-
[QUOTE=USgorn;487550]i uslyszala wtedy tylko trzask dzwi i juz nigdy wiecej nie zobaczyla Pikaczu... %-)[/QUOTE]
:smile: :smile: :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;487549]nie chciała bys wiedziec skąd mógłbym to mylić%-)
podoba mi sie taka forma pokazu.byłbym zadowolony z dodatkowej umiejetnosci partnerki%-)[/QUOTE]
Hm nie no czemu, możesz opowiedzieć, chętnie sie dowiem :smile: :p
-
swietny Log, dzieki,dam zonie linka jako motywator treningowy bo placze ze sie nie da;)
a prosba mala moglabys rozpisac dietke, bo chyba przeoczylem;)
thx
and keep on goin'
-
też jak zobaczyłem tą fotkę co fallen wrzucił, zapomniałem całej tej rozpiski którą czytałem ;)
A tak w ogóle bo chyba nie pisałaś. Jakie masz cele na ten rok, oprócz "naprawienia" organizmu?
W tym roku myślisz jeszcze o jakimś występie, czy 2015?
-
[QUOTE=Gangsta Latino;487598]też jak zobaczyłem tą fotkę co fallen wrzucił, zapomniałem całej tej rozpiski którą czytałem ;)
A tak w ogóle bo chyba nie pisałaś. Jakie masz cele na ten rok, oprócz "naprawienia" organizmu?
W tym roku myślisz jeszcze o jakimś występie, czy 2015?[/QUOTE]
Hehe :smile:
Cele i plany startowe cały czas mam, dlatego jestem na kaloryczności od 4 dni już z 1400, przed tym 1600 i trenuje 2x dziennie :smile:
Tylko z tymi celami i planami już wiem jak jest... Teraz nic nie zależy odemnie - tzn robię teraz wszystko co mogę, moim zadaniem jest teraz mimo braku progresu w redukcji nie oszaleć i dalej sie trzymać szamki i trenować, to właśnie robię... Właśnie niedawno wróciłam od endykronologa do którego poszłam po wczorajszych i dziesiejszych (kolejnych...) badaniach hormonalnych, i delikatnie mówiać jest pierdolnik w nich, i z tarczycą wcale jednak nie jest ani lepiej ani ok, od dzisiaj na stale lekarz wprowadził leczenie hormonami tarczycowymi. Teraz kwestia kiedy z endykronologiem znajdziemy odpowiednią dla mnie dawkę i lek, których już będę się trzymać i dzięki ktorym w końcu ustabilizują się moje hormony do potrzebnej normy. I dopiero jak wszysto będzie ok to mają zejść obrzęki..teoretycznie.. Mam nadzieje że to sie stanie w jaknajszybszym czasie bo szczerze męczy mnie to strasznie już..Mam nadzieje że na jesień wyjdę, BARDZO NA TO LICZĘ, bo mega mi się tęskni za sceną, i ciężko na to pracuje..by móc na nią wrócić.
-
[QUOTE=gl;487594]swietny Log, dzieki,dam zonie linka jako motywator treningowy bo placze ze sie nie da;)
a prosba mala moglabys rozpisac dietke, bo chyba przeoczylem;)
thx
and keep on goin'[/QUOTE]
Dzięki, miło :smile:
Masz na myśli moją rozpiskę diety?
-
A te wszystkie problemy to od czego się zaczęły ?? Przecież mówią że sport to zdrowie ?? :)
-
Od tego, czyli komoetnecji pseudo trenerów osobistych.
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?35660-Smoczyna-i-Milkoshake-droga-do-MP-Bikini-2014&p=487485&viewfull=1#post487485[/url]
-
hehe też jestem w razie czego ;)
-
Dlatego też jestem zdania, że każda osoba powinna znać podstawy diety i treningu zanim zapłaci trenerowi. Są trenerzy dobrzy, ale są też tacy którzy coś raz przeczytali i od razu uwierzyli, a potem mówią tak samo i radzą klientom. Osoba która jest kompletnie zielona uwierzy, a ktoś kto chociaż trochę czasu poświęcił na poczytanie podstaw, może się zorientować, że ma do czynienia z idiotą.