-
No hormony graja pierwsze skrzypce. Hehe te bataty juz po spieczeniu a ja sie dziwilem czemu inaczej wygladaja niz moje. Bo ja tylko w piekarniku robie ale smaruje olejem z przyprawami no ale rozumiem ze Ty niestety przypraw poki co nie mozesz :(
Nowy towar cpiesz czy te leginsy Cie tak rozswiecily ? ;p
Lubimy sloniki, ale sie pytam gdize masz trabe? ;p
-
Freddy zna się na tylkach :)
-
[QUOTE=USgorn;502393]No hormony graja pierwsze skrzypce. Hehe te bataty juz po spieczeniu a ja sie dziwilem czemu inaczej wygladaja niz moje. Bo ja tylko w piekarniku robie ale smaruje olejem z przyprawami no ale rozumiem ze Ty niestety przypraw poki co nie mozesz :(
Nowy towar cpiesz czy te leginsy Cie tak rozswiecily ? ;p
Lubimy sloniki, ale sie pytam gdize masz trabe? ;p[/QUOTE]
mogę niektóre przyprawy, ale wiesz że jakos nie odczuwam w tym potrzeby, lekko tylko posypuje bataty solą himalajska, a olej potem daje - ważę, do każdego posiłku oddzielnie by co do grama sie zgadzało :)
lubie nowe fitness ciuszki więc no leginsy maja takie cudowne działanie :smile: tym bardziej że naprawdę dawno mi się marzyły, a ja często sobie żaluje wszystkiego , bo to bo tamto bo sramto, ale w chwili załamania mysle kurdę ja piernicze, tyle pracować i nic sobie nie kupić i szybko kupuje dopóki ten atak i chęć się nie skończyla haha :smile: A potem juz jest po fakcie :smile: I tak się zyje hehe
Trąbe..hm jestem czarnobylskim zmutowanym słonikiem bez trąby :P
-
Mmmmm zmutowany słonik...<3
-
Hehe no chyba ze tak zawsze z foremki mozesz wypic co zleci hehe
No i dobrze zrobilas kupujac je miej troche radosci :-)
Ja podejrzewam ze Ci traba odleciala bo nocha za duzo futrowalas ;p
-
[QUOTE=USgorn;502416]Hehe no chyba ze tak zawsze z foremki mozesz wypic co zleci hehe
No i dobrze zrobilas kupujac je miej troche radosci :-)
Ja podejrzewam ze Ci traba odleciala bo nocha za duzo futrowalas ;p[/QUOTE]
no wiesz bo cięzko jak robię bataty 1200kg na 2 dni to jak poleje olejem cięzko będzie potem to podzielić, tym bardziej że w niektórych posiłkach indyk z którego tłuszczy nie wliczam i wołowina z której wliczam, i nie zawsze mam 5 posiłków czasami dziele sobie na 6 a nawet 7 jak wiem że dzień sie bardzo przedłuży.
tak.. troche radości się przyda :smile:
-
Trening zrobiony dziś pięknie, miałam dużo energii i siły po ładowanku, samopoczucie psychiczne dużo lepsze pewnie przez to że 2 dzień biore po 12.5mcg T3, ogólnie juz się chce żyć i trenować hehe
Nagrałam filmik, z racji iż teraz obwodówki, wrzucam dużo ćwiczeń stabilizujących, ogólnorozwojowych i takich na doszlifofanie odstających grup mięśniowych. Przyciąganie 1-nóż piłki + na dobicie 2 nogami aż do upadku, wygląda bardzo niewinnie a pieczy tak że szok, długłowy mocno się zabija. I pleckii , ludziska szerokość rośnie już widać że szersze bez rzadnej napinki i wyciągania łopatek, to mnie tak cieszy jej :smile:
[video=youtube;Zzc32QtmwyU]https://www.youtube.com/watch?v=Zzc32QtmwyU[/video]
Cycki k..a rosną też co juz w ogóle nie cieszy :(
-
-
no rozumiem ze przy takiej ilosci batatow lepiej Ci z osobna. Ja raczej zjadam okazjonalnie. Ogolnie bazuje z ww na ukochanym ryzu
no to super ze samopoczucie wrocilo :D
no co Ty naprawde nie cieszysz sie ze cycki rosna ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;502437]no rozumiem ze przy takiej ilosci batatow lepiej Ci z osobna. Ja raczej zjadam okazjonalnie. Ogolnie bazuje z ww na ukochanym ryzu
no to super ze samopoczucie wrocilo :D
no co Ty naprawde nie cieszysz sie ze cycki rosna ? ;p[/QUOTE]
też chcę ryżuuuuuu, mega za nim tęsknie, jeszcze 2 tygodnie na batatach i spróbuje po kolei wprowadzać to co wykluczyłam w 1 kolejności ryz potem jajka i zobacze jaka będzie reakcja, mam nadzieje żadnej :smile:
Nie cieszę się że cycki rosną bo to oznacza że tkanka tluszczowa przybywa + woda :smile: