-
[QUOTE=N3ver_quit;507201]no mam nadzieje że nie tęsknicie za marudzeniem haha[/QUOTE]
niektorzy tak maja ze sie ciesza jak komus sie nie powodzi a jak jest ok to sie wkurzaja wiec nie wiadomo oO
-
[QUOTE=fallenursus;507196]Jezaz Fuck się nacpala...
Pika to amator[/QUOTE]
eeeee nie porównywać mnie do Piki! Ja nie myśle że jestem Bogiem :smile: Jestem bardziej wesołą swoją opcją która jeszcze nie poznaliście, bo ta wersja wesoła mnie przez problemy życiowe była przymulona, zdepresowana i pozbawiona koncentracji, świat widziałam we mgle, a teraz jak bym założyła okulary O JEZUUU JA WIDDZEEE KOLORYYYYY :P
-
[QUOTE=USgorn;507197]no fakt jest taki ze 60 % zapotrzebowania z wegli to wymysl dzisiejszych czasow kto by pomyslal o tym kilkaset lat temu i efekty sa jakie sa
wazne ze rzucilas ;p
no nastawienie ma bardzo duze znaczenie nie ma myslec o tym co sie zmienic nie da tylko trzeba szukac/tworzyc pozytywy. A nie jak te narzekacze z dziennika u Dominika tylko narzekaja i narzekaja i kortyzol ich zjada ;p
no dzieki takiemu nastawieniu zajdziesz daleko a nie staniesz wiedza po ukonczeniu pierwszego kursu ;p[/QUOTE]
racja.. mam taką klientkę teraz która trafiła w moje recę jadła 225 gr wegli 50 bialka i zaledwie 30 tłuszczy bo jakiś trenerek jej rozpisał , mało tego że jadła 1400 kcal i jest typowa skinny fat to większość w diecie ma nabiał owoce i wegle przy tym że ma HAshimoto i musi kompletnie mieć inna diete, mało tego że trenera miała idiotę to jeszcze lekarza endykronologa takiego samego, zaczął karmić ją Thryrozolem (bo ma Hashimoto które je wrzuca w nadczynność) , i jeszcze namawia na terapie jodem reaktywnym WTF, skąd się bierzą tacy...Kobiecie wystarczy jak na początek zywienie do porządku doprowadzić...Ah i poza tym zupelnie przypadkowo się wykryło Hashimoto i nadczynność którą przez Hashi ma, ona zupelnie nic nie odczuwała, a ten ją lekami tak toksycznymi farszerować JEZUNIU poodbijać ręcę nogi i wszystko
muszę zajść, chcę bardzo :smile: Im więcej wiem tym bardziej wiem że nic nie wiem.. wiesz im dalej w las.. tym wiecej drzew :)
-
[QUOTE=USgorn;507199]Pika to cpal make do pieczenia i pozniej ciasto sie nie chcialo ukleic ;p[/QUOTE]
Pika O WIELKI ANONIMOWY TRENER AMATOR PORTALI. Mam nadzieje że z Anki nie zrobi kawałka bezkształtnego drewna
-
[QUOTE=USgorn;507200]Julka chyba bede musial poprosic Cie o odstawienie nootropikow bo wpisy walisz do konca mozliwych znakow chyba ;p[/QUOTE]
hehe to nie Nootropiki, to fakt że długo nie robiłam postu, się zgromadziło :smile:
-
[QUOTE=USgorn;507202]niektorzy tak maja ze sie ciesza jak komus sie nie powodzi a jak jest ok to sie wkurzaja wiec nie wiadomo oO[/QUOTE]
No tak nic nie wkurza ludzi jak uśmiech na twarzy i pozytywne podejście mimo problemów które nadal mam heh :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;507204]racja.. mam taką klientkę teraz która trafiła w moje recę jadła 225 gr wegli 50 bialka i zaledwie 30 tłuszczy bo jakiś trenerek jej rozpisał , mało tego że jadła 1400 kcal i jest typowa skinny fat to większość w diecie ma nabiał owoce i wegle przy tym że ma HAshimoto i musi kompletnie mieć inna diete, mało tego że trenera miała idiotę to jeszcze lekarza endykronologa takiego samego, zaczął karmić ją Thryrozolem (bo ma Hashimoto które je wrzuca w nadczynność) , i jeszcze namawia na terapie jodem reaktywnym WTF, skąd się bierzą tacy...Kobiecie wystarczy jak na początek zywienie do porządku doprowadzić...Ah i poza tym zupelnie przypadkowo się wykryło Hashimoto i nadczynność którą przez Hashi ma, ona zupelnie nic nie odczuwała, a ten ją lekami tak toksycznymi farszerować JEZUNIU poodbijać ręcę nogi i wszystko
