nigdy nie wliczam zadnych innych.napojow w wode. wyjatkiem jest zielona herbata. kup se bidon jakis liteowy i pilnuj ze masz wypic 4 dziennie naawet jakbys sie mial posrac. po pewnym czasie bedzie to normalny odruch mechaniczny.
Printable View
nigdy nie wliczam zadnych innych.napojow w wode. wyjatkiem jest zielona herbata. kup se bidon jakis liteowy i pilnuj ze masz wypic 4 dziennie naawet jakbys sie mial posrac. po pewnym czasie bedzie to normalny odruch mechaniczny.
gdzies cos czytalem ze organizm napojow gazowanych etc nie postrzega jako zrodlo wody, sprawdze pozniej
Brał ktos " Fa Nutrition Xtream mass effext" - garniera?. Dzis go biore 1 raz . stosowanie pisze ze 3 miarki , to dałem 1/3 shakera zaajeta wlałem wodę tak żeby było do 0,5L ale zamiast się to ładnie rozpuścić to się mi grutki porobiły cos zle zrobilem?
Tu cytat "Zalecany sposób spożycia: Zmieszać w shakerze lub blenderze 3 miarki Xtreme Mass Effect® z 400-500 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Spożywać 1/2-1 porcji na 45-75 minut przed treningiem oraz 1/2-1 porcji bezpośrednio po zakończonym treningu."[h=1][/h]
moze za słabo mieszałes. spróbuj z ciepłą wodą
Witam Szukam dobrego białka cel zastosowania po przebudzeniu i po treningu :)
drozsze / tansze? jak po przebudzeniu i treningu to bym szukał serwatki albo izolatu. to jest bardzo dobre białko, cena dość duza
[url]http://www.bcaa.pl/optimum_nutrition/100_whey_gold_standard_2273g_1689.html[/url]
[QUOTE=yaro09;451007]drozsze / tansze? jak po przebudzeniu i treningu to bym szukał serwatki albo izolatu. to jest bardzo dobre białko, cena dość duza
[URL]http://www.bcaa.pl/optimum_nutrition/100_whey_gold_standard_2273g_1689.html[/URL][/QUOTE]
Tak do 200zł za puchę łowickiego itp nie trawią moje bebechy za stare już :)
[QUOTE=MAXIMUS 2;451006]Witam Szukam dobrego białka cel zastosowania po przebudzeniu i po treningu :)[/QUOTE]
Jaki budzet? Jesli zalezy ci na zaj*****ej jakosci to ten Optimum jesli chcesz troche zaoszczedzic to Mex calkiem dobre i cena ok, lub jakas inna serwatka. Wszystko zalezy od potrzeb:D
[QUOTE=maniek1988;451009]Jaki budzet? Jesli zalezy ci na zaj*****ej jakosci to ten Optimum jesli chcesz troche zaoszczedzic to Mex calkiem dobre i cena ok, lub jakas inna serwatka. Wszystko zalezy od potrzeb:D[/QUOTE]
Kolego Maniek na jakości się nie da zaoszczędzić jak mam dać 180zł zaoszczędzając niby kosztem jakości 20zł to kicham na to :)
no to zostaje optimum jakosc potwierdzona przez uzytkownikow