-
tak US jestem nudna :P Ogólnie do dieta teraz przypomina przedstartową swoją nudnością i brakiem różnorodności, już się zaczełam znowu przyzwyczajać heh :smile: Jest plus taki że robi się wszystko mega szybko i makra lekko wyliczać. Powoli nawet znikają zachcianki na coś na słodko, popadam więć w rutynę.. :smile:
Reserve diet jest fajne..tylko takie coś jest nie fajne, im więcej jem tym bardziej głodna! heh..Ale z tego co wiem każdy tak ma na reserve diet, rzeczywiście odczuwam cały czas dużo mocniejszy głód, teraz mam 1900kcal a jestem o wiele bardziej głodna niż kiedy jadłam nawet 1000 kcal :smile: Oby to znaczyło że rusza metabolizm i coś tam się dzieje...no a do tego t3 w dawcę 25mcg, niby mało a ręcę mi się przez pierwsze dwie godziny trzesą, latam heh, no i mam chęć zamieszkać w lodówcę :smile: Dalej zwiększać nie będę, bo niema potrzeby, to jest moje dawkowanie. Kolejne próby odstawić t3 bedą pewnie kiedy dojdę do dziennego bilansu 2300 kcal i przytrzymam tak ze 2 tygodnie, ogólnie chciałabym poświęcić jeszcze więcej czasu i pójść wyżej z kcal w taki sam wolny sposób, by później obcinać z dużej kaloryczności i już nigdy poniżej ok. 1600kcal nie zejść. Będę się obserować, idealnie by było poświęcić jeszcze rok czasu i dobić nawet do 3000 kcal, dając czas metabolizmowi na adaptację by uniknąć przybycia sporej ilośći tkanki tłuszczowej. Jak bym dobiła do 3000 to koniec redukcji by był przy 2000kcal, co już w ogóle kosmos :smile: Wieć.. długotrwałe cele są, chcę kierować swoim ciałem a nie żeby ciało kierowało mną, jak wyjdzie w praktyce się okaże. Ten czas poświęcam na doszkalanie się, rozwoju wiedzy i budowaniu mięchaaaaaaaaa.
Dziś po 2 tygodniach ciągłego niedospania, spała 14 godzin heh - uwielbiam takie maratony raz na jakiś czas :smile: Obudziłam się z dużo mniejszymy obrzękami, kortyzol kortyzol mnie zjada kiedy niedosypiam, jestem jak dzieciak jakiś, potrzebuje po 8-10 g snu :smile:
-
7 załącznik(i)
Chyba mi też można na scene hahahaha OMG OMG OMG czym trzeba myśleć żeby z tym czymś wyjść.. a kurde jakim cudem na werfikacji takich dopuszczają...
[ATTACH=CONFIG]8921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8922[/ATTACH]
Teraz natomist coś z innej beczki... Christina Stron Fjaere, wszystko co mogła w europie wygrała, jak burza od mistrzost świata juniorów, do MŚ seniorek w swojej wzrostowej kat. i OPEN. Debiutowała jako PRO na Olimpii z 27 osob była bliżej 20, jakoś 17-20...... nigdy nie zrozumiem oceniania kategorii Bikini... jedyne co była zbyt sucha zdecydowanie jak na poziom amerykańskich PRO zawodniczek..ale być w ostatniej 3 dziesiątce..z takimi proporcjami i ciałem.. :(
[ATTACH=CONFIG]8923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8925[/ATTACH]
Dla porównania Ashlee, 2 raz wygrywa Olimpię 2013 i 2014...Jest zajebista owszem..podoba się i 1 i 2..ale żeby tyle miejsc między nimi było..Do tego Ashlee ma trochę końską mordę według mnie.. i porusza się po scenie jak pokraka.. no ale cóź ..dziwny świat :smile:
[ATTACH=CONFIG]8926[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8927[/ATTACH]
-
3 załącznik(i)
Przez miesiąc myślalam czy wyslać swoje dupsko na konkurs KIF...zaryzykowałam, nie wiem jakie mam szanse i czy moja pupcia bedzie doceniona hahaha
