rob ta redukcje a nie pierdol... biadolisz i biadolisz ze nie dasz rady, w tym sporcie nie ma takiego czego¶ jak "nie dam rady".
Printable View
rob ta redukcje a nie pierdol... biadolisz i biadolisz ze nie dasz rady, w tym sporcie nie ma takiego czego¶ jak "nie dam rady".
ogladalem sobie dzis dzienniki treningowe na animal paku i prawie kazdy koles ktory byl na masie byl zalany ostro,niektozi nawet bardziej odemnie i nie plakali,
mtm jesli chcesz powiedziec ze jestem cipa to sie mylisz nie ze bym nie wytrzymal tylko narazie szkoda mi czasu na takie rzeczy,wole jescze troche masy zlapac,ale tej czystej,bez przesady tak zle jeszcze nie jest zeby nie moglo byc gorzej,teraz polece z 2 miechy tym hitem i zobaczymy
[QUOTE=.rocky;400820] jesli chcesz powiedziec ze jestem cipa to sie mylisz nie ze bym nie wytrzymal [/QUOTE]
UDOWODNIJ ! :P LENIUCH I TYLE ! :D
PS: Wczytaj się czasami w to co pisz± na animal paku i spróbj sobie zobrazować to o czym pisz±. Czasami przeszadzaj±.
dzis byl plec
pozmienialem troche kolejnosc i niektore cwiczenia,te najciezsze na sam poczatek a wyciagi na koniec
1.wioslo sztanga podchwyt 4x10-7
2.tbar 4x10-6
3.wyciag wasko dla klatki 4s 12-8
4.wyciag szeroko podchwyt 4s 11-7
dzis na czczo bylo 20min skakanki
meni:
1.4 jaja 200g owsa
2.graham z pasta twarogu i sardynki,lisc salaty
3.to samo
4.ryz filet z kury warzywa
5.to samo
6.pol porcji dymatiza,kawalek twarogu,jedno jajko,owies,mleko
7.twarog tluszcze
[video=youtube;U3f4iB9Ijpo]http://www.youtube.com/watch?v=U3f4iB9Ijpo[/video]
tu jescze video,nie z treningu ale zawsze cos:[video=youtube;eFK3anaj01M]http://www.youtube.com/watch?v=eFK3anaj01M[/video]
barki kaptur szyja
1.wyciskanie sztangi zzaglowy 4s 14-7 z dropsetami
2. hantle unoszenie przodem 1s
3.unoszenie bokiem 4s 15-8 z dropsetami
4.unoszenie w opadzie 4s 15-10
5.szrugsy hantlami 4s 14-8
pompa spoko,wygladalem prawie jak ten mutant ktorego wkleilem tu kilka stron temu
1.6 jaj (takie małe jak od wróbla ;/) 200 owsa
2.udko z kury ryz warzywa lniany
4.filet z kury ryz warzywa
trening-po 35g dymatiza dwa male banany
5. to samo co w 4
6.tiramisu (biszkopt+ser maskarpone),mama zrobila wiec nie moglem odmowic
7.twarog lniany
a i z rana jeszcze bylo 25 min na worku,intensywnosc dosyc niska, bo z poczatku po 3 min juz dyszałem,ale po tych 25 fajnie sie ze mnie lalo
wchodzi tu wogole ktos :/
Ja wchodzę :P powodzenia widzę na 2 filmiku jaki¶ kompozytorów którzy złapali wenę :D
ja nie wchodze
o co chodzi z tym pianinem?? Pierwszy raz zobaczyli¶cie takie cudo ? :d
weĽ daj video jak napierdalasz w worek a nie klawisz