź sobie wklep fortified iron po googlach , imo tez spoko opcja
nie zapomniałes o jednym małym szczególe który mógł by mówić Ci o tym czy plan teraz jest lepszy od wczesniejszych?. dziękuję.
po drugir kazdy plan wielkich guru możńa sobie w dupe wsadzić,nie ma dwóch takich samych osób także kopiowanie planów to tylko 50%twoich mozliwości.
a co mi szkodzilo sprobowac co?? nie jest w calosci skopiowany kolejnosc cwiczen i cwiczenia zmienilem pod siebie
oj Rocky...
haha rocky : D
no micek ma rację, klucz to dopasować wszystko pod siebie. co z tego że metke wcina i ma synteze bialek w miesniach 23x szybsza jak nie dostarcza protein.. tak tylko strzelam ale diety to chyba nigdy dopiętej nie miałeś, jakiś kabel wychodzi ale jak na 2 cykle na mecie to nie jest najlepiej. więcej jedzenia dobrej jakości byłoby chyba dobrym pomysłem. trening jest dobry, a kachas nie jest żadnym guru - to okreslenie pasuje raczej do dupnych porad od prosow z md.
niewiem co to znaczy 'dopięta dieta' tylko poprostu zre 5 a jak wczesniej wstane to 6 razy na dzien 270kury wur ryzu lycha oliwy na porcje i tyle
no to strzeliłem z dupy, jak na serio tak jesz to dieta jest si
99kg siedzi na wadze po 1posilku
bylem pewien ze o wiele mniej bo calkiem inaczej czulem ta sama wage rok temu przy 10cm wiekszym pasie
no xplode w shocie mimo plotkuw swietnie pompuje pobudzenie ponoc to ma znikome wiec do buteleczki dosypalem 50mg swojego geranium i bylo idealnie tylko teraz nie bardzo chce mi sie spac hah
ale raczej taki bajer raz na jakis czas bo niema sensu cyklicznie wydawac az dychy za butelke
Pompuje , pompuje ja na próbe kupiłem sobie 2 but i daje rade ładnie i mimo opini nie których ze pompa szybko spada musze zaprzeczyć - no chyba ze mało wegli mają w diecie badz wcale nie mają . Ale fakt z ceną , niestety odstrasza ;0 .
sila jak by ciagle do przodu ale juz wolniej tak co 2tyg dochodzi z 2kg
na wl hantlami 38 na jedna x9 z pomoca za tydz moze szarpne sie na 40 i zrobic chociaz 6x
na dipsy klatowe wzialem w nogi 25kg ale ciezko juz ale poszlo na jakies 7 potem regres co 5kg mniej do 10kg
na prostowanie w opadzie na trica 16kg we wszytkich seriach za tydzien moze 18 wezme wg mnie najlepsze cwiczenie na triceps a malo kto je teraz robi
zaczalem se od dzis tez trenowac potylice takie fajnce cos na silce jest chocby taka obroza zakladana na glowe i tak sie unosi glowe z dolu do gory a cel tego taki zeby chociaz troche sie ten kark wyjebal od tylu tak by odstawal nieco od czaszki tak sie oddzielał tak jak mniejweceij tu [URL]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0ca07FOVV1rnpheko1_1280.jpg[/URL] fajnie takie cos wyglada i na koncu normalnie szrugsy sztanga tylne fajnie kark z tylu juz spompowany 60kg
jaknwidze jak trenuja na kark to minsie smiac chce.
albo line backer w amerykanskim futbolu albo pedal..
a ty raczej w furbol nie hrasz..
dziwne masz te myslenie czasami troche
niechce miec wgłebienia jak garbaci informatycy to se robie a co taka zla opcja??
wkoncu tam tez jest miesien
ojtam juz. mieszkam w bardzo tolerancyjnym kraju stasiu;)
wsumie to tez jest trening kaptorow tylko tej czesci najwyzej przyczepionej pod sama czaszka na ktore slabo oddzialowuja szrugsy
Roki rób każde c/iwczenie jakie uważasz za słuszne nie słuchaj się innych bo do końca będziesz jechał schematami.
Łysy mądry gość tylko za dużo krytykuje :P
na klatce sila ciagle do przodu, dlatego jeszcze nic nie zmieniam wszystko po staremu czyli osobna góra i osobno dol, na skos+ hantelki 38kg 9powt z mala pomoca za 2 treningi chetnie szarpnol bym sie juz na 40, unoszenie hantli na boki zamienilem na podciaganie sztangi do brody kiedys sie zniechecilem bo malo czulem a jak sie wylaczy z pracy kaptury wchodzi bardzo dobrze,jedyne co to w mc ciezka sprawa serie zaczalem 120kg 6powt i kolejne 4serie 110kg tak jak ten 60kilowy pietnastolatek nizej wiecej niemoge tak mi sie wydaje ze standardowe ciezary na to cwiczenie z rzedu min 150kg sa dla mnie nieosiagalne niewiem co z tym zrobic
przed treningiem poltora porcji noks pampa ale tymrazem kolega polatwil ta pierwotna wersje z usa nie ta europejska i powiem ze latalem jak jezus na wodzie pompa wykurwista tylko teraz male zejscie tj ciezzsze powieki ogolne wyjebanie i sennosc ale warto bylo
a to moj posilek potreningowy pizza domowejro prosciutto sero salamo i jakis tam tunczyk zeby bialko jako takie bylo
[IMG]http://oi50.tinypic.com/104p7rm.jpg[/IMG]
no normalne że ciężar na mc spadł, bo masz do zrobienia 5 serii stałym ciężarem, a taka objętość wymusza mniejsze kg. jest za to dobrym bodźcem innego rodzaju niż intensywność przy splitach.
Ja bym się nie przejmował tylko ciągnął ile da radę i dokładał, a jak się zmęczysz taką ilością serii i będziesz chciał dorzucić krażków to wbijesz na program gdzie serie na maksa na mc są np. 1-3 i wtedy sobie odbijesz
[QUOTE=.rocky;442980]a to moj posilek potreningowy pizza domowejro prosciutto sero salamo i jakis tam tunczyk zeby bialko jako takie bylo[/QUOTE]
heh to samo dziś szmałem po tren , tylko ze ja cycka 200g na wieszk dałem ;)
100kg
[IMG]http://oi49.tinypic.com/11t7tdx.jpg[/IMG]
[IMG]http://oi48.tinypic.com/zjywau.jpg[/IMG]
[IMG]http://oi50.tinypic.com/ilhu8j.jpg[/IMG]
cos tam sie cwiczy tak na podtrzzymanie tylko ale z sila proboje ciagle isc w przud, ostatnio na wl skos hantlami 40kg 8powt wl plasko 10powt, wioslo hantlem dochodze do 50kg ale to tak w pierwszej serii tylko na 8powt w nastepnych do konca po 45, tak pociagne do konca wakacji potem jakis cykl i nowy trening calkiem inny cos wypacze, posilki to jak prawidlowy dzien to normalnie 5 ale czasem bywaja 4 a niekiedy i rowniez wcisna sie tylko 3
Byczus sie robi, DOBRZE JEST. Tylko opal sie troszke :D
[IMG]http://oi45.tinypic.com/34gagif.jpg[/IMG]
obecna forma cwicze se ciagle cos z tym ze zre co chce od wrzesnia pojdzie jakas kuracja jeszcze niewiem jaka ale taka na ktora bedzie mnie stac
mialo nie byc lipy.
jest konopia.
Rocky ile w łapie masz obecnie?
42 w tym roku bedzie 44-5
no to niezle :)
rocky skasuj to zdjęcię. to nie jest zabawa tylko przestępstwo. myśl więcej na przyszłośc bo kurwa skończysz źle.
Oj tam oj tam roslinka ladnie urosla.
Akurat tutaj dobrze prawi Pumbas.
[QUOTE=Pumbas;445266]rocky skasuj to zdjęcię. to nie jest zabawa tylko przestępstwo. myśl więcej na przyszłośc bo kurwa skończysz źle.[/QUOTE]
Przecież to samosiejka z łąki , tylko oprawił w donicę zeby " lipy nie było" :D
Wiesz, różnie to ludzie mogą odebrać, ale za takie pomysły łatwo można dostać zawiasy. Tak na przyszłość Rocky, upublicznianie takich fotek nie jest mądre, a to że jest zamazana w niczym nie przeszkadza, wszystko zależy kto zajmuje się u Cb przest narkotykową, uwierz mi;)
to niemoje
weszlo na forum pozwanie o oddanie logow z SB. chuj wie of d kogo wsumie, ale pismo legalne chlopaki z bcaa.pl dostali. skriny ponoc poszly.
Nie chcę Ci przypominać, że uprawa=podejrzenie nielegalnego wprowadzania do obrotu=do 8 lat
zdjecie robione w amsterdamie
coty nawet jak by chcieli nic by nie doszli wogole w domu przy sobie nic niemam a moze ze zdjecia to nawet nie jestem ja,to nie zadne miami tylko polska gdzie chlopaka co zakosi czipsy z kiosku ganiaja caly dzien
Dlatego napisałem, że zależy na kogo trafisz, wbrew pozorom nie służą tam sami tępacy. Pomimo tego, ze exif jest pusty, już sam fakt, że to Ty je wstawiłeś, napisałeś tutaj kilka postów z nim związanych i na sb może wzbudzić podejrzenie, że to Ty jesteś na zdjęciu, więc możesz mieć jakiś związek z konopiami. Znając Twoje iP(no chyba że korzystasz z bramek proxy-w co wątpię), mogą poznać Twoje dane(mając zmienne iP również) i po kilkudniowej obserwacji może coś im się urodzić. To samo tyczy się rozmów na gg, skypie czy przez telefon. Już kilku moich znajomych się na tym przejechało. Nie chcę Cię straszyć, piszę to po prostu żebyś trochę bardziej uważał na to co wpuszczasz do sieci bo można się na tym trochę przejechać.
na gg skajpy telefony itp wydawalo mi sie ze musza dopiero miec jakis podejzenie badz podstawe i dopiero operatory albo administratory udostepniaja im podglad bo chyba jest cos takiego jak tajemnica korespodencji
wogole nie bedzie zadnego goracego uczynku wiec jak bys to widzial zaczna szukac tego krzaka ??
Wiesz, już samo wstawienie fotki i sprawdzenie kręgu Twoich znajomych może wzbudzić uzasadnione podejrzenie pop przest=podjęcia czynności operacyjnych w tym zakresie=analiza ww danych/przesłuchanie. Z tym, że wątpię, że ta fotka dotrze do kogoś z narkotyków, ale po co się wychylać?
[IMG]http://oi48.tinypic.com/2nm0tgl.jpg[/IMG]
[IMG]http://oi46.tinypic.com/fxfe46.jpg[/IMG]
czemu masz taki chooyowy telefon?