-
1 załącznik(i)
A o jeszcze, JA jako Pani która może pracować w kontroli jakości produktów stwierdzam
NIE JEDZCIE MIĘSA Z BIEDRONKI syf syfem. Ja jeszzce takiej reakcji nie miałam na indyka i wołowinę, całą ręcę wysypało wodnistą pokrzywką, swędzi jak cholera i ogólnie podlało bardziej i gorzej się czuje, układ trawienny 4 dni buszuje po tym
[ATTACH=CONFIG]9287[/ATTACH]
-
dwa dziki po silce lataja (myslalem jak dzik sie odmienia na zenski rodzaj ale nic mi nie przyszlo na mysl)
ciekawie na czym ten indyk lecial
-
[QUOTE=USgorn;507820]dwa dziki po silce lataja (myslalem jak dzik sie odmienia na zenski rodzaj ale nic mi nie przyszlo na mysl)
ciekawie na czym ten indyk lecial[/QUOTE]
DZICZKA lub DZIKUSKA hahahaha :smile:
nie wiem na czym..ale z filetow zostalo 50% mięsa, woda z grilla ciekła..trza było już po tym te gumno wyrzucić :(
-
Haha Dzikuska mi sie bardziej podoba ale tak pozytywnie nie obrazliwe ;)
hardcorowe miecho w PL xD
-
[QUOTE=USgorn;507826]Haha Dzikuska mi sie bardziej podoba ale tak pozytywnie nie obrazliwe ;)
hardcorowe miecho w PL xD[/QUOTE]
tak moje kiszki biedne już tyle dni po tym cierpią. Uj wie co tam napchano było że aż taka reakcja :(
-
Daj znac jak flaki jak sie wyspisz ;)
-
[QUOTE=USgorn;507863]Daj znac jak flaki jak sie wyspisz ;)[/QUOTE]
Już są ok, wczoraj przez cały dzień jadłam króliczka, dziś łosoś i jest git , wzdęcia znikneły, waga z powrotem - 1 kg, humor o wiele lepszy, uczulenie z rączek znika
-
No to git. Nie szkoda Ci kroliczka to takie ladne zwierzatko ;p
-
[QUOTE=USgorn;507878]No to git. Nie szkoda Ci kroliczka to takie ladne zwierzatko ;p[/QUOTE]
właśnie starałam się nie myśleć o tym że niedawno te zwięrzątko kicało sobie ładnie, ogólnie mam słąbość..bo miałam królika więc tak dziwnie się jadło hehe ale coś musze jeść co nie uczula hehe :)
-
no tak nawet swojego zjadlas i teraz juz mialas ;p
ja mam swinke morska, psa i zlote rybki 2 dlatego Cie do siebie nie zaprosze ;p