Witam
No konkurs spoko - poprawna inicjatywa tylko te odżywki powiedziałbym ... dość wysublimowane. Myśkle że najbardziej uniwersalne, czyli odpowiadające wszystkim byłby jakiś gainer, białko i kreatyna. Ale to tylko moje zdanie.
pozdrawiam
kempek
Printable View
Witam
No konkurs spoko - poprawna inicjatywa tylko te odżywki powiedziałbym ... dość wysublimowane. Myśkle że najbardziej uniwersalne, czyli odpowiadające wszystkim byłby jakiś gainer, białko i kreatyna. Ale to tylko moje zdanie.
pozdrawiam
kempek
1. Olimp Knockout 500g
2. Olimp HMB 300+100 kaps
3. 2 x Olimp Gain Bolic 1000g
1. Biogenix Cell Pump 450g + Gain Bolic 1000g
2. Olimp Kreatyna 1000 400tabl.
3. Olimp Profi Whey Mass 1000g + Carbo 1000g
a co to jest?? Knockout, Cell Pump,Olimp Kreatyna 1000- kreatyny
Gain Bolic ,Profi Whey Mass- kreatyny
o co ci chodzi??? uwazasz ze te rzeczy nie sa uniwersalne... mysle ze wszystkim odpowiadaja te nagrody..
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-30, 19:48[/i] ][/size]
Gain bolic, Profi Whey MAss oczywiscie gainery.... pomyłka :wink:
To jest poprostu straszne z tym jednym postem, to naprawde już nie robi się zabawne. :evil:
no fakt...wszyscy w kołko jedno i to samo pisza...np. o fajny konkurs napewno wezme udział :roll: trzeba przetrwac do konca konkursu to spamowanie :wink:
jak to przetrwac??? !!! to ktos kto spamuje ma wygrac konkurs?! no sorry ale to smieszne nie jest! :/
[quote=sylwka]to ktos kto spamuje ma wygrac konkurs?![/quote] kogo masz na mysli?? :roll:
nie no kurwa zaraz nie wytrzymam...co tak dzisiaj wszystkich na spamowanie wzieło...i jeszcze wszystko w tym samym temacie i w kółke jedno i to samo :neutral:
[b]kuchcik_crm[/b], ja nikogo nie mam na mysli, tylko no sam zobacz,--- tomek1, pasterz, jodi---itd. przeciez widac, ze to spam!! lub jakis przekret!! wszyscy pisza jak sam stwierdziles w jednym temacie, i moge sie zalozyc ze juz wiecej postow napisanych przez te osoby nie zobaczymy :/ Moze admin cos z tym zrobi?? :|
! ! ! U W A G A ! ! !
osoby o nickach:
...Mateusz...
2pio
Kein
Pasterz
melon
tomek1
które napisały posta wg szablonu "fajny konkurs, wezme w nim udział" proszone sa o NORMALNE wypowiedzi, posty tych osob zstały usunięte wiec na liczniku maja 0 = nieaktywne
dziekujemy adminie :))