juz wszystko wyjasnione z [b]punitor[/b]
osoba rozysłajaca spam i włamujaca sie na inne fora dostała bana
Printable View
juz wszystko wyjasnione z [b]punitor[/b]
osoba rozysłajaca spam i włamujaca sie na inne fora dostała bana
hmmm mysle ze jesli macie zamiar robic nastepny konkurs na zapraszanie kolejnych ludzi to warto by zaznaczyc ze osoba zaproszona musi miec conajmniej np 10 postow... lub cos w tym stylu.. mysle ze to powinno juz ograniczyc takie nieprzyjemne sytuacje...
Pozdro
[b]Jose[/b], nie wiem czy juz bedzie kolejna edycja takiego konkursu bo widze ze sa same problemy, znajedzie sie taki jeden i włamuje sie na fora i wysyła maile;/
hmm no poniekad racja ze troche z tym klopotow... ale jednak to jest najlepsza droga zeby wypromowac to forum... i mysle ze jesli by np byl konkurs ze tylko naprawde aktywni uzytkownicy byli by brani pod uwage to by juz nikt raczej sie nie bawil w takie bez sensowne zapraszanie a zapraszal by jedynie osoby zwiazane z tematyka kulturytyski i zainteresowane udzialem w tym forum...
no ale pozyjemy zobaczymy jak to dalej bedzie.. ;)
Pozdro
[b]Jose[/b], zobaczymy jak będzie
Ciekawe czy coś z tego będzie?? :?:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-29, 22:54[/i] ][/size]
Kiedyś troche sie ćwiczyło teraz lenistwo :razz: Ale zamierzam od nowa?/ Już nie rosne więc nie ma obaw o kręgosłup. :wink:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-29, 22:59[/i] ][/size]
a cha dodałem stronke do ulubionych :smile: :smile:
[quote]a cha dodałem stronke do ulubionych[/quote]sluszna decyzja... ;)
Ciężko pisać takie poosty, nie? :roll:
jak taki fajny konkurs to moze wezmiecie w nim udział? a nie piszecie ze fajny aby odbębnic tego 1 posta :cry:
załoze sie ze nawet 50% co tak pisza nie wezma udziału w konkursie.. :roll: