-
[QUOTE=USgorn;502717]haha no szczegolnie ta druga fota dobra.
no szkoda moze nastepnym razem sie uda.[/QUOTE]
juz sie pogodziłam że jest tak a nie inaczej, czas pokaże
-
[QUOTE=Wikidajło;502718]Prosty ze mnie jest "góral" więc napisze tylko że "bufecik" masz 1 klasa ;)
Pozdrawiam ;)[/QUOTE]
heh dzięki, zapierdalam na ten bufecik :smile: :P
-
Zglodnialem.
A dwa to naprawdę Zadko która by tak zmasowala bo panicznie boją się o utratę formy paranoiczki ale bez masy niema klasy. Tu raczej gołym okiem widać co z tego wyjdzie pod kontrolą kogoś kumatego w temacie.
Buffet prima sort wyzerka dobra nie dla królików bo sałaty brak ...
-
[QUOTE=fallenursus;502723]Zglodnialem.
A dwa to naprawdę Zadko która by tak zmasowala bo panicznie boją się o utratę formy paranoiczki ale bez masy niema klasy. Tu raczej gołym okiem widać co z tego wyjdzie pod kontrolą kogoś kumatego w temacie.
Buffet prima sort wyzerka dobra nie dla królików bo sałaty brak ...[/QUOTE]
heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: zresztą wiesz że też jestem paranoiczką i masa jest wymuszona hahaha :P ale wszystko się dzieje nie bez przyczyny , i jesli dzięki temu zbuduje sporo mięcha to jest tego warte :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;502724]heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: [/QUOTE]
Nie ma sensu zmieniać czegoś co jest dobre :)
-
wzielo mnie wspominki wczoraj..ogladalam stare zdjecia..filmiki z zawodow któe nagrywane byly prywatne przez siostre i byłego, wrzucam pare :smile:
[video=youtube;hWl91wSddXQ]https://www.youtube.com/watch?v=hWl91wSddXQ[/video]
wychudzony szczurek, twarz jak nie moja :smile:
[video=youtube;BzWeB5ElkPY]https://www.youtube.com/watch?v=BzWeB5ElkPY[/video]
No i jednak wyszłam na następny dzień heh:
[video=youtube;DLsXGMr2r-I]https://www.youtube.com/watch?v=DLsXGMr2r-I[/video]
trochę back stagu
[video=youtube;6cr0k-RPYfs]https://www.youtube.com/watch?v=6cr0k-RPYfs[/video]
[video=youtube;Q0Pghnewwy8]https://www.youtube.com/watch?v=Q0Pghnewwy8[/video]
-
-
[QUOTE=N3ver_quit;502724]heh ty jak zawsz w swoim stylu :smile: [/QUOTE]
Przeciez do tej pory nikt sie nie skarzyl....a nawet jak sie skarzyl to zostal zakopany i przestal sie skarzyc :)
--------
Filmik1. Ale Twoj byly mial tepe teksty nic dziwnego ze juz jest bylym ;p a ogolnie dorwalas sie jakbys tydzien nic nie jadla ;p
Filmik2. Oprocz jedzania to jaralas cos do tego ? ;p
Filmik3. Pupcie to juz od dawna masz najepsza ;p nie boli twarz od takiego usmiechania sie cale zawody ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;502736]Przeciez do tej pory nikt sie nie skarzyl....a nawet jak sie skarzyl to zostal zakopany i przestal sie skarzyc :)
--------
Filmik1. Ale Twoj byly mial tepe teksty nic dziwnego ze juz jest bylym ;p a ogolnie dorwalas sie jakbys tydzien nic nie jadla ;p
Filmik2. Oprocz jedzania to jaralas cos do tego ? ;p
Filmik3. Pupcie to juz od dawna masz najepsza ;p nie boli twarz od takiego usmiechania sie cale zawody ? ;p[/QUOTE]
mnie nie zakopie ja mogę się zkarżyć haha, ma słabość do mojej pupy haha
filmik1. heh było mineło. A tak dorwałam się..w zasadzie się tak czułam..tyle miesięcy sam ryż z kurakiem, 800 kcal ostatnim miesiącu, tyle treningów...ostatni tydzień przed zawodami wszystko bez smaku bo nawadnianie i odwodnienie, i w zasadzie przy odwodnieniu 2 dni ostatnie jadłam..prawie nie jadłam to było po ok 30 gr kurczaka 5 razy dziennie i pol torebeczki ryzu podzielone na caly dzien bez warzyw od tygodnia, nic co zawiera sod :smile: No i ten filmik jest z ok 22 wieczoru sobota po 1 starcie w juniorach i w niedzele ten nastepny w pucharze co wrzucilam filmik, a nie piłam od rana piątku ani kropli wody, więc szkoda że nie nagrałam filmik jak ja się męczyłam po tym chwilowym szczęsciu i zabawie z pizza :smile: Susza była taka że musiałam leżeć przynajmniej mokrym kawałkiem waty moczyć usta :smile:
2. Nic nie jarałam hahaha, to tak szamka mnie trzepie, najprawdziwsze najszczersze szczęście na twarzy :smile:
3. Hehe dziękuję, chociaż teraz widze że była beznadziejna w porównaniu do teraz :smile: Na redukcji sporo z tyłka leci, zobacze co z tej okrągłości zostanie :smile:
Twarz boli - serio, cała szczeka, a do tego ciężko się uśmiechać bo sucho w buzi i wargi do zębów się przyklejały hahaha. Boli nie tylko twarz a całe ciało od wyginania się, największe zakwasy po tym na plecach nogach i brzuchu :smile:
Wiesz dlatego strasznie się wkurzam kiedy ktoś mówi że to nie sport wszystko co robimy a tylko konkurs..ja pierdole..żeby każdy poczuł jak do tego "konkursu" się przyszykować..ile to sił poświęcenia.. latami dalej trenowac..progresować.. i ktoś mówi że to nie sport. heh Chociaż niektórzy wychodza w takiej formie że rzeczywiście z biegu i po 2 wizytach na siłowni
-
hehe dla Ciebie bedzie mial bardziej pomyslowa kare ;p
no odwodnienie moze sie ostro w znaki dac tez przez taka nagonke na sol duzo osob cwiczacych spozywa jej za malo (nie mowie tu o zawodach bo to wiadomo ze potrzeba sie odwodnic tylko tak zwyczajnie)
3. No teraz jest lepiej a co bedzie za 3-5 lat.
Haha dobre no ale trzeba sie raz na te zawody poswiecic.
No moze i niektore zawody wygladaja komicznie tyle ze na scenie sie jest pare minut a przygotowywuje sie przez caly rok i ogolnie nie odbiega od zadnego sportu kulturystyka/fitness a nawet niektore przegania czasem i wkladem jaki trzeba wlozyc