-
[QUOTE=USgorn;504157]a to sorry zle zrozumialem ;p
noo kiepsko ale staraj sie za wczasu nie przejmowac ;)
koszulke tez mu uszylas ? ;p
za co on takie dobroci dostaje ;p[/QUOTE]
to co ja jem teraz 160 gr tluszczy by ktoś musiał mnie nie źle w głowe uderzyć bym chciała tłuszcze ciąć do 1 posiłku eheh
heh nie Koszulka dla Dominika to on wrzucił chciał się pochwalić :P
za co - za dobre serce :smile:
-
hah no ciezko by bylo mysle ze zoladek by takiej jednorazowej ladowania nie wytrzymal... spoko zmylilo mnie ze w jednej linijce pisalas o cholesterolu i koko ale juz wszystko jasne nie bylo tematu ;p
hah nie zauwazylem wlasnie ze sie wcisnal z edycja
przeczytalem w ciagu tak i w pierwszej chwili zrozumialem ze DOminik koszulke za dobre serce dostanie od razu mi cos tu nie pasowalo ;p
-
[QUOTE=USgorn;504176]hah no ciezko by bylo mysle ze zoladek by takiej jednorazowej ladowania nie wytrzymal... spoko zmylilo mnie ze w jednej linijce pisalas o cholesterolu i koko ale juz wszystko jasne nie bylo tematu ;p
hah nie zauwazylem wlasnie ze sie wcisnal z edycja
przeczytalem w ciagu tak i w pierwszej chwili zrozumialem ze DOminik koszulke za dobre serce dostanie od razu mi cos tu nie pasowalo ;p[/QUOTE]
Taaaa Dominik za dobre serce hhihihihih
-
1 załącznik(i)
Cukiereczek doszedl <3 Od jutra kujemy dupsko hehe
[ATTACH=CONFIG]9040[/ATTACH]
-
[IMG]http://i62.tinypic.com/2vjvdhd.jpg[/IMG]
Mój też, jutro w tym trenuje :)
-
siostrze ostatnio dokuczalas? bo moze byc spuchniete dupsko ;p
-
[QUOTE=fallenursus;504180]
Mój też, jutro w tym trenuje :)[/QUOTE]
nie śmiej rozciągać moje piękne ciuszki!!!
-
[QUOTE=USgorn;504181]siostrze ostatnio dokuczalas? bo moze byc spuchniete dupsko ;p[/QUOTE]
ostatnio z nią się prawie nie widzimy, ona pracuje po 12 g ja non stop w biegu, więc nie mamy czasu, teraz pod czas zastrzykow przynajmniej pogadamy :smile:
-
Dziś się czułam po wczorajszym treningu nie zregenerowana więc dziś off jutro w sumie też bo nie będę miała kiedy zrobić treningu, od 8 rano lece do lekarki za warszawe a potem prosto do pracy i dopiero o 00:00 bedę w domu, a dziś się położe po 03:00 bo znowu gotowanko. Dziś odespałam sobie 10 godzinek i świetnie się czuje.
Już jestem w ketozie, nie sprawdzałam paskami ciał ketonowych - jutro to zrobię, ale czuje po samopoczuciu - duzo energii, przestała po 3 dniach w końcu boleć głowa, niema senności i bólu mięśniowego, nie czuje okropnego głodu, w zasadzie nie jem nawet 4 g i nie czuje nadał głodu. Zajefajnie się czuje a do tego lekko na brzuszku - bez problemow trawiennych.
Ketoza the best, szkoda że jednak krótkotrwale ją można i jednak wegle są potrzebne przynajmniej w tych minimalnych ilościach.
-
Nie koniecznie krótkotrwałe. Muszę wygrzebac badania keto vs padaczka .