-
Hm jeszcze zmiany są takie że zyłki wszystkie są wyżej, bliżej skory, nie wiem jak to określić, w każdym bądź razie nigdy nie miałam tak by wiedzieć na nogach, klatce czy brzuchu by widoczna była siatka z żyłek
Filmik WORK THAT BOOTY :P wpadła mi ta piosenka, non stop chodze sobie nucę hehe
[video=youtube;hLJqmGxhtcY]https://www.youtube.com/watch?list=UUdAWWm5lWMVQ1bNXNKSPHag&v=hLJqmGxhtcY[/video]
-
1 załącznik(i)
Dziś próbuje wlaczac niektore produkty do zywienia, zaczelam od samych bialek jaj, narazie nic nie swędzi hehe
omlet z 8 bialek jaj, cynamon, crystal lighe, i 25 gr oleju kokosowego yummiii jak się stęsniłam za omlecikami
[ATTACH=CONFIG]8932[/ATTACH]
-
w jajkach siedzi beta alanina wiec moze swedziec ;p
dobrze jest zaloze sie ze naprawde bardzo malo osob w Twojej sytuacji byliby w stanie utrzymac taka forme ;)
-
1 załącznik(i)
no jajka są częstym alergenem u wielu osób, np. moja mama też nie może jeść jajek w ogóle. No raczej wielu osób z moimi problelemami zalewa się od 20-30 kg tluszczu, ale to wynika z tego że nie chcą dopilnować diety i chociażby ograniczyć te tycia do 10-15 kg. To lepiej niż 30 :smile:
Ok wrzucam dziwne zdjęcie ale macie patrzeć pod kątem sportowym! Zadnego erotycznego podtekstu heheh. Zarysowują się dwójki i cel osiąga się, pośladkowy sie oddziela od długłowego, będzie serduszko i trójkącik <3
[ATTACH=CONFIG]8933[/ATTACH]
-
Pod takim kątem to ja moge oglądać cały czas ;) Jako zdrowy facet powiem tylko ufffffff, nic nie powiem - poezja ;))))))
-
No dokladnie.
Haha ale wyskoczylas z ta fota ;p Nowa poze na zawodach wprowadza dzieki Tobie ;p A tak powaznie masz racje ze widac zarysowania ;)
-
2 załącznik(i)
na żywo wygląda lepiej :P ale mega się cieszę, pamiętam jak nie całe pół roku temu patrzyłam jak ktoś tak ma z tyłu ud i płakałam nad tymi zdjęciami że tez tak chcę i jak bym nie musiała tych nóg katować i dupska to zrobię, tylko zazwyczaj takie coś widać przy wyrzeźbieniu lub przynajmniej dosyć małej ilości body fat, tym bardziej u kobiet, nasze nogi uwielbiają trzymać ocean wody i zalewać się tłuszczem, więc fakt że z taką ilością tłuszczyku i wody jak teraz mam dwójki zaczynąją być widocznie jeszcze bardziej cieszy. Nie stoje w miejscu co daje siły by dalej walczyć o swoje, bo progres motywuję jak nic innego.
hahah no wiesz niektórzy tak i pozują ...patrz :smile: hahaha, normalnie płacze nad tymi zdjęciami ze śmiechu
[ATTACH=CONFIG]8943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8942[/ATTACH]
[QUOTE=Wikidajło;502711]Pod takim kątem to ja moge oglądać cały czas ;) Jako zdrowy facet powiem tylko ufffffff, nic nie powiem - poezja ;))))))[/QUOTE]
heh no wiesz.. zauważtyłam że Panowie lubią mnie kiedy jestem bardziej hmmm nie taka chudzina i zombi jak byłam przed zawodami, a tylko teraz kiedy są kształty kobiece :P
-
aaa i US, na temat jajek, niestety po 1.5 godziny się zaczeło mega swędzenie itd itp P:smile: więc jajka out kiedyś jeszcze raz spróbuje narazie nie czas
-
haha no szczegolnie ta druga fota dobra.
no szkoda moze nastepnym razem sie uda.
-
[QUOTE=N3ver_quit;502715]
heh no wiesz.. zauważtyłam że Panowie lubią mnie kiedy jestem bardziej hmmm nie taka chudzina i zombi jak byłam przed zawodami, a tylko teraz kiedy są kształty kobiece :P[/QUOTE]
Prosty ze mnie jest "góral" więc napisze tylko że "bufecik" masz 1 klasa ;)
Pozdrawiam ;)