ja brałem rano przed egzaminem czyli zanim dojechałem i był egzamin to z 40 minut- 1 h ale możesz też wcześniej i tak zadziała jak ma zadziałać, zawsze fajne mrowienie było po tym w głowie
Printable View
ja brałem rano przed egzaminem czyli zanim dojechałem i był egzamin to z 40 minut- 1 h ale możesz też wcześniej i tak zadziała jak ma zadziałać, zawsze fajne mrowienie było po tym w głowie
brałeś 500mg? może przy mojej wadze (95) dam z 600-700? A co sądzisz o lecytynie?
miałem akurat porcje w tabs 200 mg 3 % rozawin więc jadłem po 600 mg, ale 500 mg też powinno działać jak należy
lecytyne sobie odpuść nie odczujesz nic
polecam sen, orzechy
Kurde nie mogę tego nigdzie znaleźć, kupiłem żeńszeń... planuje taki zestaw:
- multi z Olimpu (ta mocniejsza)
- 100mg magnezu z Olimpu (łącznie z multi ok. 290)
- 3 tabletki Omegi 3 z olimpu
- 200 mg kofy
- 500mg guarany
- żeń szeń (tu nie wiem ile bo nigdy nie brałem).
jak masz ten olimpa to jedna kapsułka dziennie wystarczy ale nie oczekuj po tym natychmiastowych efektów
ogólnie 500 mg na porcję bym nie przekraczał
500 mg żeńszenia?
tak żeń szenia, nie napisałem :D
Witam.
Jaki najlepszy stack kreatynowy polecacie,cena nie gra roli. Cel masa.
z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
[url]http://www.bcaa.pl/controlled-labs/[/url]
Greem mag i przed treningowo white flood dopniesz dietke i bedzie bum
[QUOTE=bumbum86;463536]Witam.
Jaki najlepszy stack kreatynowy polecacie,cena nie gra roli. Cel masa.
z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam[/QUOTE]
no green magnitude dobrze wspominam. teraz biorę muscle pharm creatine i też jest git
hmm ok dzięki myślałem o GM a co możecie powiedzieć o Scitec attack, peak plutonium,man Clout tylko ze cieżko go dostac.
Man i gm to prawie to samo rowne opinie maja po mojej steonie. Z takich ciut drozdzych supli imho bym nawet nie patrzyl na kupno z neta-allegro bo mozna jakis piach dostac:) opinie sklepu manka i spolki sa bardzo pozytywne ceny knkurencyjne i szybka dostawa.
Fallen ten white flood jest dobry bo własnie zastanawiam sie miedzy Muscle Pharm Assault a White Floodem, ten drugi na pewno ekonomiczniej wychodzi?
Jeszcze pytanie, co sądzicie o [B]aspirynie[/B] przed treningiem np: pod koniec cyklu na kreatynie 2 ostatnie tyg. zarzucić? Podobno zwiększa przepływ krwi, zmniejsza uczucie bólu i zapobiega stanom zapalnym, sporo osób chwali. Ktoś próbował?
Oki dzięki Fallen, napewno zamówię z bcaa bo już kiedyś tam zamawiałem i byłem zadowolony. Pozdro
[QUOTE=Pioter1994;463549]Fallen ten white flood jest dobry bo własnie zastanawiam sie miedzy Muscle Pharm Assault a White Floodem, ten drugi na pewno ekonomiczniej wychodzi?
Jeszcze pytanie, co sądzicie o [B]aspirynie[/B] przed treningiem np: pod koniec cyklu na kreatynie 2 ostatnie tyg. zarzucić? Podobno zwiększa przepływ krwi, zmniejsza uczucie bólu i zapobiega stanom zapalnym, sporo osób chwali. Ktoś próbował?[/QUOTE]
ja nie jadłem white flooda, ale teraz jem assaulta, zaczynałem od pół miarki, potem cała duża miarka i nic, zero pompy, powera itp, może delikatnie lepsze skupienie (albo sobie wkręcam).
Także drugi raz go nie kupię. Z kolei jak dam 1,5 miarki to cały trening na kiblu siedzę.
Wielkie dzięki yaro utwierdziłeś mnie w przekonaniu. Jeszcze zastnawiałem się nad Test Ripped Freak, ale najprawdopodobniej będę zamawiał WF.
Ktoś wypowie się o aspirynie?
Test ripped nie brałem, ale teraz ładuję test freaka :) zaraz zaczynam drugą puszkę, bo jest całkiem spoko
Pomaga na serce i rozrzedza krew. Nigdy nie bralem:)
Kop po wf jest stabilny i toba nie rzuca jak co po niektorych. Dobry supl pre wo. Electric lemonade dobry w smku. Daaawno temu mialem
Co sądzicie o GABA? Daje to jakiś efekt czy placebo?
U mnie na siłowni konkretny człowiek mówi że ma po tym mocniejszy sen, wstaje bardziej wypoczęty, w ciągu dnia ma lepsze samopoczucie, drogie nie jest, przetestuj i daj znać :)
Jw.
Dodam ze lepiej nie chlac i cyklowac.
Biore jak schdze z duzych dawek saa.pierwszy raz duzo lar temu jak przestalem jarac masowo ziolo
Co sądzicie o tym białku? Chyba jakieś nowe... Jadł ktoś?
[url]http://www.bcaa.pl/scitec/100-casein-complex-2350g-3715.html[/url]
[IMG]http://www.bcaa.pl/images/29/3715.jpg[/IMG]
i drugi produkt, co myslicie o eaa activlab?
[IMG]http://www.bcaa.pl/images/37/2171.jpg[/IMG]
[url]http://www.bcaa.pl/activlab/eaa-xtra-500-g-2171.html[/url]
[B][U]kazeina sciteca[/U] -[/B] nie jadłem, pewnie nieźła w smaku (cecha marki) - dlaczego nie poczciwe WPC ?? zastanów się czy płynna kazeinka może faktycznie tak długo siedzieć w bebechach ^^
[B][U]eaa z activ[/U][/B] - miałem pomarańcz - śmierdzi niemiłosiernie, ale w smaku niezła; skład też w normie
Nie lepiej dołożyć do purple tam też jest Eaa i dodatki lepsiejsze :)
[QUOTE=Baloniarz;463698]Nie lepiej dołożyć do purple tam też jest Eaa i dodatki lepsiejsze :)[/QUOTE]
purple to klasyk - kwestia ceny, ale jak jest kasa to wiadomo co by wygrało :)
Kazeina jest w składzie klejów do drewna :D
tą kazeine od sciteca jadłem wczoraj, smak czekoladowy. smakuje jak kazeina czekoladowa :) podobna do trec night protein blend albo ON Optimum Casein Gold standard , czyli dupy nie urywa.
w porównaniu do innych smaków np zielonego izolatu, albo czerwonego orzechowo-czeko, to jest niedobra.
Na white flooda mnie juz nie stac, bo w chu kasy poszło ostatnio na suple. ogólnie tylko kilku producentów wypuszcza same EAA, olimp, activlab, inkospor ma tam jakieś chyba.
a reszta to mixy bcaa i eaa, gdzie dawki eaa są minimalne
Słuchajcie, czy na redukcji warto dawać po treningu jakąś niewielką ilość węgli (carbo) ? Jeśli tak, to ile mniej więcej?
jasne ze tak wszystko zalezy od intensywnosci treningu czyli wychodzi okolo 0,6 - 1 g/kg mc, na redukcji nie omija sie wegli po treningu, tylko zmniejsza sie bilans kcl w ciagu dnia.
ok, ktoś jeszcze sie wypowie na ten temat? :)
[QUOTE=luzakkk;464031]jasne ze tak wszystko zalezy od intensywnosci treningu czyli wychodzi okolo 0,6 - 1 g/kg mc, na redukcji nie omija sie wegli po treningu, tylko zmniejsza sie bilans kcl w ciagu dnia.[/QUOTE]
A co ci te ww po tren dadza? Tylko nie pisz ze uzupelnisz tym glkogen...
Teraz jem ww po tren nigdy nie jadlem nawet na masie i zero roznicy. A jem je tylko poto zeby kiec czym wygrzebsc olej kkosowy z pudelka. Juz on zostaje szybciej przetransportowany do komorek niz ww i zuzyty jako energetyk.
Jak wciagniesz porcje bialka lub aminokwasow po treningu a pozniej normalny posilek to tez bedzie dobrze obojetnie czy na redu czy na masie.
w takim razie po treningu bedzie brany taki mix:
- 30g bialko izolat
- 20g carbo
- 10g bcaa
powinno się łączyć kreatyną z białkiem. chodzi mi o te pierdołki z wchłanianiem itp. że niby łącząc kreatyna wchłania się wolniej i przez to nie jest wykorzystywana w 100%.
Ja po tren biorę białko + kreatyna i za 20/30 min węgle.
Gdyby wchłaniała się wolniej to nie dodawano by jej do np: gainerów.
Zrezstą dużo osób łączy krete z białkiem i carbo. Gorsze wchłanianie w tym przypadku to mit który już dawno odszedł do lamusa.
a btw znacie jakiś taki stack typowo po treningu, który ma w sobie wegle, białko, amino i ewentualnie krete? Ale w jakichś normalnych (czyli dobrze dobranych) ilosciach, żeby nie trzeba było mieszać ciągle samemu tego wszystkiego ;/
Reanimator z Olimpu ale nigdy tego nie miałem a jedynie widziałem. Drogie
Anabolic window zielone jablko mialem
Lepszesiego supla w smaku nie pilem.
Golden gains
Nie chcce mi sie dalej myslec:)
[QUOTE=yaro09;464053]w takim razie po treningu bedzie brany taki mix:
- 30g bialko izolat
- 20g carbo
- 10g bcaa[/QUOTE]
A spróbuj przez jakiś czas jeść samo białko + bcaa, a po 20/30 min carbo. Ja efekt zauważyłem.