-
[QUOTE=USgorn;505612]tam w tekscie uzylas slowa program i mi sie przypomnialo. Co z tym tv wystepem bylo juz ?[/QUOTE]
było i sama nie oglądałam bo byłam w pracy hahaha. trza do nich napisac by wyslami mi na CD to
-
Dziś po 2 superserii na biceps przeklinałam cały ten system treningowy, jeszcze nigdy tak się nie spociłam robiąc biceps. Bardzo ważna jest koncentracja nad każdym ruchem, prawidłowa techniką , wolniejsza niegatywna faza i wyczucie miesniowe, a większość osób w zasadzie macha zamiast robić to co trza. Bardzo mądrze ułozona cała koncepcja treningu, to się rozumie i czuje kiedy dopiero się jest w trakcie treningu hehe.
Wpisują serię nie pisze o seriach rozgrzewkowych robię z 1-2 żeby wyczuć ruch i przygotować układ nerwowy.
Trening dziś:
[B]Biceps:
[/B]
[B]1 Superseria: [/B]
- Uginanie z hantlami młotkowym 15 reps + Uginanie podchwytem (systemem 21 - 7 polruchow do 90 stopni/7 polruchow powyzej 90 stopni/7 całych ruchów) 1 superseria robocza
[B]2 Superseria:
[/B]
- Uginanie podchytem leżać pod kątem brzuchem na ławeczce 12 reps (z izometrycznym zatrzymaniem w fazie niegatywnej ruchu na pół drodzę) + Uginanie siedząc pod kątem 8 reps - 2 superserię robocze
[B]Plecy:[/B]
[B]1 Trojset: [/B]
Wiosłowanie sztangą (system 21 reps) + Przyciąganie 1-rącz drążka z wyciągu dolnego siedząć 15 reps (bardzo wolna faza niegatywna ruchu) + Odwrotne butterfly 15 reps (z izometrycznym zatrzymaniem w pół drodzę) 2 supersię robocze
[B]2 Superseria:[/B]
Podciagadanie się podchwytem 6 reps + Przyciąganie linek z wyciągu górnego w bramie 12 reps (zaytrzymanie w fazie rozciągania) 2 superserię robocze
[B]3 Superseria:[/B]
Nie wiem jak to nazwać wrzucę filmik potem (Reverse Grip Pulldowns system 21 ) + Przyciąganie drązka do klaty szerokim nachwytem 15 reps 2 superserię robocze
Ja trup, rąk wyprostować już nie mogę, plecy czuć, jestem HAPPY
-
-
A więc popisze znowu ze sobą... Chyba niedługo przestane w ogóle jakiekolwiek wpisy robić bo w sumie czy komukolwiek tu jest to potrzebne. heh. Czuje się jak bym prowadzila dzienniczek tak po prostu dla siebie. No tak w sumie się przydaje bo się cofam i patrze jakie były zmiany i co kiedy robiłam :smile:
Dziś dzień OFF, mam ćwiczyć systemem cały czas 2 dni ONN i 2 dni OFF i tak ... nie wiem aż do kiedy się okazę.
Dziś cała połamana, nogi bolą z pupą jeszcze, plecy i biceps to w ogóle żywa rana, nie mogę rąk wyprostować w ogóle, cały dzień łaże ze zgiętymi hehe
Jutro znowu nogi. BOOM, can't wait.
Wrzucam 2 filmiki których chyba Dominik nie wrzucał. Trening Plecków gigantserią moją ulubioną - system 100 reps w 1 gigantserii z Kaśką (ten moj 2 trening pleckow w ciagu 1 dnia) i trening nóg z Kaśka. Uczcie się GUYS jak trenować :P
[video=youtube;qDwIXyM4aGI]https://www.youtube.com/watch?v=qDwIXyM4aGI[/video]
[video=youtube;CGwFTA-DfyA]https://www.youtube.com/watch?v=CGwFTA-DfyA[/video]
-
dlatego ja przestalem pisac u siebie :P chociaz w sumie wczoraj coś mnie wzięło i napisałem jeden post, ale dzisiaj już mi przeszło :D
-
jak nikt nie zaglada a Twoi staly spamer ?
Jak Domink jeczy na tym plecow to widzialem ;p
Czemu fanow od gayow wyzywasz ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;505712]jak nikt nie zaglada a Twoi staly spamer ?
Jak Domink jeczy na tym plecow to widzialem ;p
Czemu fanow od gayow wyzywasz ? ;p[/QUOTE]
no ty DAMIAN tak :P :P :P
Nie Dominik tam z tyłu gdzieś krzyczy jak by rodził hehehe, my z Kaską zapieprzamy
ze w sensie od kogo wyzywam bo cos nie rozumiem :P
-
Haha jak nie mialem to nie mialem wgl a jak teraz to z wielkich liter ;p
no wlasnie o to chodzilo ze gdzies go slychac tak charakterystycznie jeczy ze go poznalem
tam pisalas GUYS i gdyby nie fakt ze tak wielkimi tlo pewnie bym nie zwrocil uwage ale tak musialem przemienic na gejow i stad to wyzywanie ;p
-
[QUOTE=USgorn;505714]Haha jak nie mialem to nie mialem wgl a jak teraz to z wielkich liter ;p
no wlasnie o to chodzilo ze gdzies go slychac tak charakterystycznie jeczy ze go poznalem
tam pisalas GUYS i gdyby nie fakt ze tak wielkimi tlo pewnie bym nie zwrocil uwage ale tak musialem przemienic na gejow i stad to wyzywanie ;p[/QUOTE]
no jeczy charakterystycznie hahahahahaha :P ja w sumie jak ten filmik z siadow w suwnicy ogladam to tez jecze kurde jak by nie wiem co miala urodzic..pod czas siadow tego nie slyszalam... widziałam tylko gwiazdy haha :smile:
podejrzanie że w guys widzidzisz gejow hahaha :P
-
OK coś trochę brakowało czasu i chęci...na wpis.
A więc wpiszę 3 ostatnie treningi [B]NOGI, Barki/Klata/ Triceps i znowu NOGI[/B]. Powiem tak..nigdy nie zwymiotowałam przy dużych ciężarach.. a przy tym treningu pod czas nóg już 2 razy... Intensywność.. taka że stękam, jęcze i mam wszystkich dookoła w dupie i kto w ogóle co pomyśli bo nie widze nic oprócz gwiazdek lub ciemności w oczach po każdym trojsecie czy dwusecie. Jadę na maksa, daje z siebie 150%. Chodzę cały czaś głodna... przebudzam się wcześniej niż budzik dzwoni ito dużo wcześniej ze 2 godziny, z głodu. Nigdy bym nie pomyślała że przy nawet kaloryczność 2200 będę na tyle okropnie głodna...
[SIZE=3][B]Trening wtorkowy NOGI:[/B][/SIZE]
[B]Trojset[/B] [B]4 serie[/B] włąściwe
1. Wyciskania jedną nogą (noga wysoko by pracował długłowy uda bardziej niż czworoboczny) po 15 na każda + 2.Łydki na siedząco 20 reps + 3. Split squat bułgarski po 15 na każdą nogę
[B]Dwuset 3 serię[/B] włąściwe
1. Wykroki na miejscu do przodu po 8 na nogę + 2. Przysiad do niskiej ławeczki lub stepperu 1 nóź 12 reps
[B]Dwuset 2 serię[/B] włąściwe
1. Wchodzenie 1 nóź na ławeczkę po 10 na nogę + 2. Głębokie przysiady
[SIZE=3]
Trening w srodę [/SIZE][B][SIZE=3]Barki/Klata/ Triceps:[/SIZE]
Triceps - Dwuset 2 serie [/B]włąściwe[B]:
[/B]1. Sciagania drążka z gornego wyciagu w bramie podchwytem 15 reps + 2. Odwrócone prostowanie linek systemem 21 z linkami z wyciągu górnego w bramie
[B]
Barki - Trójset 2 serię [/B]włąściwe:
1. Unoszenia hantli do przodu na skośnej ławce 15 reps + 2. Unoszenia do boków siedząć z 3 sekundowych zatrzymaniem za każdym razem w górze 12 reps + 3. Wyciskania klasyczne siedząc 8 reps
[B]Klata - Trójset 3 serię [/B]włąściwe[B]:[/B]
1. Rozpiętki na skośnej 15 reps + 2. Wyciskania na skośnej 15 reps + 3. Wyciskania na płaskiej 12 reps
[B]Dziesiejsze NOGI (już w połowie treningu zrobiło się nie dobrze :smile:)[/B]: Przerwy między seriami ćwiczeniami/podejściami maks 40 sekund
1. Uginania leżąc / włąściwe 4 serię na 6 reps / ostatnia seria z 3 drop setami (zmniejzenie 10% obciążenia) aż do upadku
2. Głebokie siady/ włąściwe 4 serię na8 reps / ostatnia seria z 3 drop setami (zmniejzenie 10% obciążenia) aż do upadku
3. Przykucnięcia wykroczne na miejscu ze sztanga na barkach po 15 na nogę
4. Wyciskania platformy wąskie niskie ustawienie stóp 20 reps każda seria
5. Łydki siedząc 3 serię X 8 reps, ostatnia seria drop setami do upadku
6. Łydki stojąć 3 serię X 8 reps, ostatnia seria drop setami do upadku
Później wrzuce filmiki. Zaczełam bardzo dużo pracować nad elsatycznością mięśni i mobilnością stawów. Kupiłam foam roller i piłeczke i sie wałkuje, A DOminik małpuje hehe :*
-
Pani w ciemnym włosach wrrrrrrrrr mniam :P