-
-
[QUOTE=USgorn;504686]Ale kaczy kuper ;p[/QUOTE]
hahaha to ma byc komplement? ze kaczy haha 1 raz slysze takie okreslenie :)
-
1 załącznik(i)
Dziś dzien off od pracy i treningów, nogi po wczorajszym... płoną, ledwo sie ruszam, temperatura w nogach aż skóry zwiększona w porównaniu do reszty ciała hehe, wyniszczyłam na maksa, i niema jak mega bolący zastrzyk glutationu w mega zakwaszony mięsień posladkowy, szczyt mazohizmu.
Dziś natomiast zakupy, gotowanko i praca głową, pisze art. na temat tłuszczy ogólnie, cholesterolu. Siędzę w ksiażeczkach i badanich. Czeka mnie pare dobrych dni parowania głowy, trza noop. :smile: heh Ale ja narazie keto robi swoją robotę, uwielbiam to jak na mnie działa keto, mega dobrze pracuje głowa.. a do tego...robię się chodzącym chciwym ludzikiem i to zdecydowanie aż za bardzo.. hehe
[ATTACH=CONFIG]9102[/ATTACH]
-
[QUOTE=N3ver_quit;504688]hahaha to ma byc komplement? ze kaczy haha 1 raz slysze takie okreslenie :)[/QUOTE]
no wiadome ze komplement :*
----
Hah w inny miesien przybic nie moglysscie ? ;p
No widzialem smaczek tego arta ;) Dobrze moze chociaz paru osoba uda Ci sie przemowic do rozumu. Chociaz niestety szkoda ze tak duzo osob wyksztalconych wlasnie pisze/mowi glupoty na temat cholesterolu Ci ktorzy za to hajs maja powiedzmy rozumiem ale reszta zwykle barany :D
-
[IMG]http://i62.tinypic.com/91m4n9.jpg[/IMG]
-
Wczorajszy trening plecków, bo jakoś nie doszły ręcę by wpisać wczoraj. Cięzki był, dużo serii i czułam już bół po 4 g po treningu że będzie dziś ładnie bolało :smile:
1. Przyciąganie drążka z wyciągu górnego bardzo szerokim nachwytem [B]50 kg [/B]6/6/6/6/6/6
2. Ściąganie drążka w bramie wąskim nachwytem w opadzie tułowia do brzucha [B]40 kg [/B]6/6/6/6/6/6
3. Przyciąganie uchwytu 1-rącz z rotacją w bramie z wyciągu górnego [B]40 kg[/B] po 6/6/6/6/6/6 na rękę
4. Przyciąganie uchwytu 1-rącz z rotacją w bramie z wyciągu dolnego w pochyleniu tułowia [B]35 kg[/B] po 6/6/6/6/6/6 na rękę
5. Wiosłowanie hantlą 1-rącz w opadzie tułowia [B]25 kg [/B]po 6/6/6/6/6/6 na stronę
6. Przyciąganie obciążenia na maszynie siedząc nachwytem średnim [B]50 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Dziś trening bareczków w McFicie, siłownia wymiata! Poziom kosmos, 2 już sie otworzyły w warszawie, 1 mam w centrum jakieś 15 min tramwajem więc nie daleko i po urlopie sie skusze na wykupienie karnetu bo do tego jest całodobowa i pasuje mi dojazd prosto z siłki do pracy. Takiej wyje..nej siłki w życiu nie widziałam, mega, się zakochałam. DO tego same osóbki z branży, zawodowi sporstmeni, dużo znanych twarzy, całkiem miłe towarzystwo kiedy niema klaunów :smile:
a więc barunie z brzusiem dziś były męczone. Trochę większe ciężary może kurdę będą w końcu rosły
1. Wyciskanie hantli siedząc [B]15 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Arnoldki siedząc [B]12.5 kg [/B]6/6/6/6/6/6
3. Unoszenie hantli bokiem siędząc [B]12.5 kg +7 kg dobicie do odmowy [/B]6/6/6/6/6/6
4. Odwodzenie linek w bramie do tyłu [B]50 kg [/B]6/6/6/6/6/6
5. Unoszenie hantli do boków w opadzie tułowia [B]16 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
1. Allachy w bramie [B]90 kg 15 razy[/B] + izometryczny podpór przodem z [B]15kg[/B] talerzem na plecach 6 serii
Interwały 15 minut + 5 minut wyciszenia na schodkach Stairs Master hell yeah w McFicie jest to cudenko, zrobione 200 pięter. 40 sek maksymalna szybkość / 40 sek o połowe mniej ale z unoszeniem nogi do tyłu (wykopem do tyłu)
Kolejne sprawdzone na uczulenia produkty - pomidory - cholernie uczulaja i wpływają strasznie na układ trawienny, avocado - układ trawienny ok, ale sedzenie i podlanie niesamowite. Heh...
-
1 załącznik(i)
A to te wlasnie schody i pamiętacie ten moj wielki cel oddzielone poslady od dwuglowego, rok czasu i to osiagnelam, chociaz nawet nie marzylam przy takim zallaniu miec to widocznie a tylko w formie startowej a tu jednak mila niespodzianka się dzieje, jak teraz jest tak, to na redu bedzie bajeczka..pewnie hehe. sie pozyje sie zobacze.
[ATTACH=CONFIG]9103[/ATTACH]
a tu dla mojego koksika przyszedł prezencik, waga jubilerka i dla mnie taka sama 2 , bo jak koksić to razem hihi :smile:
[ATTACH=CONFIG]9105[/ATTACH]
-
Herene bedziecie odmierzac ta waga ? ;p
No widzisz i bardzo ladnie dobra robota :D
-
Co ty kurwa wiesz o zabijaniu...
-
Dziś męczyłam klatkę, biceps i triceps.
A jeszcze jakie jaja były, znajomy trener mnie zapytał czy przy tych wyciskaniach mi nic w piersiach nie pęknie hahahaha, nie mogłam zrozumieć o co mu chodzi, pomyslałam o naciągnięciu lub rozerwaniu mięśna klatki piersiowej, a on taki że no przecież ty masz silikony, no nie OMG OMG OMG. Masakra..mówiłam że te cycki już zbyt duże się zrobiły BRRR
Klatka piersiowa:
1. Wycikania leżąć [B]50 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Rozpiętki hantlami na skośnej ławce po [B]15 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Rozpiętki w bramie z wyciągów górnych w lekkim pochyleniu do dołu [B]20 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Biceps:
1. Uginanie gryfu szerokim chwytem [B]25kg [/B]6/6/6/6/6/6
2. Uginanie hantli młotkowym z rotacją na skosie [B]9 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Uginanie w bramie z dolnego wyciągu wąskim podchwytem w oparciu łokci o kolana [B]30 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Ticeps:
1. Uginanie wąskim chwytem zza głowe leżąć na skosie [B]20 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
2. Prostowanie w bramie drązka podchwytem z wyciągu górnego [B]30 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
3. Prostowanie rąk z linkami w bramie z górnego wyciągu z supinacją dłoni w końowej fazie do zewnątrz [B]25 kg[/B] 6/6/6/6/6/6
Interwały na rowerku 40 sek/20 sek przez 15 minut + 5 wyciszenia.
Zmęczona...
Ostatnio marszeruje z pracy do domciu po 6 kg tylko w dni wolne od siłowych, bo i tak ten system treningowy jest wystarczająco ciężki. Psychika i ciało dobrze dostają w kość