-
[QUOTE=USgorn;503818]jak na Dominika nie masz uczulenia to testa mozesz bic tez nie bedziesz miala uczulenia ;p
noo stymulowac lechtaczke...a nie sorry pomylily mi sie fora ;p efka, synefka czy cos w tym stylu ? ;p[/QUOTE]
a czy mam czy nie mam to się sprawdzi niedługo haha, bo w Paryżu jeszcze nie wiedziałam że mnie coś uczula, dopiero 2 tygodnie po powrocie zaczełam zauważać.
hahaha no jako kobieta której facet jest na innym kontynecie.. to wiesz.. muszę potrzeby są :P
nie żadnych stymulantów nic.. na wszystko zła reakcja kurdę, te moje odżyweczki też będą stać. Tylko BCaa, glutaminka i tyrozyna, that's it.
Wczoraj zapaliłam skręcik hehe, no i dziś po tym nie jest dobrze.. też źle reaguje, ktoś mi to wyjaśni.. WTF? WTF? WTF? :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;503833]i ciebie też BTW :smile:[/QUOTE]
Uhum...właśnie to "chwalenie" uswiadczylen :)
-
bo w tych polskich to tam domestos jest a nie dobry jazz ;p
jak bedzie to niech bierze walizy i sio ;p
widzisz poki potrzeby sa to jeszcze nie ma z Toba tragedii ;p
a kawke wyrzucilas czy nadal sie jej trzymasz ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;503838]bo w tych polskich to tam domestos jest a nie dobry jazz ;p
jak bedzie to niech bierze walizy i sio ;p
widzisz poki potrzeby sa to jeszcze nie ma z Toba tragedii ;p
a kawke wyrzucilas czy nadal sie jej trzymasz ? ;p[/QUOTE]
no dostałam to od takiej osoby która by raczej nie paliła dosmetosu haha :smile:
uuu potrzeby to mam, które jeszcze trza umieć zaspokoić hehe
właśnie kawkę nie wyrzuciłam nie czuje by po niej coś było nie halo, wypijam ze 2 kubki dziennie, ale to raczej taka kawa.. jak wiesz.. bardzo słaba oby był smak :smile: Mi się wydaje i tak zbyt dużo "NIE WOLNO " :(
-
wiesz po domestosie podobno jazdy sa ;p
popros Mikolaja o wibratora na baterie ;p
oj takiej siury to nie lubie oj bardzo nie lubie. Wgl juz jakis czas temu sie przylapalem ze sie uzaleznilem od smaku kawy ze sobie lubie wypic ot tak dla smaka. a jaka Ty pijesz rozpuszczalna, mielona, czy z jakiegos siuracza ?
-
[QUOTE=USgorn;503841]wiesz po domestosie podobno jazdy sa ;p
popros Mikolaja o wibratora na baterie ;p
oj takiej siury to nie lubie oj bardzo nie lubie. Wgl juz jakis czas temu sie przylapalem ze sie uzaleznilem od smaku kawy ze sobie lubie wypic ot tak dla smaka. a jaka Ty pijesz rozpuszczalna, mielona, czy z jakiegos siuracza ?[/QUOTE]
hehe nie no wczoraj mega pozytywne jazdy miałam, aż mówiłam Dominikowa że trza codziennie 3-4 buszka po powrocie do domu, odrazu humorek taki mega dobry, i deprecha mija a śpi się jak mocno i cudownie , lubię :smile: Mogło by być dobrym lekarstwem :smile:
Mam aż 3 hehe wystarczy hihih :P
mam w pracy automat dużyyyyyy zajefajny, robi ze świeżo mielonych ziarenek :smile: Uwielbiam smak kawy ooo siiiii, i tłumi głód :smile: Jak w domu to też sypaną, rozpuszczalną fuj fuj fuj fuj ani łyczka nie wypije, ochyda
-
Us poszukaj bullet proof coffee
-
no w sumie tak po trzy buszki to tej joy by Ci na dlugo starczyl ;p
to zapas baterii sam ;p
mi bardziej glod chyba jednak herbata tlumi ale zadko pije. hah ja lubie i taka i taka z senseo prawie nigdy nie pije bo za slaba wychodzi
Fal juz mi to z dwa dobre razy polecales ;p probowalem jest ok ale jednak najbardziej lubie czysta :twisted:
-
[QUOTE=USgorn;503844]
Fal juz mi to z dwa dobre razy polecales ;p probowalem jest ok ale jednak najbardziej lubie czysta :twisted:[/QUOTE]
A JA MU MÓWIĘ ŻĘ SKLEROZAAAAAAA, a on nie wierzy..myśli że wymyślam :smile: BABY wiesz co... :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;503846]A JA MU MÓWIĘ ŻĘ SKLEROZAAAAAAA, a on nie wierzy..myśli że wymyślam :smile: BABY wiesz co... :P[/QUOTE]
ale i tak jak sobie pomysle ze jest dwa razy starszy odemnie to i tak nie wierze ;p