Uhm. W cpalni. Przygotuj się na mega zjazd po tym syfie
Printable View
Uhm. W cpalni. Przygotuj się na mega zjazd po tym syfie
Jesli chodzi o legalne pobudzenie to daj kawe i mct bedziesz mial to samo co przedtreningowki a taniej
Lub masełko.
[QUOTE=fallenursus;487400]Lub masełko.[/QUOTE]
kokosowe?
Normalne.
fallen - przeciez mowie ze nie chce tej efki i gery ..
prawdopodobnie kreta lub Przedtren. i bcaa
Musicie to zobaczyć!
[I][COLOR=#ff0000] My nic nie musimy[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000]GL[/COLOR][/I]
co myslicie o tych wszystkich nowych produktach kfd w bialych opakowaniach??
dlaczego one są az tak tanie, skoro sklad maja taki zajebisty?
Zapamiętaj jedną prawdę.
Wszystko ci tanie i łatwo przychodzi nie jest zajebiste
I zapamietaj druga prawde tylko produkty Milkoshake sa dobre reszta to sciema
ja tez po części tak myślę, ale dlaczego aż tyle osób sie jara tymi produktami?
widać to w komentarzach pod tymi produktami na fejsbukowej stronie kfd
Bo tanie to sie jaraja. Ufp na swoim profilu reklamował sojowe białko i też się jarali. A napisałem c to za Shit to skasował posty :) za kilka misiecy dowiesz ze ze piłeś sooje lub pszeniczne :)
Od kiedy Chiny zaczęły wykupywac pasze dla bydła nie ma tanich servatek i nie będzie.
Nie widziałem tych produktów od kfd ale esefde też miało tanie białko i tu niespodzianka, soja w środku. Szczerze to pojedyncze składniki w hurcie są dość tanie. Są ludzie co sprzedają czystą kofe w prochu i cena 100 g wychodzi taniej niż całe opakowanie od markowego producenta.
Hej, z jakiej firmy polecacie białko do uzupełnienia diety, biorąc pod uwagę cenę/zawartość i jaki smak
kazdy ma swoje preferencje, ja lubie Elite Whey z Dymatize, po innych jak Gaspari, USN , mutant itp mam rewolucje a po tym nic, super mi wchodzi, wszystkie smaki:D
Elite fajna nawet kazeine mają smaczną.
Teraz ostatnio cały czas mam muscle pharm cookies'n'cream już chyba 5-6baniak i się nie znudził, jak ktoś lubi słodkie to brać. Dodatek do omletow czy jako sam z wodą rewelka. Z mlekiem migdałowym miażdży.
A czy białko można dodawać do gorących posiłków, typu płatki owsiane zalewane gorącym mlekiem/wodą albo omleta?
Tak spokojnie mozesz tak robic wyobraznia w tym temacie nie zna granic.
Natrafiłem ostatnio na ten artykuł i zastanawiam się teraz jak dobrać odpowiednią ilość białka do swoich treningów (a właściwie jakiej firmy białko)
Czy bcaa to najlepszy suplement na regenerację ? Prowadzę dosyć intensywny tryb życia tzn.praca,siłownia,dużo jezdżę rowerem i chodzę po górach.Potrzebuję coś na regenerację,biorę od dłuższego czasu bcaa ale zastanawiam się czy to najlepszy wybór na .Dietę oczywiście też trzymam.Proszę o wszelkie info.Pozdrawiam.
Na pewno najbardziej popularny. Jeśli chodzi o mnie to najlepszy ale nie jedyny. Ogólnie jeśli masz sporą pulę białka w diecie to bcaa powinno w zupełności wystarczyć
Panowie spalacz potrzebny !!!!! Co polecacie? :) na spalaczach się niestety nie znam.
Miałem z poprzedniego roku 60 tabsów Thermo Speeda, więc zjadłem go wciągu miesiąca i teraz chcę kupic cos lepszego, nieco mocniejszego. Co polecicie?
Bo zbliża ją się wyjazd na wakacje :P sylwetka w sumie się poprawiła dość dobrze od początku redukcji, ale jeszcze mam trochę tłuszczu do zrzucenia, wiec muszę się wspomóc.
