-
hyhy szaa babajaga paczy ;p
-
[QUOTE=USgorn;504425]hyhy szaa babajaga paczy ;p[/QUOTE]
chyba masz dobrą trawę , podziel się :smile:
-
-
[QUOTE=USgorn;504427]a nie powiesz mamie ? ;p[/QUOTE]
niech mama się dołączy hehe
-
nieeeee za malooo error error akysz silo nie czysta ;p
mam nowa wiare wiare Assasins creed :twisted:
-
Znowu siłowy dzień po dniu, poweru dziś mniej a do tego 5.5 g snu. Mam ostatnio mega problemy z zasnięciem i ciąglością snu.
Trening zriobiony co prawda sił miałam nie za dużo..Szczególnie w siadach, ledwo 10 reps zrobilam 75 kg jakaś porażka. Wczoraj ciągi i uginania dziś siady i martwy na prostych, latwo nie jest. Martwy na prostych nogach ciężko się robi obciążeniem powyzej 60 kg nigdy poza 60 nie wychodziłam w tym ćwiczeniu bo odczuwa się mocno odcinek lędźwiowy. No ale coź niema że boli, jedziemy z koksem dalej :smile: Niedługo już dzielony 6x6, nie mogę się doczekać <3 Na koniec przez interwałami porobiłam 4 serii wykroków chodzonych do odcięcia bo dawno pośladki nie bolały zastęskniłam za tym hehe
[B]Trening B:[/B]
[B]Nogi:[/B]
-Przysiad [B]75 kg [/B]6/6/ maks - 10, [B]NT + 2 kg[/B]
-Martwy ciąg na prostych nogach[B] 65 kg - [/B]6/6/maks - 8,[B] NT +3.5kg[/B]
[B]Grzbiet:
- [/B]Przyciąganie trapeza do mostka[B] 55 kg [/B]6/6/maks -6, [B]NT + 0 kg[/B]
[B]- [/B]Przyciąganie T- gryfu [B]65 kg [/B]6/6/maks -8, [B]NT +1kg[/B]
[B]Klata:
- [/B]Wyciskanie sztangi leżąc na skosie [B]40 kg [/B]6/6/maks 9, [B]NT + 1.5 kg[/B]
- Rozpiętki na skosie [B]15 kg [/B]6/6/maks -10,[B] NT +2 kg[/B]
[B]Barki:
- [/B]Wyciskanie szntagi w maszynie smitha [B]30 kg[/B] 6/6/maks -8, [B]NT + 1 kg[/B]
- Arnoldki [B]12 kg [/B]6/6/maks - 8, [B]NT + 1kg[/B]
- Odwodzenia linek w bramie do tyłu [B]50kg [/B]6/6/maks - 10, [B]NT + 2 kg[/B]
[B]Biceps:[/B]
- Uginanie sztangielek siedząc z rotacją w oparciu 70 stopni skos na ławce [B]9 kg[/B] 6/6/maks -8 , [B]NT + 1 kg[/B]
[B]Triceps:[/B]
- Ściąganie linek w bramie [B]30 kg [/B]6/6/maks 10, [B]NT + 2 kg[/B]
[B]Łydki:[/B]
- Wspięcia w maszynie na palce [B]120 kg[/B] 6/6/maks - 16, [B]NT +5 kg[/B]
-
5 załącznik(i)
Trening jutrzejszy juz rozpiszé jutro
Dzis cos wazniejszego
egzamin na 5 :smile: Yupii. i Sweet focia z kolegá dzieki ktoremu dowiedzialam sie o tym kursie. Sporo nowego dla siebie wynioslam, poznalam ciekawych ludzi i przezylam mega pozytywne emocji bedac w srod osob takich samych walnietych i zwariowanych na tym samym sporcie hehe
[ATTACH=CONFIG]9086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9087[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9088[/ATTACH]
a do tego moja Kasulia na 2 tygodnie przed startem w FitLooku mega cieszy forma, aeroby zmniejszelismy, kalorycznosc 2100, w ostatnim tygodniu pojdzie nawet w gore z wegli przy mniejszej ilosci sodu lub nie bedziemy ruszac nic, przylatuje do mnie z Anglii za tydzien i beda ja przez ostatni tydzien obserwowac i meczyc pozowaniem :smile:
Dumna jestem ze swojej pieknosci i to jaka prace wykonalismy w ciagu ostatniego roku
[ATTACH=CONFIG]9089[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9090[/ATTACH]
-
gratulacje ukonczenia kursu ;p
no i gratulacje podopiecznej bedziesz mogla byc z niej dumna na fitlooku ;)
-
[QUOTE=USgorn;504610]gratulacje ukonczenia kursu ;p
no i gratulacje podopiecznej bedziesz mogla byc z niej dumna na fitlooku ;)[/QUOTE]
a dziékuje dziekujé, nastepny moze zrobie sedziowski, majac to mozna obiegac sie o uprawnienia sedziny IFBB :smile:
-