eee moze cos zrobi Franz z reprezentacja, ale w tym momencie mozemy jedynie sie cieszyc ze nie pojechalismy na mistrzostwa, bo trafilibysmy zamiast paragwaju na brazyle, portugalie i WKS i "dziękuje dobranoc:)"
a tak na spokoju mozna po kibicowac:)
Printable View
eee moze cos zrobi Franz z reprezentacja, ale w tym momencie mozemy jedynie sie cieszyc ze nie pojechalismy na mistrzostwa, bo trafilibysmy zamiast paragwaju na brazyle, portugalie i WKS i "dziękuje dobranoc:)"
a tak na spokoju mozna po kibicowac:)
[QUOTE=grochos;357915]eee moze cos zrobi Franz z reprezentacja, ale w tym momencie mozemy jedynie sie cieszyc ze nie pojechalismy na mistrzostwa, bo trafilibysmy zamiast paragwaju na brazyle, portugalie i WKS i "dziękuje dobranoc:)"
a tak na spokoju mozna po kibicowac:)[/QUOTE]
Z pustego i Salomon nie leje.Cenię Franza ale realnie patrząc nic nie zdziała.Takie moje zdanie.
W Polsce jak źle idzie to jedyne co potrafią zrobić, to zmienić trenera. To od lat jest ich sposób na poprawę sytuacji.
[QUOTE=tm7;358121]W Polsce jak źle idzie to jedyne co potrafią zrobić, to zmienić trenera. To od lat jest ich sposób na poprawę sytuacji.[/QUOTE]
(nie przypomina to wam pewnej hiszpanskiej druzyny? Dodam ze zaczyna sie na literke "R") :P
Nie ma co tu porównywać, sukcesy klubowe, siła ligi, haha. Polska Liga ma lekkie tyły
Jacek Krzynówek ( Cały czas do przodu!) zakończył karierę! Szkoda, ale jego czas na boisku już chyba nabiegł końca.
[video=youtube;DLYojTGS8DI]http://www.youtube.com/watch?v=DLYojTGS8DI[/video] Dziękujemy!;)
Nareszcie...
przymusowo zakończył
[QUOTE]Nareszcie... [/QUOTE]
a dla mnie szkoda, na reprezentacje jest już za stary, ale w bundeslidze mógłby sobie kopać piłkę dalej
A teraz w radiu podawali, że jednak nie zakończył kariery...
To już nie wiem jaka jest prawda;p
bo gierzy sobie w wiselce i nawet dzisiaj trafił ;)