-
[QUOTE=fallenursus;504627]Kajdanki już masz...[/QUOTE]
a co kajdanki wspolnego z sedziowaniem maja hehe ? :smile:
-
no i bardzo dobrze caly czas do przodu kariera bedzie sie krecic :)
bedziesz oceniac Dominika forme jak bedzie slaba to go bedziesz w komorce zamykac po to kajdanki ;p
-
Już krzyczy ze za suchar :(
Boję się wyjazdu -_- krzepka babka
-
[QUOTE=USgorn;504629]no i bardzo dobrze caly czas do przodu kariera bedzie sie krecic :)
bedziesz oceniac Dominika forme jak bedzie slaba to go bedziesz w komorce zamykac po to kajdanki ;p[/QUOTE]
ahahaha :smile: No te uprawnienia sędziny by byly fajne, bo wiesz kręcić się w tym gronie, nawet jako sędzia alternatywny, ale wiesz..znajomości, bycie ciągle w trendach oceniania zawodnikow, poszło by na plus dla mnie jak chce startować w sylwetkowym kiedyś. Zawodnicy często mają problemy z tym jak bardzo się dociąć, a będąc między śedziami, uczęstniczyć w ich zebraniach by było pomocne :smile:
-
[QUOTE=fallenursus;504631]Już krzyczy ze za suchar :(
Boję się wyjazdu -_- krzepka babka[/QUOTE]
może nie tak ty za suchy jak ja za podlana :smile: w kązdym bądź razie nie zrobie z tobą ani 1 zdjęcia jeśli będę podobna gabarytowo do ciebie więc u know.. masz 2 tygodnie..
-
Już w tym tygodniu zaczynam dzielony, bedzie 5 dni silowego. Wczoraj miałam 1 ładowanko ww przed snem po 14 dniach keto, zjadłam na ostatni posilek 35 gr wegli-50 gr kaszy gryczanej /10gr oleju koko/150 gr indyka, dziś rano nadal byłam w ketozie więc wszystko gra! jej. Dobry news na kasze gryczaną żadnego uczulenia :smile: Kaloryczność 2250 :smile:
w zasadzie posiłki wyglądają tak 160 gr tłuszczu/ 160 białka/ 35 węgli (mam napewno do 50 zwiększyć)
[B] 1 i 2 okołotreningowo[/B] : po 40 gr oleju kokosowego, 150 gr kuraka lub indyka, warzywa - kapusta, sałata, rzdokiewka w zależności na co mam ochotę, jednak zazwyczaj to pekińska kapusta czuje się najlepiej po niej
[B]2/3/4/5[/B]: po 23 gr oleju z awocado lub z oliwek, 150 gr kuraka lub indyka/ kapusta pekińska
[B]6[/B]: 35 gr węgli - kasza gryczana, 10 gr oleju kokosowego, kapusta pekińska
A ile siły na treningu po ladowanku, power taki że ojej, nosiło :smile: Nóżki zajechane, ledwo się wyturlałam z siłki
[B]Nogi:[/B]
[LIST=1][*]Przysiady klasyczne na wolnym obciążeniu[I]. Rozgrzewkowe 3 serię - 20 kg - 15/ 40 kg -10/ 60 kg -8[/I], [B]80 kg 6/6/6/6/6/maks 8[/B][*]Przysiady sumo na suwnicy do ławeczki [B]100 kg[/B] [B]6/6/6/6/6/maks 8 - [/B]nigdy wczęsniej nie robiłam tego ćwiczonka, się spodobało! Pośladki piekąąąąąą[*]Wykroki chodzone po [B]6/6/6/6/6/maks – 8[/B] na nogę z [B]20 kg[/B] sztangielkami[*]Uginanie ud leżąc [B]35 kg[/B] [B]6/6/6/6/6/maks -9[/B][*]Wyciskanie obciążenia na maszynie do tyłu (pośladkowe) [B]60 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 15 [/B]więcej reps bo nie było możliwości ustawić większe obciążenie[*]Odwodzenia na maszynie [B]60 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 15 [/B]więcej reps bo nie było możliwości ustawić większe obciążenie[*]Unoszenie zaciśniętej piłki między nogami leżąc na brzuchu [B]6 serii do maks [I]wyczerpania[/I][/B][I] 20 powtórzeń - [/I]na dobicie[*]Łydki [B]120 kg[/B] [B]10/10/10/10/10/ maks - 25[/B][/LIST]
Jutro jadę po plegarach <3
-
3 załącznik(i)
Koksik rośnie, co prawda nie bez tluszczyku ale uj z tym już hehe. Ostatnio mam lepszy humor i wali mnie to jakoś heh
[ATTACH=CONFIG]9098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9100[/ATTACH]
ciekawie co sie dzieje pod tą oslonka....eh ta Julka i jej beznadziejne "kobiece" treningi które nie działają.. :smile:
-
Kto zgadnie ile poduszek w pierwszej z lewej jest?
:p
-
[QUOTE=fallenursus;504664]Kto zgadnie ile poduszek w pierwszej z lewej jest?
:p[/QUOTE]
haha to wszystko te leginsy Freddy :smile: A rzeczywiście wygląda jak photoshop lub jak bym coś podłozyła haha. A to sa tylko uroki pozowanie odpowiedni kąt i napięcie mięśnia :P
-
Nie wiem. Będę musiał się przyjrzeć z bliska.