muszę zajść, chcę bardzo :smile: Im więcej wiem tym bardziej wiem że nic nie wiem.. wiesz im dalej w las.. tym wiecej drzew :)[/QUOTE]
U trenerow to wiadomo amatorszczyzna sie klania ale tak ich ksztalca. Ale ze lekarzy duzo jest amatorow to brak slow. Skonczyli szkole i stoja w miejscu a i cofaja sie bo z latami pamiec leci. Powinni miec jakies kursy obowiazkowe, no ta maja ale widac i tak gowno daja ;p
[QUOTE=N3ver_quit;507205]Pika O WIELKI ANONIMOWY TRENER AMATOR PORTALI. Mam nadzieje że z Anki nie zrobi kawałka bezkształtnego drewna[/QUOTE]
Nie ma co sie przejmowac sama wiesz jak sie zachowala ;p
[QUOTE=N3ver_quit;507207]No tak nic nie wkurza ludzi jak uśmiech na twarzy i pozytywne podejście mimo problemów które nadal mam heh :smile:[/QUOTE]
jebac ich ;p
-
1. Fakt...są konferencje..so szkolenia.. wszystko..ale realia takie ze to wszystko jest dla chętnych..a wiesz jak chętnych jest mało :smile:
2. Jak swinia, najważniejsze że nadal sledzi moj fan page, po co wywalać mnie ze znajomych na fejsie..w ogóle tego nie rozumiem, a po 2 nadal miec w polubionych fan page i sledzić..coś mi się tu trochę w głowie nie mieści..Tzn Nootropiki tak dobrze nie działają żeby zrozumieć tak idiotyczne zachowanie.
Ania jeśli czytasz leczcie z Piką głowę bo macie coś nie halo, normalne ludzie tak się nie zachowują, świnstwo, hamstwo, brak szacunku , a do tego brak jaj by powiedzieć o co chodzi , niskie , podłe do niewybaczenia, rozumiem Pika..ale kobieta fuj, zawsze nienawidziłam głupich Bab którymi kierują faceci jak zabaweczkami, jest teraz o 1 więcej w mojej czarnej liście, hihih mało tego obcy facet :P Cipka zaswędziała phe phe phe :P
3. THATS RIGHT BRO!
-
[QUOTE=N3ver_quit;507192]
Jeszcze mam wspaniałego kochającego faceta :P :*
[/QUOTE]
Coz...zycie.
[IMG]http://i62.tinypic.com/vflhz7.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=N3ver_quit;507209]1. Fakt...są konferencje..so szkolenia.. wszystko..ale realia takie ze to wszystko jest dla chętnych..a wiesz jak chętnych jest mało :smile:
2. Jak swinia, najważniejsze że nadal sledzi moj fan page, po co wywalać mnie ze znajomych na fejsie..w ogóle tego nie rozumiem, a po 2 nadal miec w polubionych fan page i sledzić..coś mi się tu trochę w głowie nie mieści..Tzn Nootropiki tak dobrze nie działają żeby zrozumieć tak idiotyczne zachowanie.
Ania jeśli czytasz leczcie z Piką głowę bo macie coś nie halo, normalne ludzie tak się nie zachowują, świnstwo, hamstwo, brak szacunku , a do tego brak jaj by powiedzieć o co chodzi , niskie , podłe do niewybaczenia, rozumiem Pika..ale kobieta fuj, zawsze nienawidziłam głupich Bab którymi kierują faceci jak zabaweczkami, jest teraz o 1 więcej w mojej czarnej liście, hihih mało tego obcy facet :P Cipka zaswędziała phe phe phe :P
3. THATS RIGHT BRO![/QUOTE]
1. A tez sa tacy chetni co ida bo kawa bedzie a zawsze zaliczone szkolenie bedzie.
2. Olej cieplym moczem nie ma co sobie glowy zawracac. Jestes silna fizycznie i psychicznie, ale widze ze rowniez wrazliwa ;)
3. Hmm nie mam nic do dodania :)
4. Biore sie za jedzenie i przy okazji przeczytam Twoje przemyslenia z poprzedniej