-
[QUOTE=N3ver_quit;503987]będziesz się mądrzył będziesz miał zakaz :P[/QUOTE]
[IMG]http://i59.tinypic.com/rjnq1d.jpg[/IMG]
-
Haha dzieci tak sie bawia. Ja z bratem tez rozne fight cluby mielismy ;p
Zeby nie bylo na mnie do zadnych cukierkow nie namawiam...poki nie handlujee wlasnymi ;p
Hah to ciezko stwierdzic czy je lubisz teraz czy nie.
Slyszysz Dominik bedziesz sie madrzyl to sie sam bedziesz dusil ;p
No tak jakby wiecej miesa bylo to by jeszcze lepiej bylo :-)
-
[QUOTE=USgorn;503990]Haha dzieci tak sie bawia. Ja z bratem tez rozne fight cluby mielismy ;p
Zeby nie bylo na mnie do zadnych cukierkow nie namawiam...poki nie handlujee wlasnymi ;p
Hah to ciezko stwierdzic czy je lubisz teraz czy nie.
Slyszysz Dominik bedziesz sie madrzyl to sie sam bedziesz dusil ;p
No tak jakby wiecej miesa bylo to by jeszcze lepiej bylo :-)[/QUOTE]
No ja jeszcze udawałam że umieram i nie oddychałam a siostra nademną płakała haha..boże jak to przypominam aż mi jej szkoda, przyjdą ją dzisiaj pocałuje i prztule i przeprosze za te okropne dzieciństwo hehe
tylko to co podskórnie :P będziesz miał dawaj znać :smile: heh
"Slyszysz Dominik bedziesz sie madrzyl to sie sam bedziesz dusil ;p" ahaha nagram to :P
To się nazywa prezent genetyczny , już piękne prorcję któe tylko szlifofać, zazdroszczę białą zazdrością
-
Haha sadystka. Nie klam i tak wiemy ze jak przyjdzie to kazesz jej sie dusic ;p
Dobra od poniedzialku w komorce zaczynam tworzyc ksiazke chemi wlasnie koncze google tylko skombinowac i do dziela ;p
Haha no nagraj bedzie hit
Wez odpra2 rytual nad jej lalka zeby sobie cos zlamala qlbo cow ;p
Dobra miski 1 juz trza spac ;p
-
[QUOTE=USgorn;503992]Haha sadystka. Nie klam i tak wiemy ze jak przyjdzie to kazesz jej sie dusic ;p
Dobra od poniedzialku w komorce zaczynam tworzyc ksiazke chemi wlasnie koncze google tylko skombinowac i do dziela ;p
Haha no nagraj bedzie hit
Wez odpra2 rytual nad jej lalka zeby sobie cos zlamala qlbo cow ;p
Dobra miski 1 juz trza spac ;p[/QUOTE]
sadystko-mazohistka dobre połączenie, dlatego ćwiczę i katuje siebie by na innych sił już nie było haha
przecież napisałam BIALĄ zazdrością, więc żadnych rytuałów , po prostu fajnie się patrzy na takie cuda :smile:
Kto spać a kto ma nie farta i dziś w pracy 11 godzin kurwa zamiast 8 :( jeszcze tylko 7... :( dobranoc
-
Jeszcze sprawdzic musialem oczywiscie przez to sprawdzanie zawsze spac ide pozniej znacznie niz plqnuje jak z kims pisze
Haha no dobry sposob w trosce o innych
A to widzisz nie wiedzjalem ze biala zazdrosc to jakis specjalny rodzaj ;p
No to lipa. Dominik jeszcze pierwszy spac od Ciebie pojdzie. To kolorowych poznien bo napisanie dobranoc pozniej slabo pasuje ;p
-
1 załącznik(i)
Dawno nic nie było.. bo po tym posranym ryżu i makaronie z fasoli mung nadal trzymam w uj wody, buźka też jak u chomiczka, ale już jem 3 dzień bataty i robi się lepiej, przynajmniej na tyle że nie swędzi i lepiej śpie. Ale wczoraj cyknełam sweet focie. Masywna maszyna ze mnie, ale proporcję jakieś są i chyba to najwazniejsze...jak narazie...nie wiem.. Sylwetka V już robi się z przodu a nie tylko z tyłu więc ok grubas dalej pakuje.
[ATTACH=CONFIG]9033[/ATTACH]
Bo dłuższym przeanalizowaniu po raz kolejny wszystkich zdjęc i filmików z zawodów i swojej formy startowej rok temu, chyba po raz 1 rzeczywiście trzeźwo oceniłam sytuacje. Nie mam proporcji do kategorii Bikini Fitness. Tzn mogę startować ale nigdy nic nie wywalcze, zawsze będę "za masywna". W bikini podium to są zawsze kobietki które genetycznie mają założone piękne proporcję ciala i już szlifują to treningiem. Ja raczej do szczęściarzy nie należe i musze ciężko charować nad poprawą proporcji, nigdy nie będę drobniutka mam mocne stawy i nawet przy takiej samej wadze jak np jak u innej kobiety z tej samej kategorii wzrostowej i tak wyglądam masywniej, too bardzo widać na scenie kiedy stoje z innymi kobietami w porównaniach. W sylwetkowym jest inaczej, nazwijmy to "wady" genetyczne można zaszlifofać za pomocą narzucenia większej ilości mięska tam siam. A tak jak już przyroda mnie obdarzyła zdolnością to łatwiejszego budowania masy mięśniowej nie będę narzekać, a tylko pakować se spokojnie dalej i kiedyś jednak (jak tylko bede mogla wejsc na redukcje) Sylwetkowe jak nic, a na redukcje dam sobie nawet pol roku, by bardzo wolniutko się rzeżbić i żeby już nic nie spierdolić. Zobaczymy czy za rok się uda sporobować wejść na redukcję. A więc jeszcze rok masówki :smile: JUż się boję.... :smile: Oby nie skonczyło się kategorią SUMO :smile:
-
co Ty chcesz kategoria sumo tez dobra kategoria ;p scena z dodatkowymi wzmocnieniami ;p
zbyt ostro sie oceniasz grubasem nie jestes przeciez ;p
-
Ty wez nie narzekaj, bo i tak swietnie wyglądasz. Do bikini fitness to wydaje mi się, ze musiałabys się baaardzo wysuszyć, a wtedy zostałyby ze tak powiem tylko skóra i kości (wiesz ocb) wiec bez sensu. Warto pchać się tam gdzie ma się predyspozycje :) niestety naturalnego wyglądu i innych cech się nie wybiera, sam chciałbym w pewnych kwestiach inaczej wygląda, ale nic się nie da z tym zrobic:)
-
[QUOTE=USgorn;504036]co Ty chcesz kategoria sumo tez dobra kategoria ;p scena z dodatkowymi wzmocnieniami ;p
zbyt ostro sie oceniasz grubasem nie jestes przeciez ;p[/QUOTE]
hehe no
no wiesz, albo mam bardzo mocne zaburzenie widzenie siebie, albo wszyscy dookoła są tacy mali, nawet faceci hehe