-
No racja ale to zarabianie strasznie brzmi jakos ;p
Sie jej gosc wprowadzil ;p
-
Ile taki kurs trwa?
Na pewno warto a moze i sie czegos nowego dowiesz :-)
-
[QUOTE=USgorn;502502]Ile taki kurs trwa?
Na pewno warto a moze i sie czegos nowego dowiesz :-)[/QUOTE]
sklada się z 3 blokow 1 treningowy teraz, zywieniowy w pazdzierniku, sportowy w listopadzie, wiec w zasadzie do konca listopada jak zdam egzaminy to dostane IFBB international coach card. Zobacze w sobote i niedziele co opowiedzą, napewno czegoś nowego się nauczę lubię słuchać doświadczonych ludzi, potem sprawdzać teorię i robić własne wnioski :smile: No a tak naprawdę rzadn kursy i studia nie dadzą w 100% całej potrzebnej więdzy, trzeba samemu we własnym zakresie zawsze się dokształcać, a kursy i studia sa po to by dostać papierek który potwierdzi że jakąś tam jednak wiedze posiadasz :smile: Akurat Polski Związek Kulturystyki i Fitness daje IFFB International Coach card tylko tym osobom którzy przychodzą na to już mając od jakiegoś czasu uprawnienia trenerów personalnych i już pracują z ludźmi, więc to nie jest kurs dla laików a tylko doszkalający i podwyższający kwalifikację trenerskie, dlatego pomyślałam że zajefajnie będzie no i to że jest uznany wszędzie ten dyplom
-
No swiete slowa nawet wczoraj u Peka pisalem ze dobry lekarz to taki co sie doksztalca caly zas a nie po dyplomie wyjelalala ;)
-
[QUOTE=USgorn;502504]No swiete slowa nawet wczoraj u Peka pisalem ze dobry lekarz to taki co sie doksztalca caly zas a nie po dyplomie wyjelalala ;)[/QUOTE]
bardzo chcę być właśnie taką osobą, ile będę zyć tyle się dokształcać i się rozwijać. W ogóle jak bym wygrała lotka to wiesz jeżdziłabym na najlepsze zagraniczne szkolenia nafajniejszych i najbardziej znanych specjalistów zwiazane ze sportem, suplementacja dietetyka i odrazu bym poszła na studia medyczne endykronolog dietetyk cos w takim stylu :smile: Niestety dużo rzeczy w tym życiu się upiera w kasę, ale i tak staram się jak cos odłoże to włożyć w swoja wiedzę a nie wyrzucić na wiatr, i tak sobie krok po kroku..
-
No i dobre podejscie to jest :-) ja liste ksiazek tez mam co kupic musze .po jwden po jednej i sie uzbiera. A jak bede mial autko to sie chyba zapisze do biblioteki medycznej w Rotterdamie :-)
-
[QUOTE=USgorn;502506]No i dobre podejscie to jest :-) ja liste ksiazek tez mam co kupic musze .po jwden po jednej i sie uzbiera. A jak bede mial autko to sie chyba zapisze do biblioteki medycznej w Rotterdamie :-)[/QUOTE]
książeczki lubię <3 i zapach.. zapach nowych książek mmm uwielbiam
-
Nom najlepsze zrodlo wiedzy imo :-)
Oczywiscie tez trzeba trafic bo sa dobre a sa bredniowe
-
Faken sziten. Niedługo nicnnienbede miał do powiedzenia, może czas te wszysytkie pdfy w końcu pocztac a nie tylko obrazki oglądać :p
-
Od pdfow psuje sie wzrok ;p