ja tak nie robie bo nie lubie takiego proszku jesc. wiec tez tak macie nie robic :D
Printable View
ja tak nie robie bo nie lubie takiego proszku jesc. wiec tez tak macie nie robic :D
[QUOTE=Gangsta Latino;451394]Kreatyne mono powinno się wsypywać do buzi i zapijać? Ja rozpuszczam w wodzie, ale podobno nie do końca się rozpuszcza i zostaje osad oraz podobno rozpuszczona zamienia się w kreatyninę ( pierwsze słyszę, ale jednak). Macie jakieś info o tym?[/QUOTE]
rozpusc w cieplym plynie.
[QUOTE=DTX;451395] bierz do japy [/QUOTE]
[QUOTE=yaro09;451396] ja nie borę do buzi :)[/QUOTE]
Dziwne te wasze rozmowy :)
A tak serio to kapsułki najwygodniejsze,zawsze jest odmierzona porcja w nich.
Yaro też tak robię tylko z gainerami zawsze te resztki ze ścianek wypłukuje.
hehe. ja tam nie mam problemów z tym.. no wlasnie, bialko gainer tez wsypujecie do buzi? :)
albo kawe
[video=youtube;ojvOBV5J2aU]http://www.youtube.com/watch?v=ojvOBV5J2aU[/video]
JA BIALKO tak w nocy jak sie budze;) zapijam mlekiem. nie hce mi sie szejkowac. i co frajerze masz z tym problem???
:P
ooo nie.. zaraz ban poleci
Panowie dlaczego te MUSCE UP ACTIVLAB jest takie tanie?
w sumie tam jest 70 % białka, więc nie tak zle
[url]http://www.bcaa.pl/activlab/muscle_up_protein_3500g_2695.html[/url]
Witam
Szukam kreatyny na drugi cykl.
Na pierwszym cyklu, który trwał 6 tygodni brałem zwykłe mono mega caps 1250 od Olimpa. Zaraz minie mi 6 tygodni przerwy i chciałbym zacząć nowy cykl, jednak zastanawiam się na jaką kreatynę się zdecydować w gre wchodzi jeszcze raz mono mega caps 1250 od Olimpa, lub mieszanka Muscle Pharm Creatine 300g. Cel: Masa. Ćwiczę ponad rok.
[TABLE="class: infoBox, width: 100%"]
[TR="class: infoBoxContents"]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kupiłem Nitrobolon II . Piszę tam, że rozpuszczać to w wodzie lub soku. Moje pytanie: Czy nie lepiej rozpuszczać to w mleku ?
Pytanie 2: Na stronie allegro i na opakowaniu są 2 różne rodzaje dawkowania. Nie wiem który jest lepszy i niepokoi mnie różnica w miarkach nitrobolonu.
Dawkowanie z allegro: [B]W dni treningowe:[/B]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]3 x dziennie po 1 pełnej miarce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]I porcja 30 min przed pierwszym posiłkiem[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]II porcja 30 min przed treningiem[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]III porcja bezposrednio po treningu[/FONT][/COLOR]
[B]W dni nietreningowe:[/B]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]2 x dziennie po 1 pełnej miarce[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial]I porcja 30 min przed pierwszym posiłkiem[/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=#000000]II porcja 5 godzin później ok 30 min przed posiłki[/COLOR][COLOR=#3e3e3e]em [/COLOR][COLOR=#3E3E3E]
[/COLOR][/FONT]
Dawkowanie z opakowania: w dni treningowe 2x dziennie. I porcja (4miarki) 30 minut przed treningiem. II porcja (2 miarki) zaraz po treningu.
W dni nietreningowe: 2xdziennie. I porcja (2miarki) 30 minut przed pierwszym posiłkiem. II porcja (2 miarki) 5 godzin później około 30 min przed posiłkiem.
Jak widzicie według allegro w dzień treningowy powinienem zażyć 15g nitrobolonu, a w dzień nietreningowy 10g. Według opakowania w dzień treningowy 30g, a w nietreningowy 20g. Która opcja faktycznie jest lepsza ?
Masakra .
Po pierwsze - policz ile masz nitro i załóż, że cykl trwa 6 tygodni .
Ekonomicznie prawda ?
Ja bym dokupił mono a nitro brał tylko przed treningowo w ilości około 40g
Zasada jest taka , żebyś kreatyny brał 1g/kg masy ciała.
Więc nie widzę sensu przyjmowania 3 porcji skoro w jednej jest 6g kreatyn