-
No tak jak najbardziej ona pod sylwetkowe zawody sie nadaje ale pod ten konkurs poprostu nie zbytnio ;)
No wlasnie o te okulary i wlosy rozpuszczone szczegolnie w sumie o te wlosy rozpuszczone chodzilo bo w sumie chyba na fotach nigdy nie masz ;p
No udalo sie odzyskac bo napisalem to wyzej chcialem zacytowac grubego i zniklo no ale udalo sie odzyskac wiec niech bedzie ze nie jest taki gruby ;p
[QUOTE=N3ver_quit;502677]a ty się nie chwal! :P[/QUOTE]
A i tak zapomnial napisac o tym ze nie mial soczewek i tak nic nie widzial ;p
----
Racja on ma supermana, sie dobraliscie na miescie juz porzadek bedzie panowal 24/7 ;p
-
[QUOTE=USgorn;502680]No tak jak najbardziej ona pod sylwetkowe zawody sie nadaje ale pod ten konkurs poprostu nie zbytnio ;)
No wlasnie o te okulary i wlosy rozpuszczone szczegolnie w sumie o te wlosy rozpuszczone chodzilo bo w sumie chyba na fotach nigdy nie masz ;p
No udalo sie odzyskac bo napisalem to wyzej chcialem zacytowac grubego i zniklo no ale udalo sie odzyskac wiec niech bedzie ze nie jest taki gruby ;p
A i tak zapomnial napisac o tym ze nie mial soczewek i tak nic nie widzial ;p
----
Racja on ma supermana, sie dobraliscie na miescie juz porzadek bedzie panowal 24/7 ;p[/QUOTE]
Niektórzy po prostu mają genetyke lepsza do rozrostu dołu a z górą mają problemy, tak jak ja :smile: A niektórym megaaa ciężko zbudować pupę i jak by się nie katowało ją jest nadal płaska, więc całe szczęscie że chociażby coś u mnie jest nie pod górkę :smile: Chociaż w sumie większość kobiet ma jednak problemy z górą, Maja wyjątek.
Tam mam nie rozpuszczone włosy a jakiś kompletny bałagan na głowie hahaha, no nigdy na fotkach nie mam rozpuszczonych, bo mnie wkurzająąąąąąą strasznie jak łaskoczą szyje :smile:
No własnie DOminik często nie zdejmuje soczewek na noc hehe... więc się chyba dobrze przyjrzał :smile:
-
nom ja jedynie napisalem pod katem tego konkursu a nie ze jakos formy nie ma czy cos ;p
hah ciekawy argument przeciwko rozpuszczonym wlosa ja osobiscie jestem za rozpuszczonymi wlosami oO juz myslalem ze to Dominik Karola przyslal ale to tylko sasiad na skuterze przyjechal.
Strasznie oczy sie wysuszaja jak sie nie zdejmuje pewnie te 3 dni tylko nie zdejmowal bo mial ku temu dobry powod ;p
-
[QUOTE=USgorn;502689]nom ja jedynie napisalem pod katem tego konkursu a nie ze jakos formy nie ma czy cos ;p
hah ciekawy argument przeciwko rozpuszczonym wlosa ja osobiscie jestem za rozpuszczonymi wlosami oO juz myslalem ze to Dominik Karola przyslal ale to tylko sasiad na skuterze przyjechal.
Strasznie oczy sie wysuszaja jak sie nie zdejmuje pewnie te 3 dni tylko nie zdejmowal bo mial ku temu dobry powod ;p[/QUOTE]
hehe nie no jasne , zrozumiałam o co ci chodzi :smile:
jak bym miała takie gęste włosy jak moja siostra bym chodziła w rozpuszczonych hehe, a tak to wiesz.. :( :( :(
nie Dominik jest leniwa pierdoła, i często nie zdejmuje soczewek, tak Dominik czytaj czytaj!!! Walcze z tym hehe
oczy masakrycznie się wysuszają
-
e tam kazda kobieta narzeka na gestosc wlosow ;p
oo widzisz a prezentuje sie na aktywnego takiego ciekawie chociaz czy rzeczywiscie rano czy tylko budzik ustawia na ta godzine, chociaz w sumie nieraz go atakowalem kolo 11 naszego czasu to odpisywal (nie celowo tak bezswiadomie ze u niego jeszcze noc prawie) Wiec na tym froncie zadnego hot newsa sie nie znajdzie... No ale nie wiem moze Tobie jakis przyjdzie to dawaj dawaj ;p
no a jeszcze wieczorem na balecie popij dobrze i na drugi dzien zdejmowac to jakby jakas szpachla sie to robilo hehe dlatego nie pije (nie no zartuje nie dlatego)
-
[QUOTE=USgorn;502693]e tam kazda kobieta narzeka na gestosc wlosow ;p
oo widzisz a prezentuje sie na aktywnego takiego ciekawie chociaz czy rzeczywiscie rano czy tylko budzik ustawia na ta godzine, chociaz w sumie nieraz go atakowalem kolo 11 naszego czasu to odpisywal (nie celowo tak bezswiadomie ze u niego jeszcze noc prawie) Wiec na tym froncie zadnego hot newsa sie nie znajdzie... No ale nie wiem moze Tobie jakis przyjdzie to dawaj dawaj ;p
no a jeszcze wieczorem na balecie popij dobrze i na drugi dzien zdejmowac to jakby jakas szpachla sie to robilo hehe dlatego nie pije (nie no zartuje nie dlatego)[/QUOTE]
hehe, on tak aktywny przez cały dzień że na wieczór już po prostu nie starcza sił na taką chwilową czynność hehehe
-
Uu teraz przez to co napisalas bedzie mial depreche ale dzieki temu jest szansa na jeszcze jeden nowy nr BB maga z hitem na okladce ;p
-
[QUOTE=USgorn;502695]Uu teraz przez to co napisalas bedzie mial depreche ale dzieki temu jest szansa na jeszcze jeden nowy nr BB maga z hitem na okladce ;p[/QUOTE]
miałam na myśli tylko soczewki haha :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;502696]miałam na myśli tylko soczewki haha :P[/QUOTE]
nic ta wiadomosc sie skasuje i bedzie hit ;p
-
1 załącznik(i)
Ok pierwszy raz od 10 miesięcy zrobiłam zdjęcie brzucha..swojego zallanego brzucha, którego strasznie się wstydze teraz..chociaż zawsze go się wstydziłam hehe..w każdym bądź razie za tłuszczykiem i wodą chowa się dosyć mocny brzuch i sporo mięska, zaczeły się znowu zarysowywać skosy co w sumie dziwi przy takiej (wysokiej jak dla mnie) kaloryczności i takim podlaniu.
[ATTACH=CONFIG]8931[/ATTACH]