-
[QUOTE=USgorn;504932]sposod tych trzech klusek i tak najlepiej sie prezentujesz ;)
----
wygon kochanka bo ptaszki cwierkaja ze Dominik bedize wczesniej w Wwa i po rynnie bedzie wchodzil sprawdzac czy nikt tam u Ciebie nie siedzi ;p[/QUOTE]
hehe no pani trener musi być na poziomie :smile: a tak na serio to dzięki za te słodzenie :P
wygoniłam kochanka na wszelki wypadek jeszcze tydzień przed hahaha :smile:
-
Pewnie ten stroj a la superbohaterki z filmu w stylu X-men sprawia ze tak dobrze sie prezentujesz ;p
haha no jak to sie mowi przezorna zawsze ubezpieczona ;p
-
[QUOTE=USgorn;504939]Pewnie ten stroj a la superbohaterki z filmu w stylu X-men sprawia ze tak dobrze sie prezentujesz ;p
haha no jak to sie mowi przezorna zawsze ubezpieczona ;p[/QUOTE]
stroj ala z filmu X men.. hehe??
-
no nie wiem poprostu w tym stroju mi przypominasz ogolnie jakas nie mowie ze konkretna superbohaterke z rysowanego filmu oO
-
[QUOTE=USgorn;504943]no nie wiem poprostu w tym stroju mi przypominasz ogolnie jakas nie mowie ze konkretna superbohaterke z rysowanego filmu oO[/QUOTE]
hahah cat woman :smile:
-
oo wlasnie. moze jak kiedy beda castingi do czegos takiego to musisz sie wybrac ;)
-
-
[QUOTE=USgorn;504945]oo wlasnie. moze jak kiedy beda castingi do czegos takiego to musisz sie wybrac ;)[/QUOTE]
czuje się ogromna i gruba, więc castingi odpadają haha :smile:
-
Czas wprowadzic nowy styl myslenia nie wazne jak se czujesz wazne jak wygladasz ;p
-
[QUOTE=USgorn;504948]Czas wprowadzic nowy styl myslenia nie wazne jak se czujesz wazne jak wygladasz ;p[/QUOTE]
hehehe no ale mam lustro... :smile: to samo widze w lustrze jak się czuje .. Ogólnie chyba rzeczywiście mam chorą głowę, zaburzone widzienie siebie, i ogólnie ta anoreksja ktorą miałam z bulumią nie przeszła bez śladu..zawsze coś zostaje w głowie..
NP miałam dziś w pracy komplement od kolegi, tzn w zasadzie miał to być komplement i on to mówił jako komplement, ale moja chora głowa jak zwsze słyszy to co chcę
mówi: "when we've met 4 years ago, sorry for that but you was fat (but any way looking very sexy and attractive), after that you was sooooo skinny looking very bad, sick and not sexy at all any more , but now you looking stronger and stronger and stronger and this is just amazing, i see how you progressing all the time and love it"
Oczywiście z tego wszystkiego usłyszałam FAT, i looking stronger and stronger - co dla mnie oznacza ze jestem masywniejsza masywniejsza i masywnijesza :smile: yep... i've got issues, but mirror too