-
-
[QUOTE=fallenursus;504061]Przystojny jebalbym..[/QUOTE]
Ty zboczencu Ty ;p
-
-
[QUOTE=N3ver_quit;504060]Ogólnie dziś mega słabiutko w martwym ciągu 75 kg na 10 reps wstyd, ale robilam ciagi na koniec treningu bo siłka zawalona była i wszystkie gryfy zajęte, więc całe ciało było przemęczone -hehe to takie moje wytłumaczenie by nie czuć się loserem :smile:
Od dziś wchodzę na 2 tygodnie na ketozę, po tym po 14 dniach carb backloading - węgle tylko w ostatnim posiłkju przed snem. Ogólnie metod z tym dużo jest, ale ta mi bardzo się spodobała, mam dosyć węgli, wzdęć wiecznych, alergii itd itp. Juz po takim czasie zdecywodanie jestem w stanie stweirdzić że mój organizm nienawidzi weglowodany nie tylko ze względu na alergie a i na układ pokarmowy, wszystko jest pięknie kolorowie dopóki nie zjem nawet batatów. A na carbbackloading kupuje enzymy.
Taki rodzaj przygotowania się do carb backloading i potem jedzenie ww tylko przed snem Craig Preisendorf w serii filmików opisuje bo sam to robi. Bedzie polegalo na tym że najpierw trza przełączyc organizm na pozyskiwanie energii z tłuszczy - ciał ketonowych, dlatego na 14 dni węgle out, do 30 gram w wypadku kobiet tylko fiber, BCAA out też bo zwiększa poziom glukozy co może nie dać wejść w ketozę. Będę tylko pure leucine + pure glutamine potreningowo i przed snem pić bo skonsultowaniu się z Craigiem. Białko i tłuszcze maja byc w proporcjach 1:1, czyli od dziś mam 160 gram białka i 160 gram tłuszczy, 10-20 gr wegli z kapusty pekińskiej czyli 500gr-1 kg dziennie w zależności od tego czy będę potrzebować się dopychać czymś :smile:
po 14 dniach wracam do teraźniejszych makr BTW 200/100/100, w zasadzie nie do końca bo teraz mam 100 gr wegli dziennie Craig mowi też by jednak zacząć od 50 gr ładowanie przed snem, ale docelowo, w zależnosci od tego na ile mocna koma będzie po spozyciu takiej ilości węgli w 1 posiłku, zwiększyć do swojego mozliwego maksu powiedzmy do tych 100 gram ktore jem teraz. Musi ten sposób pomóc nie przybierać na masie-na off season, dużej ilości tkanki tłuszczowej, po całym dniu bez wegli ciało ma wessać wszystko tam gdzie trzeba czyli do mięsni.Podoba mi się to bo A- nie lubie węgli bo one nie lubią mnie, B- lubie tłuszcze :smile:
Szukam sposobu na siebie, bawie się w makra i czuje że jednak robie dobrze bo tylko w taki sposób znajde ten idealny sposób na siebie.
A więc dzis juz 1 dzień, okołotrenongiowo 40 gram proteins/40 gr fats, reszta 4 posiłki po 20 gram bialka i 20 gram tluszczy. Przygotować się proszę, bo będę bardzo marudna i spiąca pzez jeszcze 3-4 dni dopóki nie wejdę w ketozę.
Juz w tym tygodniu będzie glutation jej będę sie kuć :smile: Zrobiłam dziś badania przed glutationem by móc później porównać jak skończe przynajmniej 2 cykle. Jutro znowu zamawiam wszystkie swoje witaminki i inne bzdety na kompleksowe leczenie tego złosliwego organizmu. Dojdzie to się pochwale, planuje cały zestaw z NOW FOODS zrobić[/QUOTE]
Nie wiem czy ja dobrze widziałem a widziałem cię w telewizji, tzn na kanale "TLC" (chyba tak się nazywa) Była zapowiedź programu w którym grubasy próbują schudnąć czy coś takiego i na jednym z ujęć byłaś chyba ty jak ćwiczysz a raczej pokazujesz innej kobicie jak ćwiczyć... ;)
-
My baby's getting famous :)
-
[QUOTE=Wikidajło;504076]Nie wiem czy ja dobrze widziałem a widziałem cię w telewizji, tzn na kanale "TLC" (chyba tak się nazywa) Była zapowiedź programu w którym grubasy próbują schudnąć czy coś takiego i na jednym z ujęć byłaś chyba ty jak ćwiczysz a raczej pokazujesz innej kobicie jak ćwiczyć... ;)[/QUOTE]
ahaha kurwa.. miałam ukryć, sama jestem grubasem haha :smile: To nie jest o tym jak grubasy próbują schudnąć, a o tym jak PRÓBOWALI i na jakie głupoty szli by tylko zrzucić kg, ja też taka głupiutka bo przeszłam przecież przez anoreksje i opowiadam przez co przeszłam i do czego doszłam starając się donieść do innych kobiet że nie warto tak katować zdrowia i że wszystko trza z głową robić. A jak już to wyjdzie w programie to się okaże nie wiem czy nie zrobią ze mnie jakiejś wariatki i nie poprzekręcają słów :smile: Wiesz jak to może być...
-
Z takim uśmiechem w tv jesteś jak gwiazda ;)))
-
[QUOTE=Wikidajło;504087]Z takim uśmiechem w tv jesteś jak gwiazda ;)))[/QUOTE]
hehehe, no ciekawie jak mnie ujma... mam nadzieje nie zrobia jakiejs chorej wariatki, a jednak troche pozytywniej hehe
-
bedzie tylko taki epizod jak jestes nabuzowana i przerobka ze mowisz Trzeba napierdalac a nie sie opierdalac ;p
-
ej Julka bedziesz nagrywac ten program ?