[url]http://kif.pl/www/konkursy/najpiekniejsza-pupa-kif-zdjecia/[/url]
czekam na wasze szczere zdania chłopaki. Napisane że zdjęcia mogą być jak z zawodów tak i na masie w domowych warunkach, więc wyslałam rózne z różnych okresów, 1 zrobiłam dziś samojebke heh :P
[ATTACH=CONFIG]8928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8929[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8930[/ATTACH]
-
dwa razy na przed przed ostatnia wiadomosc mi odpisalas ? ;p
Apetyt rosnie w miare jedzenia ;p
Heh dobrze ze energia jest a w pracy jak zobacza ze rece sie trzesa to powiedza ze kreski zaczelas ciagnac ;p
No i dobrze ze juz na dluzszy czas masz plan nie bedziesz dzieki temu dzialac chaotycznie :)
Pociesze Cie ze ja tez potrzebuje 9 h zeby sie wyspac. Tyle ze ja ogolnie w nocy beast mode a rano i to wcale nie tak rano yy zdechlok mode heh.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p
Hehe odwagi tej pierwszej nie brak. No ale forma parowki tez forma dobra :D
Haha wariatka ze sie do czegos takiego zglosilas ;p no ale Ciebie nie wrzucili ? :( a jak ktos dobrze napisal ta 1. Maja to wcale nie ma hehe.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p
-
Prawdziwe atuty widoczne tylko z bliska....
Wait what??
-
Fal a Ty czasem nie chodziles kiedys w takiej koszulce batmana ? ;p
-
[IMG]http://i58.tinypic.com/2yto5lv.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=USgorn;502660]dwa razy na przed przed ostatnia wiadomosc mi odpisalas ? ;p
Apetyt rosnie w miare jedzenia ;p
Heh dobrze ze energia jest a w pracy jak zobacza ze rece sie trzesa to powiedza ze kreski zaczelas ciagnac ;p
No i dobrze ze juz na dluzszy czas masz plan nie bedziesz dzieki temu dzialac chaotycznie :)
Pociesze Cie ze ja tez potrzebuje 9 h zeby sie wyspac. Tyle ze ja ogolnie w nocy beast mode a rano i to wcale nie tak rano yy zdechlok mode heh.
Hehe odwagi tej pierwszej nie brak. No ale forma parowki tez forma dobra :D
Haha wariatka ze sie do czegos takiego zglosilas ;p no ale Ciebie nie wrzucili ? :( a jak ktos dobrze napisal ta 1. Maja to wcale nie ma hehe.
Ta pierwsza fota to na pewno Twoja bo jakas do siebie nie podobna jestes ;p Ale wlasnie ta pierwsza fota wlasnie najlepiej uwidacznia atuty Twojej pupy ;p[/QUOTE]
tak dokładnie rośnie apetyt w miarę jedzenia :smile: dobrze że ja nie sama jestem z tym bólem, taki śpioch :smile:
Jak to 1 fota do mnie nie podobna??? :smile: Założone okularki i rozpuszczone włosy :P Wzieło mnie na zdjecię przed pójściem spać, więc zgłosiłam siebie bardzo impulsywnie do konkursu. Nie opublikowane nie wiem czemu, może w sumie już za późno, za długo myślałam, konkurs do 1 października haha :smile: Się dowiem w poniedziałek. Może i lepiej jak nie opublikują bo trochę zaczynam żałować że w ogóle wysłałam..heh. Najlepiej mówisz, tłuszczyk przybył pupa większa hehehe :P
Zato Maja ma jaką górę.... zazdroszcze jej plecom i barkom, mam ją na fb.
-
[QUOTE=fallenursus;502661]Prawdziwe atuty widoczne tylko z bliska....
Wait what??[/QUOTE]
a ty się nie chwal! :P
-
[QUOTE=USgorn;502662]Fal a Ty czasem nie chodziles kiedys w takiej koszulce batmana ? ;p[/QUOTE]
nie, to nie jest koszulka DOminika :smile: :P