-
haha xD ona w ramach zemsty bedzie za Toba z serkiem chodzic xD
-
[QUOTE=USgorn;510581]haha xD ona w ramach zemsty bedzie za Toba z serkiem chodzic xD[/QUOTE]
mnie nie rusza jedzenie z " zabronionej listy" ani trochę :smile: Jeszcze może ze 2 lata temu ruszało, a teraz tym bardziej nie wiedząc że mogę skończyć na karetcę hahaha
-
No a ja pewnie ginko nie rusza ;p
-
[QUOTE=USgorn;510583]No a ja pewnie ginko nie rusza ;p[/QUOTE]
widocznie jeszcze nie tak mocno ją boli głowa, jak zaczna się migreny do wymiotów przyleci do mnie, a tym się skończy
-
Haha ale zlorzeczysz siostrze.
wiem nie tlumacz ja to rozumiem dla niej widocznie praktyka bardziej przekonujaca ;p
-
[QUOTE=USgorn;510585]Haha ale zlorzeczysz siostrze.
wiem nie tlumacz ja to rozumiem dla niej widocznie praktyka bardziej przekonujaca ;p[/QUOTE]
heehe nie no..bo wiem ale ona jak i mama...jakieś delikatne korekty w zywienie wniosla..ale zeby calkowicie zrezygnowac to nie.. a w takich sytuacjach niestety calkowicie jest konieczne wykluczenie
-
2 załącznik(i)
Miałam fajne przygody z upadkiem i uderzeniem sie głową o łód pod czas jeżdzenia na łyżwach, jakis mały uj na mnie naleciał, skończyło się wstrząsem, obrzękiem mózgu, karetką i szpitalem. Obrzęk w szpitalu zdjęli całe szczęście nie było wylewu, przez parę dni się męczyłam że stratą krótkotrwałej pamięci i kompletnym brakiem koncentracji a więc znowu 4 dni wytrącona z siłowych. Zato jak odpoczełam uuuu za wszystkie czasy.
Wczoraj z pewną moca wróciłam do treningów, zmeczylam barunie kolejne pare miesiecy nacisk na barunie i czworoboczny pleckow bedzie. Dziś znowu szmigałam 2.5 g na lodowisku..zostało ostatnie 11 dni owartego lodowiska..normalnie ból....nie wiem..może pójdę na łyżwiarstwo figurowe na grupowe zajęcia jak mi juz całkiem odbije..bo czuje że mega będę tęsknić..tak sie wkręciłam..
Troch e odpoczełam waga poszła znowu w dół, coś tam sie delikatnie dzieje, trochę fatu zleciało, jak już widac na nogach zarys mięsnie to w ogóle cudo, bo nogi najcięższa do podrzeżbienia partia ciała.. tym bardziej u kobiet, woda i tłuszcz się zbiera najchętniej własnie w biodrach i nózkach
[ATTACH=CONFIG]9392[/ATTACH]
Mam abitny plan wstac o 5 na sile bo do pracy mam na 10 :( potem chce jeszcze na lodowisko, ale to w praniu wyjdzie, napewno silowy musze przed pracą bo po pracy totalny brak poweru mam zawsze na siłowy trening. jestem pewnie jakiś koń ale mnie 2.5 g łyzew w ogóle nie męczą mimo że ani na chwile nie stame odpocząć i cały czas cos wydziwiam, by było zbyt nudno jechać tylko do przodu lub przeplatanką, dziś nauczyłam się nagle zmieniac kierunek z przodu do tyłu, upadków było....oj duzo..kolana i łokcie poobijanie ale ile szczęścia!! :) haha Mazohizm
A no akcja taka.. kobiety też gadają o seksie i maja chcicy hahahaha Byczkuuu czekam na ciebie <3 :P Szybko przylatuj bo będę głałcić facetów w miejscach publicznych LOL
[ATTACH=CONFIG]9393[/ATTACH]
-
Puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk puk
Lina się będzie wkurwiac tylko dopóki się nie przeprowadzimy.
Oh well ,tough shit
:p
-
taki okres u mnie koty zaczely po nocach "beczec" xD
-
[QUOTE=USgorn;510860]taki okres u mnie koty zaczely po nocach "beczec" xD[/QUOTE]
nie, u kobiet taki okres się nazywa owulacja :P