-
[QUOTE=banita;490505]Keep the game tight.[/QUOTE]
i will :) ;)
-
To jest piekne, to mi sie podoba. Pozytywnie zdeterminowani ludzie na okolo. Brak toksycznych, nostalgicznych elementow w moim otoczeniu.
Brac zycie jakie jest, a jak cos nie pasuje zmieniac to. Nigdy lewitowac w marnej egzystencji.
-
Im not a tree, if i want something Ill go get it :)
-
Jakie fajne pozytywne nutki :smile:
-
Winners tend to stick together. The rest..xfits
-
1 załącznik(i)
LOW CARB robi swoje - zmiany humorku co godzinę :smile:
Po odstawieniu syntetycznego hormonu tarczycy t4 juz się czuje lepiej, biorę tylko w dawcę 25 mcg t3 i za 3 tygodnie zrobię badania zobaczę jak będą wyglądać wynniki. Jak narazie więcej odpoczynku chyba zaczyna robić swoje i wody się robi trochę mniej, co prawda trochę puchnę od tych 50gram węglowodanów, ale myślę z tydzień i się organizm przyzwyczai i można będzie jeszcze dodać WW. Nadal zallaniec ale nawet jakieś tam mięśnie sie odsłaniają:
[ATTACH=CONFIG]8221[/ATTACH]
Przy tym stopniu podlania ale już widzę że bardzo poprawiłam od początku grudnia najszerszy, i to motywuje i daje krople nadziei że będzie dobrze i znowu wyjdę na scenę :smile:
-
[COLOR=#B22222][/COLOR][QUOTE=banita;490512]To jest piekne, to mi sie podoba. Pozytywnie zdeterminowani ludzie na okolo. Brak toksycznych, nostalgicznych elementow w moim otoczeniu.
Brac zycie jakie jest, a jak cos nie pasuje zmieniac to. Nigdy lewitowac w marnej egzystencji.[/QUOTE]
well said brah, well said
[QUOTE=N3ver_quit;490650]LOW CARB robi swoje - zmiany humorku co godzine
bardzo poprawiłam od początku grudnia najszerszy, i to motywuje i daje krople nadziei że będzie dobrze i znowu wyjdę na scenę :smile:[/QUOTE]
nie widac zmian humoru wogole majaczysz :)
plegar rosnie!! omnomnomnomnomnom
[COLOR=#B22222][/COLOR]
-
wytrwalosc i dazenie do celu robi swoje;) gratki
-
Dzięki :* Idę walczyć dalej - męczyć poślady i długłowy uda :smile:
-
[video=facebook;306195826203737]https://www.facebook.com/photo.php?v=306195826203737&set=vb.246393372183983 &type=2&theater[/video]
-
-
no kurdę właśnie widzę nie wiem jak to z facebooka załączyć, a z kompa się nie chcę sciągnąć :(
-
No ale od czego masz mnie..
First rule of success- Never tell emerything you know :)
[video=youtube_share;vzO6vOwHQ9g]http://youtu.be/vzO6vOwHQ9g[/video]
A ten mistrz drugiego planu to przez rurkę będzie niedługo pić jak się gapic nie przestanie.
Dat Ass...Omnomnomnomnom
-
dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;490747]no kurdę właśnie widzę nie wiem jak to z facebooka załączyć, a z kompa się nie chcę sciągnąć :([/QUOTE]
a to film? to moze tylko link wklej :)
edit.............
o kurcze, ale mam zaplon....
-
ja vol das ass is sehr good;)
-
[QUOTE=FIT-anula;490766]dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P[/QUOTE]
Bo widzisz przyjęło się ze "She squats Bro" a tak naprawdę pośladki przy siadach grają podrzedna rolę. Jest dużo innych izolacji na szynkę :) mialas u siebie w dziennkiku wrzucone..
-
[QUOTE=fallenursus;490759]No ale od czego masz mnie..
First rule of success- Never tell emerything you know :
A ten mistrz drugiego planu to przez rurkę będzie niedługo pić jak się gapic nie przestanie.
