[b]marcinczwa[/b], ciezki ten konkurs z zapraszaniem nidosc ze trza zaprosic to jeszcze namow do pisania :mrgreen: zycze wszystkim powodzenia zobaczymy jak to bedzie wygladalo
Printable View
[b]marcinczwa[/b], ciezki ten konkurs z zapraszaniem nidosc ze trza zaprosic to jeszcze namow do pisania :mrgreen: zycze wszystkim powodzenia zobaczymy jak to bedzie wygladalo
a sa juz jakies wyniki ,osiagniecie w pulmetko konkursu
pewnie nie bo teraz zeby wogole jakis konkurs roztrzygnac ma admin bardzo duzo roboty
no ja mu wspulczuje tej roboty nie zazdroszcze no ale taka jego rola niestety lub stety
ale pewnie tego sam nie bedzie robil bo na wyniki bysmy czekli z miesiac i forum by bylo zamkniete zeby liczyc posty i zeby nie pisac bo jak kazdy bo co chwile cos pisal to wtedy by bylo przerabane liczyc te tematy
Wiecie czym sie koncza takie konkursy ?
Spamem i hackingiem !!!
Jakis pojeb z adresu [email]ownedteam@wp.pl[/email] hackuje rozne fora w necie i probuje tak wygrac ten wasz zasrany konkurs.Wy sobie gostka poszukajcie sami...a sprawa skonczy sie na policji i w sadzie.I cobyscie nie robili, smrod wokol TEGO forum wlasnie sie zrobil....
Gratuluje pomyslu .... :neutral:
[b]punitor[/b], [email]ownedteam@wp.pl[/email] < takiego adresu nie ma u nas w bazie
podaj lepiej linka z jakiego zacheca do zapisu to wtedy bedziemy wiedzieli kto to
Szczerze mówiąc, to ten konkurs z zapraszaniem ludzi robi się bezsensowny.. Co z tego, że się zaprosi osobę, skoro i tak porządnego posta nie napisze :/ Zaproszeni powinny udzielać się regularnie i na temat. Nie mówię tego, dlatego, że mam mało osób, ale dlatego, że np. moi zaproszeni też nic nie piszą porządnego.. :/ Ludzi na forum może być i nawet 1000, ale co z tego?? A regularnie będzie się udzielało nie wiem, może ze 100? A nawet mniej..
moim zdaniem ma sens.... jak komus sie spodoba to zostanie proste.. i bedzie pisał cos sensownego...a jak nie to nie.. :)
fajnie moze cos sie wygra :D