-
[QUOTE=N3ver_quit;504798]mówiłam że te cycki już zbyt duże się zrobiły BRRR[/QUOTE]
Mmmmmmmmmm :D
-
[QUOTE=Wikidajło;504817]Mmmmmmmmmm :D[/QUOTE]
tobie mmm, a ja mam to na sobie targać :P
-
Jakby to napisać... Ja to bym mógł kobietom po ciężkim dniu targania tego waszego "problemu" masaże robić, nawet tak zupełnie bezpłatnie ;)))
-
[QUOTE=Wikidajło;504823]Jakby to napisać... Ja to bym mógł kobietom po ciężkim dniu targania tego waszego "problemu" masaże robić, nawet tak zupełnie bezpłatnie ;)))[/QUOTE]
no dziś rzeczywiście potrzebuję masażu , ale mięśni klatki piersiowej po wczorajszym treningu :P Ale poczekam do piątku ... :smile:
-
Jak wykonczysz Dominika to Cie forum pozwie ;p
-
[QUOTE=USgorn;504828]Jak wykonczysz Dominika to Cie forum pozwie ;p[/QUOTE]
phephephe..kto jeszcze kogo wykonczy..
-
[IMG]http://i59.tinypic.com/3355e80.jpg[/IMG]
-
2 załącznik(i)
Wczoraj intensywny dzień z moimi laskami, pozowanko prawie 3 godziny, trening nóg u mnie u dziewczynek przedostatnia obwodowka góry ciała.
z Justyną do tej pory pracowałam tylko nad pozowaniem, ale czuje że po FitLooku to się zmieni i będzie moją podopieczną heheh :smile: Ma raczej sylwetki modelki która ,ćwiczy trochę, Kaśka natomiast zupełnie inna bardziej umięśniona sylwetka, sporo mięcha na sobie ma, waży 58-60 kg przy 163 i sucha jak wiór, na zdjęciu trochę ma wody bo ładujemy sód od 3 dni, jutro odstawiamy i ładujemy węgli, wpieprza ponad 2300 kcal, w dzniu startu to będzie miała z dobre 2800 kcal, zyłka się ciągnie na całej ręcę i skośnych brzuszka, forma mega. Jaram się startem dziewczynek bardziej niż swoim rok temu :smile:
[ATTACH=CONFIG]9120[/ATTACH]
Mam mega fajny prezent od Justyny, karykaturka, no teraz nie mam wyboru, po redukcji mam obowiązek mieć takie zajefajne proporcję :smile:
[ATTACH=CONFIG]9121[/ATTACH]
I moje wczorajsze nóżki, prawie wszystko zadukomentowane :smile:
[video=youtube;lqe_uPr3ipY]https://www.youtube.com/watch?v=lqe_uPr3ipY&feature=youtube_gdata[/video]
-
Wczoraj znowu caliusenki dzień na nogach, u mnie trening plecków, a Kaśce poprowadziłam obwodówkę, potem 1.5 g pozowanka i latanie po sklepach szukanie mi sukni na FitLook żeby jako tako wyglądać a dla Kaśki strój w którym ma wyjść na Fitlooku, powrot do domu o północy i gotowanko dla vipa swojego :smile: Zmeczona juz bardzo nie tak fizycznie jak psychicznie, chce jak najszybciej odpocząć.
Trening plecków:
1. Przyciąganie drążka nachwytem szerokim 50 kg 6/6/6/6/6/6
2. Przyciąganie trapezu z wyciagu dolnego do klatki piersiowej 45 kg 6/6/6/6/6/6
3. Wiosłowanie sztangą podchwytem w opadzie tułowia 70 kg 6/6/6/6/6/6
4. Przyciąganie uchwytów na maszynie wąsko młotkowym 40 kg 6/6/6/6/6/6
5. Przyciąganie linek w bramie z dolnego wyciągu 50 kg 6/6/6/6/6/6
6. Przyciąganie w bramie z górnego wyciągu uchwytu z rotacją 1-rącz 40 kg 6/6/6/6/6/6
Interwały na orbitreku 15 minut 20/40sek + 5 min wyciszenia
Dzisiejsze barunie:
1. Wyciskanie hantli młotkowym uchwytem 13 kg 6/6/6/6/6/6
2. Arnoldki 13 kg 6/6/6/6/6/6
3. Unoszenia bokiem 13 kg + 7 kg dopompowanie do odmowy 13 kg po 6/6/6/6/6/6 , 7 kg po ok jeszcze 10-12 unoszeń
4. Odwodzenia linek w bramie z wyciągu gornego 45 kg 6/6/6/6/6/6
5. Unoszenie hantli w opadzie tułowia 15 kg 6/6/6/6/6/6
Brzusio:
Allachy 80 kg 15/15/15/15/15/15
Coś dziś mega słabo z brzuszkiem, ostatnio spokojnie 90kg robiłam na wiecej nawet niz 15, a dziś nawet 85 się wydawały jak by było 100 :smile: Albo to przez 2 dni ciężkich nóg i plecków gdzie brzusio na maksa mocno pracuje, albo przez to że ogólnie nie najlepiej się czułam dziś. Skończył mi się probiotyk i zdycham od bolów w jelitach i wzdęcia niemiłosierdne :( Jutro z rana po probiotyk do apteki kurde
-
sposod tych trzech klusek i tak najlepiej sie prezentujesz ;)
----
wygon kochanka bo ptaszki cwierkaja ze Dominik bedize wczesniej w Wwa i po rynnie bedzie wchodzil sprawdzac czy nikt tam u Ciebie nie siedzi ;p