-
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, kiedys słyszałem że mase to sie robi dieta...hmm ale to jakies pierdoły pewnie ktoś gadał:)
więszka pompa=więcej tlenu=większe uszkodzenia mikrowłókien=wiekszy stan zapalny= większej hipertrofii mięśniowej czyli to o czym teraz jest coraz głośniej.
-
siema obecnie jade bez planu jedynie sobie degustuje wszystkiego po troszku w zaleznosci od dnia i checi.
dzis wallem sobie klate i trica w trybie hst-7 ciezki trening nie powiem ale dla takiej pompy warto
niby nic nowego 3cwiczenia podstawowe na klate i jedno izolowane w 7seriach z tricem byly 2cwiczenia zlozone na ciezko i trzecie typowo pompujace w 7seriach
sily jak niebylo tak niema, waga cos kolo 90 pas 88-9 niewiem w sumie juz ale okolo tyle ale wszystko sie nadrobi do zimy
a tu filmik z silki z przed 2lat przed chwila znalazlem
[video=youtube;V3aOlB0LwaI]http://www.youtube.com/watch?v=V3aOlB0LwaI[/video]
-
cos mi sie zdaje ze tak naporawde malo wieswz o fst-7 :)
[URL]http://www.fst-7.com/forums/index.php[/URL]
jesli kumasz po ang to ci wkleje co kiedys daaaaaawnotemu robilem, nie che mi sie tlumaczyc bom len.
-
3 załącznik(i)
kurde ciezko to idzie ostatni trening mialem 2tygodnie temu wiec dzis przetrenowalem wszystko,i niewiem co sie stalo moze za duzo kawy ale po kazdej serii cwiczen,nawet tych lajtowych 12-15powt po odlozeniu hantli/sztangi mialem zawrot w glowie i musialem sie czegos chwycic zeby nie upasc,albo za dlugie przerwy pomiedzy treningami,trzeba sie wkoncu wkrecic jak rok temu, prawie dzien w dzien,ale jednak widze plusy tej 4miesiecznej laby kiedy nic prawie nie jadlem i piłem wody tyle ile moj kot bo dzis sie zylka pokazala na barku i bicu potem na przedramionach,oprocz miesnia zeszlo mi tez sporo tej syfiastej wody i fatu najbardziej z twarzy szyji i dupska,czyli jak bym zaczynal od nowa, a i dostalem juz swoje tiktaki ale zaczne je jesc jak juz sie troche roztrenuje,poczekają jeszcze w szafeczce z 2tyg,chociaz juz kusi diabelstwo jakniewiem,
a tu fotka z jedzenia przedtreningiem z dzis i nizej tiktaczki
[ATTACH=CONFIG]5329[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5330[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5331[/ATTACH]
-
co to dokładnie za meta ?
-
phoenix 10mg,co do niej to jestem pewny bo kumpel wszamal jej 16tabsow,chodzil ciągle głodny,przytyl 3kg ale zwolniło go bardzo w boksie i przestal brac wiec jakies tam dzialanie ma
-
4msc prezerwy, kilka treningow i od razu metę w piec??
no nic, masz swój rozum...
-
jest determinacja, beda efekty. jak tam ktos napisal:)
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]5350[/ATTACH] 90kg
moze i troche sucho ale zadawala mnie to ze barki mam szersze od pasa bo jeszcze kilka miesiecy temu bylo odwrotnie,diete juz trzymana od tygodnia,dzis pierwszy raz w zyciu robilem pompki na poreczach i do tego jeszcze niewiem czy dobrze bo nie potrafilem utrzymac w miare stabilnej pozycji tylko sie bujalem troszke,i napewno duzej sily w tym cw nie mam bo ledwo co dalem rade zrobic 4 serie po 6-5powt,bez obciazenia jeszcze..
-
Chyba w kopalni robiłeś to zdj.
Jak zaczynasz cykl to porób jak człowiek kilka póz kulturystycznych, a kilka tyg po cyklu zrobisz w identycznym miejscu z identycznym oświetleniem i będzie wiadomo, jaki progress poleciał.
-
naturalnie ze przed cyklem pocykam cos ale jeszcze go nie zaczynam wiec tejk it izi man
-
A jak bedzie regres to wpyerdol
how is that for motivation?!
-
teraz bede miec dostep do silowni z osobna salą cardio wiec nie ma opcji zeby sie znow zalac
-
Malstary malo zyjesz krotko wiesz:)
Mam basen,saune miliony maszyn do.cardio a.moge sie w kazdej chwili zalac jak swiniak:)
Jak chcesz to.na pw ci powiem co masz robic:)
-
Widze ze wkoncy realizujesz plany oi których pisałes mi juz prawie rok temu:D
-
2 załącznik(i)
dawalem juz ale dam jeszcze raz bo nie rozumiem jak moglem pozwolic sobie na bycie takim grubym przez tak dlugi okres czasu,twarz 1zdjecia to jakas paranoja..
[ATTACH=CONFIG]5351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5352[/ATTACH]
a i wczoraj byly plecy z przedramionami wioslo sztanga łamana (prosta byla zajeta), sciaganie drazka zza kark,przeciaganie linki wyciagu oburacz wiecie o oc kaman typowe na rozciagniecie,potem mc 90kg w ostatniej serii i 2serie na przedramiona pierwszy raz je zrobilem od 3miesiecy i taka pompa chwycila ze po 2seriach nie moglem ruszac nawet palcami wszamalem snikersa po treningu wiem zle ale nie wziolem nic ze soba a przy szatni stal automat z tego typu syfem,pozatym musialem jeszcze 15min dojsc do dodomu wiec troche energii sie przydalo
-
dobry kawal roboty pedoberze. naprawde dobry.
jak spierdolisz to cie osobiscie zakopie do piachu.
-
soł najs !
Szczerze, naprawde ten ryjak na 1 focie to TRAGEDIA. Ale teraz ładnie cud miod malinki ;)
-
3 załącznik(i)
przeszedlem sie dzis do lekarza dla pewnosci zrobic EKG i cisnienie zmierzyc, z sercem ok a cisnienie mam 130/60 doktur mowi ze wpozadku ale mi to wyglada na troche niskie nic dziwnego jak ostatnio ciagle czuje sie ospały troche,waga 88kg,od poniedzialku wchodze na lek na adhd przepisany przez neurologa,moze on podwyzszac cisnienie tetnicze krwi i obciazyc serce (do tego oczywiscie doprowadzic do agresji schizofrenii halucynacji blabla itp.)oprocz tego stymuluje uklad nerwowy i wychwyt dopaminy w czym meta tez posrednio bierze udzial wiec pojde troche w ciemno bo niewiem jakich skutkow sie spodziewac (o ile jakies sie wogole pojawia) polaczenia tych dwoch specyfikow a z lekarzem tego nie skonsultuje ze wzgledow wiadomych,a pytal sie czy biore jakies inne leki lub czy zamiezam brac bo musi to uwzglednic,ja powiedzialem ze nie..
tak samo z tym cisnieniem,meta tez moze je podbic wiec przydalo by sie cos na zanizenie,jakas omega3?
okwrzuce troche fotek z wczorajszego dnia,a ta rybka to niewiem nawet jaka bo tata przyniosl z pracy z kateringu ale byla idealna
[ATTACH=CONFIG]5369[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5370[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5371[/ATTACH]
-
Oka pany robimy zaklady kiedy ten klaun pierdolnie w kalendarz?
-
a mowiles ze przezyje........?
-
zacytuje tutaj jednego wujka z forum - "albo zdechnę albo będzie zajebista forma"
-
Rocky jebniecie z platera to ty masz, pochwałka za metamorfozę jedziesz pokaż że jesteś z Silesii
-
Rocko, ile masz lat? Nie za wcześnie na tą metke?
Met(k)amorfoza gitowa :) Powodzenia
-
w marcu 18 czyli w sam raz
-
Niby 21 rok uważa się jako "bezpieczny", ale skoro już zdecydowałeś, to pozostaje nam Cię tylko wspierać! CIŚNIESZ KURWA! W przyszlym roku masz się w framudze nie mieścić :D
-
[QUOTE=DTX;425655]Niby 21 rok uważa się jako "bezpieczny"[/QUOTE]:razz:
balboa wcinasz już tą mete ?
-
dylemat mam,-->8postow wyzej
ale mysle ze tak od 10listopada juz pojdzie jak bede juz w miare roztrenowany a jak cos sie bedzie nie ciekawego dzialo to odrazu przerywam
-
To w sam raz bana powinieneś do marca dostać :D
-
[QUOTE=mtm;425656]:razz:
balboa wcinasz już tą mete ?[/QUOTE]
No ale po co czekać, masa sama się nie zrobi :D:D
Rocky pisz jak będziesz reagował na koks, to od razu się doedukują co poniektórzy
-
czy takie cos narazie bedzie dobre? na najblizsze 2miesiace potem cos konkretnijszeego:
plecy bic przedramie
klatka tric
barki kaptur
nogi
bo ostatnio slyszalem nowy trend ze jak łapy to tylko w superserii bic tric i ze lepiej bica z plecami juz nie laczyc niewiem czemu
-
Dorian mówił, że plecy robimy osobno na jednej sesji treningowej bo są one dużą partią i wymaga poświęcenia wiele energii. Bicki po plecach są już zmęczone i nie przeprowadzisz ich treningu w 100%.
A o tych, ze lapy tylko w superseriach to nie slyszalem.
-
to wlasnie dobrze ze bice po plecach zajechane to jeszcze mozna je dopierdolic odrazu, a ponoc wielostawami najlepiej sie mase buduje
klatka-tric
wycisk hantli skos+ 4s6-8
wl sztanga 4s7-9
wl skos- hantle 3s8-10
krzyzowanie linek 4s10-12
francuz oburacz zzaglowy 4s6-9
pompki w podporze 3s6-7
przed tr mocna kawa po ktorej oczywiscie zero odczucia ale juz weszlo mi to w nawyk wiec pije sobie od tak juz
1.4jaja,owsianka,2kromki razowego z pomidorem i 3ema zabkami czosnku
2.duża połówka filetu z kury (ok 270g) zasmażana w papryce i czosnku+ryz, czerwona kapusta,lyzka lnianego
3.to samo jw
trening,bezposrednio po princepolo
4.to samo jak w 2
5.tu jeszcze niewiem ale albo kostka twarogu albo 5jajek z pomidorem
powoli bede sie starac dowalic jescze 6ósty posilek bo na oko cos troche przymalo mi tego wychodzi
-
mały zakres powtórzeń w serii jesteś w stanie kontrolować cięzar jak z techniką??
-
jasne ze nie zgina mnie w modliszke ciezar dobierany zawsze na tyle by nie uciekal z pod kontroli a taki zakres powt lubie pozatym chce nabyc troche siły
-
na malej pompce
[IMG]http://s2.img.pl/6VNx5t6.jpg[/IMG]
-
Elegancko, po szychcie czy ciemną karnacje masz ;-)
-
po slasku malo kmienie ale raczej to drugie pozatym takie swiatlo
-
gówno z ciebie zostało po tej redukcji:D Nie no zartuje
-
no bo to prawda guwno zostalo,wygladam jak zwykly zdrowy chlopak w moim wieku i nic wiecej