Dat Ass...Omnomnomnomnom[/QUOTE]
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI za FILMIK! :* hehe a ten koleś to cały trening na mnie się gapił, właśnie ja tak czasami się zastanawiam o czym ludzię myślą jak na mnie patrzą, coś w stylu co ona wyprawia.. czy co haha :smile: Bo zawsze kombinuje i robię ćwiczenia nie takie jak wszyscy, staram się akatakować mieśko z każdej strony w każdy możliwy sposób :smile:
-
wiem Fall wiem... robie je ale squaty lubie :) i lepsza taka odmiana niz zwyczajna :)
-
[QUOTE=FIT-anula;490766]dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
Obowiązkowo spróbuj, właśnie z tego powodu robię w taki sposób "przysiady" by nie ruszać i tak swoich mocno rozbudowanych czwórek. Te ćwiczenko pozwala użyć też dosyć duży ciężar i możesz go łączyć w superserii z innym ćwiczeniem bez obciążenia do maksymalnego wyczerpania - ja tak robię zawsze, łącze ćwiczenia z dużym obciążeniem + bez na dobicie, na przykład: przykucnięcia, wykroki do przodu, do tyłu, do boku lub na skos, wchodzenie na ławeczkę zejście i wykrok do tyłu, zwykłe przysiady z wyskokiem do góry bez obciążenia - tu można dużo wymyślać i kombinować.
-
Fallen a na temat: First rule of success- Never tell emerything you know
I tak każdy ma inną genetyke i budowę mięśni i nawet z tym samym programem treningowym osiągnie inne efekty, więc mi nie szkoda się podzielić :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;490869] się zastanawiam o czym ludzię myślą jak na mnie patrzą, coś w stylu co ona wyprawia.. czy co [/QUOTE]
Nie wiem co ludzie, ale przypomnij mi potem to ci powiem o czym np ja myślałem.....
:twisted:
-
[QUOTE=gl;490802]ja vol das ass is sehr good;)[/QUOTE]
Dankeschön mein lieber freund :smile: ;)
-
[QUOTE=N3ver_quit;490872]Fallen a na temat: First rule of success- Never tell emerything you know
I tak każdy ma inną genetyke i budowę mięśni i nawet z tym samym programem treningowym osiągnie inne efekty, więc mi nie szkoda się podzielić :smile:[/QUOTE]
Akurat nie to miałem na mysli :)
-
A i jeszcze mi akurat ta suwnica nie pozwoliła niżej sie opuścić tyłkiem, ale jak najbardziej można żeby poczuć jak mięsięń posladkowy mocno sie rozciąga, a kiedy wracasz do pozycji wyjściowej mocno go spiąć aż do takiego uczucia że zaraz skurcz złapie i tak za każdym razem - musi boleć, i musisz czuć pieczenieeeeeee :smile: Długłowy uda tu też dobrze pracuje, tylko masz znaleźć dobrą pozycję dla swoich kolan - bo każdy ma inaczej, ktoś czuje lepiej pośladkowy kiedy kolana są bliżej pod gryfem, ktoś kiedy lekko w przod lub w tył za gryfem, wyczuj to używając najpierw sam pusty gryf a później juz stopniowo zwiększaj obciążenie. Dzięki za tyłek, lubię go katować :*
-
ja to dzisiaj zaraz wypróbuje bez suwnicy :D tez lubie katowac tyłek i jak katowałam go jakis czas temu był ładny uniesiony ale pozniej nie pamietam dlaczego przestalam za to zaczelam nim trzepac na wszystkie mozliwe sposoby i mam prawie że płaskodupie, ale jeszcze sie nim bede chwalic :D
-
[QUOTE=FIT-anula;490877]ja to dzisiaj zaraz wypróbuje bez suwnicy :D tez lubie katowac tyłek i jak katowałam go jakis czas temu był ładny uniesiony ale pozniej nie pamietam dlaczego przestalam za to zaczelam nim trzepac na wszystkie mozliwe sposoby i mam prawie że płaskodupie, ale jeszcze sie nim bede chwalic :D[/QUOTE]
w sensie trzepać haha? :smile:
-
hahaha no bardzo wazne..
i nie smiac mi sie tu bo to horror jest co sobie z tyłkiem zrobilam..
-
[QUOTE=FIT-anula;490904]hahaha no bardzo wazne..
i nie smiac mi sie tu bo to horror jest co sobie z tyłkiem zrobilam..[/QUOTE]
będzie dobrze! Też ze 2 lata temu miałam taki okres kiedy popaliłam sobie wszystkie mięśnie i wyglądałam jak patyk z płaskodupiem :smile:
-
uff czyli jest nadzieja.. :)
dzieki dobra kobieto :)
-
2 załącznik(i)
[QUOTE=FIT-anula;490907]uff czyli jest nadzieja.. :)
dzieki dobra kobieto :)[/QUOTE]
nadzieja jest, zobacz :smile: :
-
ja Ci na fb wysle :P co sie u mnie podzialo .. :D
-
-
[QUOTE=fallenursus;490917]Me2 me2 me2!![/QUOTE]
nie będziesz miał tak dobrze :P
-
I tak mam za dobrze. Niktvwiecej moich nagich fot nie dostanie!!
-
[QUOTE=fallenursus;491025]I tak mam za dobrze. Niktvwiecej moich nagich fot nie dostanie!![/QUOTE]
Myślę że dam radę cie przekonać ;)
-
jeśli mu wyślesz swoje, to pewnie tak ;)
-
1 załącznik(i)
Eh jestem małym słabym ludzikiem :smile: Muszę się przyznać że zgrzeszyłam i bardzo mnie męczy sumienie :smile: Od miesiąca u mnie w domu leży pare batonikow Carb Control firmy Body Attack, trzymam je na czas kiedy organizm troche bardziej się przyzwyczai znowu do sodu, ww itd.
[ATTACH=CONFIG]8227[/ATTACH]
Ale wczoraj sie skusiłam na 1 i do tego na noc, 20 gr ww i dziś jako kara podlanie, zła na siebie :smile: A do tego nawet nie pamiętam jak smakował bo byłam jak w transie :smile: Zrozumiałam co zrobiłam dopiero kiedy zjadłam, to się nazywa co robi z ludźmi LOW CARB! Na ketogennej takich jazd nie miałam. Więc od dziś w domu nie będzie nic co może zaszkodzić jak się transie zje haha :smile:
Dziś był trening bareczków + brzuch. Aeroby - nudny marsz , trzeba sobie jakieś książeczki zakupić żeby nie zasypiać na bieżni. W poniedziałek zmniejszyłam dawkę t3 z 25mcg do 12.5 mcg, w następny poniedziałek planuje odstawić całkowicie i jak minie 2 tygodnie po odstawieniu t3 zrobię znowu badania tarczycy i innych hormonów, będzie akurat miesiąc jak będę mniej się katować, więcej odpoczywać ciekawie czy zadziała to dobrze i moja produkcja t3 i t4 będzie wyższa niż poprzednio.. Bardzo mam nadzieje że zacznie się jakaś poprawa
-
Przecież już jest poprawa uparta kobieto! :)
Będzie dobrze, postaram się :*
Wczoraj też w gardło wepchalem za duzo na kolację(??) Nie wiem, może, wali mnie to 260kg poszło w górę. Pierdziele te kurczaki. Wół Is The Way to go :-)
Ps. Masz maszerowac do nie marudzic. Pamiętaj że wiem gdzie mieszkasz....a moja.ośmiornica ma długie macki...
:p
-
[QUOTE=fallenursus;491034]Przecież już jest poprawa uparta kobieto! :)
Będzie dobrze, postaram się :*
Wczoraj też w gardło wepchalem za duzo na kolację(??) Nie wiem, może, wali mnie to 260kg poszło w górę. Pierdziele te kurczaki. Wół Is The Way to go :-)
Ps. Masz maszerowac do nie marudzic. Pamiętaj że wiem gdzie mieszkasz....a moja.ośmiornica ma długie macki...
:p[/QUOTE]
Tzn miałam na myśli poprawa w badaniach, że moja tarczyca będzie sama produkować przynajmniej na tą dolną granicę hormony :smile: Hehe będę grzecznie dalej marszerować jeszcze przynajmniej 3 tygodnie :smile: