Dieta dobra ;)
Printable View
Dieta dobra ;)
Po co ten set na mózg? Czego Ty się uczysz??
kurde niechcacy sog wszedl
niczego tylko chce poprawic ogolna kondycje umyslu pamiec i koncentracje
[video=youtube;3teYr2sr6oQ]http://www.youtube.com/watch?v=3teYr2sr6oQ[/video]
znalazlem to przedchwila, pierwszy moj dzien na tej silce i pierwszy trening na ciezarach, cos chyba ~65kg waga,sierpien 2009,przyciaganie do klatki z niebieskim krazkiem 16kg na wyciagu,obecnie jest 5x tyle kino z tym troche nawet niepamietam kiedy ja taki chudy bylem heh
i zdjecie z tamtego okresu[ATTACH=CONFIG]5722[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5723[/ATTACH]
[video=youtube;kUeyAkCsX4s]http://www.youtube.com/watch?v=kUeyAkCsX4s[/video]
[video=youtube;rvOasxi9dy8]http://www.youtube.com/watch?v=rvOasxi9dy8[/video]
[video=youtube;Pm6_8goSlxo]http://www.youtube.com/watch?v=Pm6_8goSlxo[/video]
[video=youtube;8jro5eC1qg8]http://www.youtube.com/watch?v=8jro5eC1qg8[/video]
Pitol ile Ty tam w martwym ciągasz?
to tylko tak wyglada, w ostatniej 120
Mi to wyglądało na 160 co najmniej. Ale nie jest źle :)
specjalnie same dziesiątki nakladalem zeby przynajmniej fajnie wygladalo hah
Podpatrzyles u mnie lobuzie.
e ze niby linki na wioslo? poprostu taki moj dzisijszy kaprys
nie chodzilo mi i lewe taleze:)
a gdybys miał paski to bys idealnie zrobił tą ostatnią serie,2-3ruchy więcej byś dał rade jeszcze.ale nie paski beee
Ja pierdole mózg rozjebany te skary i klapki , ... wiem juz czemu nie lubie sląska .
Trening pleców bez pasków to nie trening .
no mysle ze conajmniej jeszcze jedno powt by bylo ale gryf sie wyslizgiwal zabardzo juz, a do klapek sie juz przyzwyczailem i lubie
[QUOTE=mtm;431877]Trening pleców bez pasków to nie trening .[/QUOTE]
A niby czemu ?
Bo temu i tyla!
trenujesz plecy a nie przedramiona, w 90%przypadkach jest tak że masz za słaby chwyt do cieżarów jakimi operujesz w treninhu pleców i zamiast skupić się na dokonczeniu serii ciągów ciągle poprawiasz chwyt i tracisz na to czas i energię, i fakt faktem nie zrobisz pleców tak dobrze jak bys chciał ale sądzę że nigdy nie trenowałes z paskami dlatego tak myślisz, po pierwszym treningu z paskami zmienisz zdanie.
Lecz teenujac z paskami nie wzmocnisz nigdy chwytu wiec bkedne kolo sie zamyka:)
Cale szczescie ze nie jestem zadnym trojboista i mam to glebowo w dupie:)
to trening pleców nie przedramion.plecy sa priorytetem.
To są nowe czy stare sesje??
To są stare. On tam ma 15 lat jeszcze.
:D
dostalem se karte podarunkowa z decathlona 250zl i niewiedzialem co z tym zrobic,wszystko w sumie mam ciepla kurtke buty odnowiony rower na idealnych czesciach a tam tego typu tylko rzeczy sa no to znalazlem jakas pólke z odzywkami,obejmujaca dwie firmy, jakas aptonia i olimp,na ta aptonie nawet nie patrzalem widac jakosc super 100% jednoczesnie robi suplementy,piłki kortówkowe i żele regenerujace pod prysznic,to z dwojga zlego wzielem na degustacje 3 jakies syfiaste bialka olimpu,troche mi salda zostalo jeszczce to na calkowite wyrownanie do zera jeszcze wzialem 4 matriksy,warto wogole te bialo pic na porcje pisze ze przypada 27g biala a jak jest naprawde??
[ATTACH=CONFIG]5738[/ATTACH]
Trza bylo komus sprzedac za 75% wartosci i za kase kuoic Ambien
:p
ciekawa jest ta metoda 10x10 opisana w bbmag 7
chyba sproboje tym od poniedzialku:
Plecy biceps
Wioslowanie sztanga 10x10
Modlitewnik uginanie 10x10
off
Klata triceps
WL 10x10
Francuz sztanga lezac 10x10
nogi barki
Przysiad 10x10
Wyciskanie sztangi zza glowy 10x10
off
i od nowa
plan dosyc niestandardowy radek polecal ze dobrze szokuje i mozna kilka kg zlapac szczegolnie na tych partiach co stanely z rozwojem
Robie jak naprawde nie mam czasu. Trudno ci bedzie na poczatku dobrac ciezar.
Mi się by ten plan szybko znudził. Zero urozmaicenia hmm
trudno ale taka terapia szokowa sie przyda, a moge miedzy seriami minimalnie zmniejszac ciezar zeby bez oszustw samodzielnie trzymac sie tych 10powt bo napewno stalym ciezarem do konca nie wytrwam
huj nie robota z tymi 10x10 po 4seriach juz musialem zmniejszyc kg bo ledwo dobijalem do 8 powt,co serie bylo 1powt mniej,az w 10serii wyszlo na to ze srałem z 12kilowkami na 10powt,robilem na hantlach bo ława ze stojakami byla zajeta a juz 4osoby sie na niej zmienialy,pompa niby byla ale jakas nijaka,tylko częsciowa taka,niewiem czy bede to powtarzac za tydzien podobnie z francuzem bylo mi to sie jakos niewidzi bo jak mozna urosnanc od machania 15kg na trica albo 30na klatke,bo pewnie tyle bym bral jak by byla sztanga
wszedzie nawoluja ze musi byc duzy ciezar zeby szlo to co jest wkoncu z tymi metodami ktore tez sa chwalone ze wzrost jest
Weź lepiej wróć do prostych ciężkich ciężarów.. bo chyba nie zrozumiałeś o co chodzi w tym planie
w ktorym?
tym 10x10?
[ATTACH=CONFIG]5761[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5762[/ATTACH]
wziolem ta jedna kapsulke z dmaa kofa i johi godzine przed tr, po gdzies 30min fale dreszczy i ciepła przy np wstawaniu z krzesła i tak przez pol godziny, po godzinie wyraznie wieksza szybkosc ogolnej reakcji,szybciej mowilem ruchy ciała lekkie i płynne ale nie bylo tego skupienia i koncentracji ktore kazdy odznacza za odczuwalne,wlasnie bylem rozkojarzony 100 mysli na sekunde, po pierwszym wioslowaniu wchodzila juz pompa,lekkie drganie rak ale zmeczenia zero wiec dokladka kg co serie w sumie,miedzy seriami zapomnialem nawet usiasc tylko chodzilem patrzac co sekunde na zegarek zeby pilnowac przerwy,na przedramionach i bicach pompa spora plecy napuchniete jak nigdy,pomieszczenie wentylowane okno uchylone a ze mnie kapie ciurkiem,w sumie calkiem ok, po kolo 2godzinach wszystko przeszlo jedynie ciepło jeszcze zostalo na troche ale generalnie dzialanie subtelne spodziewalem sie czegos lepszego jutro dwa tabsy stestuje,tak dla porownania tylko
ale pewnie lepiej by sie sprawdzilo na czczo weszla by bardziej johimbina ktorej wyrzuty insulinowe niebardzo służą a ja to dzis łyklem odrazu po posilku,sprawdze to jutro na czczo przed szkola razem z piracetamem i tyrozyną ktorą mysle zwieksze do 2g a pirek moze do 3 bo ponoc wtedy sie ukazuje jego prawdziwy potencjal bonarazie toodczucia graniczące z placebo
i fotka z dzis
[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH]
Progress wydaje mi się, że jest,
ale ciśnienie tętnicze to musisz mieć zajebiste, obstawiam 155/85
A wcześniej właśnie mówiłem o planie 10x10 - ja bym go na Twoim miejscu nie robił - napewno nie w takiej formie, że nie masz rozpisanej żadnej progresji i nagle z czapy w 4 serii załamanie i jeszcze 6 dociskasz fitness ciężarem; kilka tyg takich treningow i 100% przetren a progress taki sam jakbys robil zwykle 4 serie duże ciężary i potem 6 ćw rozciągajacych typu rozpietki.
[video=youtube;iND8KKxuh1k]http://www.youtube.com/watch?v=iND8KKxuh1k[/video] 105kg x 2
[video=youtube;yapq2B4Cxpo]http://www.youtube.com/watch?v=yapq2B4Cxpo[/video]
z tym geranium narazie daje spokoj biore o 16 przed tr i potem pol nocy niespie daj pan spokoj z taka robota,zostawie to na wiosne z rana przed aerobami
[ATTACH=CONFIG]5764[/ATTACH] Prosze bardzo 11 dorodnych sztuk za ojczyzne cebulaki
Rocky takie male fyi.
Jak nastepnym razem bedziesz u doktora zapytaj co sadzi o klonidynie.
[ATTACH=CONFIG]5785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5787[/ATTACH]
ostatnio nie gloduje
wczorajsze plecy
t-bar 4x10-6
wioslo hantlem 4x8-6 skonczywszy na 45kg
sciaganie trójkata do klatki 4x12-10
mc 4x6-4 mam coraz slabszy chwyt puszczalo mi juz przy 100kg co jest grane
dzisiaj zrobie klatke z tricem tak:
porecze z malym obciazeniem (1szy raz)
sztanga skos+
rozpietki skos+ 7serii z duzo powt
wycisk hantli plasko
wyciskanie francuskie lezac
lapy beda 2x w tyg bic jedno cwiczenie przy plecach tric jedno przy klacie i za 3-4 dni normalnie ciezko razem bic-tric
dirty mass fuck yea!
nie za duzo cycka w porcji z frytami dajesz?ile tam tego jest z 300g?
waga mi sie popsuła ale cos ok 260-70 bo to połowka z całego filetu 550g ale lubie sobie tyle nakladac kurczak nigdy mi sie nie znudzi
Robisz przechwytem przy MC ?
Spróbuj uchwytu zamkowego, nie wiem czy używałeś go kiedyś.