-
[QUOTE=USgorn;504113]ej Julka bedziesz nagrywac ten program ?[/QUOTE]
ja nie ale poprosze kogos by mi nagrali, szukam właśnie kto będzie w domu hehe :smile:
-
no to jakbys miala nagrane to mozesz mi przez Dominika podeslac to sobie obejrze z ciekawoscia ;)
-
[QUOTE=USgorn;504134]no to jakbys miala nagrane to mozesz mi przez Dominika podeslac to sobie obejrze z ciekawoscia ;)[/QUOTE]
zobacz w google TLC online ma być, bo też jestem w pracy do 23 :(
-
1 załącznik(i)
no oblooka sie czy bedzie na necie a jak nie to [ATTACH=CONFIG]9038[/ATTACH] masz przechlapane ;p
-
Ostatnio mega zabiegana przez tego swojego VIPa :smile: Dni rozpisane po minutach i dopiero w pracy mam czas posiedzieć w necie i w ogóle posiedzieć. Ale lubię tak w sumie, im więcej robie tym bardziej organizowana i ogarnięta jestem, i jakoś mniej mam czasu na depresje hehehe. Wczorajsza paczuszka, smacznie (MAM NADZIEJE hehe) i kolorowie
[IMG]http://i58.tinypic.com/nxnpz7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i59.tinypic.com/rk330m.jpg[/IMG]
W piątek jadę do lekarki swojej, przyjechała na tydzień do warszawy do kliniki której jest wpółwaścicielką. Zobaczymy co dalej ze mną robić. Moje badania wyszły hm.. dalekie od idealnych, morfologia okropna bardzo wysokie lymfocyty pokazuje na stany zapalne w organiźmie, się nie dziwie bo przecież czułam pogorszenia, a alergia i uczulenie i jest stanem zapalnym, lub mój wirusek i antybiotyki ktore brałam. Lub białaczka limfoblastyczna buuuuu, taki sobie żarcik. Kreatynina we krwi wysoka, albo nerki kuleja albo za mało wody piłam albo za dużo bialka jadłam albo ciężkie treningi powodują wzrost kreatyniny, albo wszystko razem się nałożyło. I co jeszcze fajne cholesterol wyżej normy hehe - ogranicze olej kokosowy do 1 posiłku przedtreningowego.
-
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?36544-Cholesterol-i-mity-na-jego-temat-art[/url] masz i nie pisz glupot ;p
-
-
[QUOTE=USgorn;504154][URL]http://www.e-gym.pl/showthread.php?36544-Cholesterol-i-mity-na-jego-temat-art[/URL] masz i nie pisz glupot ;p[/QUOTE]
miałam na myśli żeby proporcje różnych olejów lepiej dobrać, a nie tak lubię kokosowy że prawie zawsze nim się zapycham :smile:
to to wiem , akurat tym się nie przejmuje w cale.
martwie się o morfolofię i kreatynine
-
a to sorry zle zrozumialem ;p
noo kiepsko ale staraj sie za wczasu nie przejmowac ;)
koszulke tez mu uszylas ? ;p
za co on takie dobroci dostaje ;p
-
A teraz wracając do mojej ketozy i treningów. Dziś 3 dzień bez węgli, zjadam 160 g białka 160 gr tłuszczy i z kapusty pekińskiej mi wychodzi tylko 10 gr ww - 500 gr. Wczoraj się czułam przeokropnie, głod który nie mijal nawet pod czas jedzenia, ból głowy,okropne zmęczenie, spać nie mogłam przez głód - spałam dziś tylko 4 g mimo uczucia senności i zmęczenia. Dziś już nawet całkiem całkiem coraz lepiej się robi, więc mam nadzieje jutro już wejdę w ketozę, to by było po 3 całych dniach w sumie tak miałam poprzednio po 3 dniach czułam się już dobrze.
Wczoraj dlugo gotowałam więc musiałam dziś te 30 min dłużej pospać..przez co nie miałam czasu po przebudzeniu żeby zjeść odczekać i iść na trening, więc trening dziś był zrobiony na kawusi z 40 gr oleju kokosowego.l Hm powiem całkiem całkiem dobrze szło dopóki nie zaczełam robić interwały, na 5 minucie myślalam że zemdleje heh ale wytrwałam , walczyłam :smile:
[B]Trening B:[/B]
[B]Nogi:[/B]
-Przysiad [B]65 kg [/B]8/8/ maks - 16, [B]NT + 4kg[/B]
-Martwy ciąg na prostych nogach[B] 55 kg - [/B]8/8/maks - 14,[B] NT +3kg[/B]
[B]Grzbiet:
- [/B]Przyciąganie trapeza do mostka[B] 50 kg [/B]8/8/maks -12, [B]NT + 2 kg[/B]
[B]- [/B]Przyciąganie T- gryfu [B]55 kg [/B]8/8/maks -12, [B]NT +2kg[/B]
[B]Klata:
- [/B]Wyciskanie sztangi leżąc na skosie [B]40 kg [/B]8/8/maks -10, [B]NT + 1 kg[/B]
- Rozpiętki na skosie [B]12.5 kg [/B]8/8/maks -11,[B] NT +1.5 kg[/B]
[B]Barki:
- [/B]Wyciskanie szntagi w maszynie smitha [B]30 kg[/B] 8/8/maks -8, [B]NT + 0 kg[/B]
- Arnoldki [B]10 kg [/B]8/8/maks - 10, [B]NT + 1kg[/B]
- Odwodzenia linek w bramie do tyłu [B]46kg [/B]8/8/maks - 12, [B]NT + 2 kg[/B]
[B]Biceps:[/B]
- Uginanie sztangielek siedząc z rotacją w oparciu 70 stopni skos na ławce [B]9 kg[/B] 8/8/maks-8, [B]NT + 0 kg[/B]
[B]Triceps:[/B]
- Ściąganie linek w bramie [B]31 kg [/B]8/8/maks - 10, [B]NT + 1 kg[/B]
[B]Łydki:[/B]
- Wspięcia w maszynie na palce [B]80 kg[/B] 8/8/maks - 20, [B]NT +6 kg[/B]