-
no tez Ci tego zycze.
Tak oczywiscie to prawda ale mimo to powinnas sie cieszyc ze w pozytywnym miejscu ;p
-
[QUOTE=USgorn;502439]no tez Ci tego zycze.
Tak oczywiscie to prawda ale mimo to powinnas sie cieszyc ze w pozytywnym miejscu ;p[/QUOTE]
no ja jakoś zawsze tak miałam w kobiece miejsca idzie wszystko a brzuch zostaje nie wyrzeźbiony oczywiście ale w miare płaski. Ale to mnie wkurza bo mi ciężko kupić odzież, wszystko co w barkach i cyckach ok na brzuchu jak worek wisi i wyglądam jak bym była w ciąży, wszystko co w udach dobre za duże w talii hehe, i tak się żyje, zostaje tylko streczowe rzeczy kupować, ale teraz i w strechowych źle się czuje bo nie jestem podrzeźbiona hahahaha takie zamknięte koło :smile:
-
bardzo duze wymagania masz w stosunku do samej siebie ogolnie to dobrze ale w przypadku jak teraz masz troche problemy zdrowotne to to troche nie wskazane ;p
a tak od siebie Ci podpowiem dobry dresik nie jest zly chociaz nie do wszystkich dziewczyn pasuje. Zarzuc kiedy pomyslimy ;p
-
[QUOTE=USgorn;502441]bardzo duze wymagania masz w stosunku do samej siebie ogolnie to dobrze ale w przypadku jak teraz masz troche problemy zdrowotne to to troche nie wskazane ;p
a tak od siebie Ci podpowiem dobry dresik nie jest zly chociaz nie do wszystkich dziewczyn pasuje. Zarzuc kiedy pomyslimy ;p[/QUOTE]
heh no wiem wiem te moje wymagania..zawsze taka byłam i tak się staram bardzo naprawdę panować i kontrolować nad tym, wiem że muszę bardziej siebie lubić i mniej się stresować, pracuje nad tym też :smile:
No mi pasują lub na maksa dresowe/ sportowe rzeczy i naturalny makijaż lub w ogole bez lub szpile, suknie, jakieś takie bardziej na wyjście wieczorowe rzeczy,jaskrawa biżuteria, mocniejszy makijaż itd, natomiast styl taki pośredni to w ogóle mi nie do twarzy :smile:
-
co masz na mysli "Zarzuc kiedy pomyslimy"? bo coś nie dotarło do mnie hehe
-
no bo tak po srodku to lezy gowinko po kotku ;p
-
[QUOTE=N3ver_quit;502443]co masz na mysli "Zarzuc kiedy pomyslimy"? bo coś nie dotarło do mnie hehe[/QUOTE]
fotke w dresach to pomyslimy (=stwierdziy) czy pasuja Ci ;p
-
Ulalala ja piernicze, jaką fajną stronkę z gorsetami znalazłam huh ujeee ile emocji :smile:
[url]http://gorsety-pl.pl/pl/c/GOTYCKIE-VINTAGE/92[/url]
Uwielbiammmm takie rzeczy, chciałabym mieszkać w czasach kiedy kobiety chodziły zaciśnietę w gorsety w pięknych sukniach <3 A tak ogólnie to jeden klasyczny napewno sobie zamówię który będę mogla do szpilek leginsów i bluzeczki zakładać - w końcu kierownik przestanie narzekać że na sportowo prawie zawsze ubrana :smile: Gorsety tworzą cuda i jak nie załować siebie i często mocno się zaciskać można do 10cm zredukować obwodu talii :smile: W jaki sposób to się dzieje lepiej, nie pytajcie bo to się nazywa mazohizm i czego kobiety by nie zrobiły dla urody :smile:
A tak ogólnie na miesiąc przed zawodami na redukcji zaczełam spać nawet w pasie kulturystym mocno mocno się zaciskając i zdjemowałam go tylko na jakieś 2 godzinny maks dziennie by trochę odpocząć , zaczełam to robić kiedy już brzusio był wyrzeźbiony i efekt -3.5 cm w obwodzie, BTW tak robią dużo dużo PRO zawodniczek nie tylko w Bikini a i w sylwetkowym, taka sobie mała sztuczk, więc proszę się ze mnie nie śmiać :smile: A taki gorsecik specjalnie przeznaczony na zaciskanie się mocne w nim, może zadziałać dużo więcej. Farciaste są kobietki które mają talię osy genetycznie.
Yeah, i know i'm sooo crazy :smile: Normalność nudna :smile;
-
ktory masz na oku ? gotycki styl heh.
jeszcze moj wlasny pomysl jak zmniejszyc wymiary pasa mozna by jelita nadmiar obciac ;p
-
[QUOTE=USgorn;502472]ktory masz na oku ? gotycki styl heh.
jeszcze moj wlasny pomysl jak zmniejszyc wymiary pasa mozna by jelita nadmiar obciac ;p[/QUOTE]
nie hehe nie gotycki, zwykły klasyczny bym mogła na bluzkę założyć do pracy naprzykład. Już zamówiłam i rano mi przyszedł bo z biura w warszawie na ulicy na przeciwko mojej :smile: Ale okazała się lipa, bo wszystkie kobiety maja mierzyć tylko biodra i talie i po tym rozmiar wyrzuca a pod piersiami się nie mierzy..więc wedlug talii mi wyszedł rozmiar S, i kiedy gorset przyszedł i go przymierzyłam nie mieściłam się na górze w plecach..więc do Pani zadzwoniłam powiedziałam że jestem trochę inna i mam szersze plecki hehe, kiedy zmierzyłam w plecach wyszło że według talii S a według pleców L :smile: Czekam na wymianę na większy rozmiar teraz :smile:
Tak a mozna jeszcze rzebra wyciąć hehe :smile: Co zresztą wielu modelek robi