Carbs down
Białko up
Cardio up
:)
tych wegli naprawde juz mało daje. jedynie z owoców, warzyw + worek ryżu dziennie. nieraz niecały.
no i chyba zmianę w treningu siłowym zrobię, zeby trwał on intensywnie 40-45 minut i pozniej minimum tyle samo aero po treningu.
ale wiesz, spalacz mi nie zaszkodzi, a nóż pomoze. gimbusy żrą go garściami zagryzając chipsami i colą przed TV.
a ja mam dość dobrze prowadzoną dietę, na treningach daje z siebie 200% wiec pomyslałem ze warto dodac fat burnera kótry powinien mi nieco pomóc. przeciez po to one są :)
Białko w dużych ilościach naprawdę robi cuda :) a szkodzi tylko i wyłącznie jak ktoś ma zjebane nery.
Poczytaj nowe prace grupy poliquena. Dtx miał tłumaczyć, narazie jest tylko wercja ang w czytelni
ok poczytam:)
Themraldex, zostało mi na 8 dni - przez ostatnie 3 tygodnie zleciało ponad 6kg, dodam że od 10 dni jadę praktycznie bez węgli. Samo mięcho, ryby i warzywa ;)
Synefryna plus kawa podstawe diete juz Fallen Ci wytlumaczyl
Obojętnie jaki spalcz tylko pamiętaj o posiłkach większość ma to do siebie ze hamują apetyt.
spoko, o diete sie nie martwcie :) dajcie jeszcze jakies propozycje, kawy nie pijam bo nie lubie,
a tez chcialbym jakis łagodny spalacz, a nie jakiś ryjący banie. co do tego typu supli z usa to tez nie jestem do końca do nich przekonany, chooy wie co tam siedzi:)
Thermo speed dla panienek, Venom mnie telepał, Thermala PRO w ogóle nie czułem, tharmaldex która szamam teraz wydaję się ok, żarłem jeszcze pare gówien ale nie warte są słowa...
Mam zamiar kupic [SIZE=1][I]SCITEC WHEY PROTEIN PROFESSIONAL[/I][/SIZE] i [SIZE=1]OLIMP BCAA Xplode[/SIZE] , cel masa. Mozecie jeszcze cos do tego polecic oprócz kretyny?
Glownie to diete. Jak koniecznie cos jeszcze chcesz to agmatyna + cytrulina
Z supli to najlepszy DIETAnabol...
Cześć, jestem osobą szczupłą. Mam małą tkankę tłuszczową, więc na brzuchu zarysowany jest kaloryfer, ale niestety nie mam zbytnio mięśni, więc i tak wyglądam trochę komicznie :) Od kilu miesięcy więcej ćwiczę, na początku efekty był oczywiście widoczne. Teraz od ok 2 miesięcy nie mogę nic przytyć więcej. Trzymam się diety, niestety ciężko mi przyjąć odpowiednią ilość białka, żeby nie przesadzić z ilością dziennych kalorii. Kompletnie sobie z tym nie radzę. Na początku byłem nastawiony negatywnie do suplementów, ale chciałbym spróbować. Zainteresował mnie ten. Czy ktoś może wypowiedzieć się na jego temat. Może ktoś już z niego korzystał?
Wstaw nazwe produktu nie link.
Zaloz temat w dziale dla zielonych i rozpisz tam swoja diete.
Mam tez takie pyt, bcaa bierze sie tylko w dni treningowe czy cały czas?
okolotreningowo czyli w dni treningowe. Chyba ze jakies cardio robisz na czco w dzien nietreningowy wtedy tez dajesz
OK, dzięki :)
Na tegoroczną masówkę planuje zakupi: Purple wraath + Green Magnitude, czy to będzie dobry wybór ? Chciałem kupić BCAA bo dobrze na mnie działa a ,że teraz trochę sobie odłożyłem chciałbym spróbować coś lepszego niż Xtra Acttivlaba , z kolei jeśli chodzi o kreatynę to już miałem 2 cykle na mono, dobrze na mnie działała ale mocno mnie zalewało wodą co mi się nie podobało ,a słyszałem ,że green dobrze działa ,a tak nie zalewa to prawda ?