to się zgadza - ale stopniowo (po 1 dawce nie podniesie Ci poziomu karnozyny aż tak zauważalnie - będzie swędzieć jak jesteś podatny ale to jedyny doraźny efekt)
IMO ba to jeden z najlepszych supli zaraz po kreatynie :P
Printable View
to się zgadza - ale stopniowo (po 1 dawce nie podniesie Ci poziomu karnozyny aż tak zauważalnie - będzie swędzieć jak jesteś podatny ale to jedyny doraźny efekt)
IMO ba to jeden z najlepszych supli zaraz po kreatynie :P
no ja od razu kupiłem BA jak weszła na Polski rynek i nie żałowałem ale dużo osób nie docenia bo nie ma wyraźnego natychmiast efektu jak po krecie czy jakimś pomperze, ja słyszałem że nie po wszystkich swędzi ja brałem AL i swędziało i znajomy też a potem kupił już renomowanej firmy i nie swędziało
ponoć swędzenie/brak/ nie świadczy ,że produkt jest oszukany :-D .. ale dla śmiechu wziąłem 8 kapsów z Activ i zero czucia a następnego dnia 2,5g XXL zrobiło swoje (swędziało i to o dziwo bardzo)
wszystko kwestia surowca ^^
co wy kurcze spac w nocy nie mozecie po tej BA? :)
dobre gówno :D
Mnie swędziało tylko w pierwszych dniach, potem juz tak tego nie czulem. Solo nie bralem ale mialem Purple'a, a teraz wpadla mi starsza wersja 3R po niskiej cenie wiec sobie do wody wlewam i pije w trakcie treningu silowego, potem cardio i ...hmm, cos tam lekkko wplywa chyba na wytrzymalosc jednak jak ktos ma kwit to Purple polecam zdecydowanie. Koledzy trenujący inne dyscypliny(kosz i boks) tez sobie bardzo chwalą ten produkt.
ja po 2napalmach zero swedzenia takze zalezy od osobistej wrazliwosci na ba
^^ napalm jest tu kluczowym slowem ;)
mialem BA xxl. fajnie dzialalo. tylko ten efekt uboczny w postaci swedzenia mnie odpycha od tego suplementu...
a mi sie właśnie podoba, jak robisz jakiś miesień i Ci mrówki chodzą, dla mnie mega :D
Ja miałem pare próbek Gladiusa od Firesnake i jeżeli chodzi o swędzenia to masakra. Nie wiem co oni tam wrzucają, ale w tym NAPEWNO nie chodzi tylko o BA bo ona nie powoduje AŻ takiego swędzenia. Wziałem 8g i cały pysk czerwony, uda, dłonie swędzenie na twarzy i dłoniach piekielne, uczucie gorąca na pysku. Po 15 mintuach przeszło, ale i tak efekt mnie odrzucił od tego supla i na pewno puchy nie kupią chociaż cena za 45 procji - 89zł jak się poszpera w necie jest niby OK, ale to bardziej się nadaje na rozgrzewke dla jakiś ekspedycji na Syberii niż przed trening.
niektórzy dostawali wysypki po BA z AL
Czy do suplementacji redukcyjnej warto dodać jakiś booster teścia?
Cały czas masuję, niedługo skończę pierwszą puszkę Test Freak.
Po jej skończeniu planuję zacząć redukcję i nie wiem, czy kupować drugą puszkę Test Freaka.
jak najbardziej. lepsze samopoczucie lepsza regeneracja lepszy sen...
oczywiscie
Co sądzicie o Mutant Rage?
co o tym myslicie?
[video=youtube;AhIE23HOThE]http://www.youtube.com/watch?v=AhIE23HOThE&feature=youtu.be[/video]
lipa bez 1.3...
j/w jeszcze mniej za podobną cenę do tego bez geraminy, która właśnie dawała wyraźne działanie :P
Yaro kup se Warrior Rage Battle Ready lub Chain Reactiona :)
Pumbas miał, pisał, że nie wypał. Zrezstą 120zł za puszeczke 146g ... :D
Yaro spróbuj BPI 1.m.r. - kozacki supel.
Panowie, polećcie jakiegoś kozackiego spalacza. Stosowałem już jakieś jakieś pikusie z olimpu czy inne treci, dobrze działał na mnie Scorch (w zeszłym roku). Myślałemo nim, ale może wyszło coś efektywniejszego?
Jeśli chodzi o suplementacje potreningową, to wyczytałem coś takiego:
[COLOR=#0000ff]"Niestety miesień musi zostac zniszczony aby pózniej powstal większy i mocniejszy!
Ale w tym nasz cel aby ten proces regeneracji czyli odbudowy mięsni jak i glikogenu przyspieszyc.
Aby tego dokonac zaraz po skonczeniu treningu nalezy spozyc napój weglowodanowo-bialkowy:
[B]ok.0,8-1,2g/kgmc prostych weglowodanów (np.glukoza)
ok.0,4g/kmc 'szybkich' bialek (np. izolat)
+ ew. kilka gram bcaa/leucyny[/B]
Wtedy bedziemy mieli pewnosc ze procesy odnowy przyspieszymy i zmaxymalizujemy."[/COLOR]
Co o tym myślicie i czy na redukcji warto pić tyle węgli po treningu?
Odbudowa to proces calodobowy. Tego juz nie.doczytales?
chodzi mi tylko o suplementację od razu po treningu
Yoo... jaki mix. polecacie przed testami maturalnymi. Chodzi mi o poprawę koncentracji przedewszystkim, skupienie itd.
Myślałem, aby walnąć coś w ten deseń : multiwitamina/100mg kofy/300 mg guarany/ 200 mg magnezu. Co sądzicie?
kofeina + różaniec górski (rhadiola) 500 mg na porcje
[QUOTE=Gangsta Latino;463389]Yoo... jaki mix. polecacie przed testami maturalnymi. Chodzi mi o poprawę koncentracji przedewszystkim, skupienie itd.
Myślałem, aby walnąć coś w ten deseń : multiwitamina/100mg kofy/300 mg guarany/ 200 mg magnezu. Co sądzicie?[/QUOTE]
Noopept.
Nie aż tak fallen ;)
Why not? Research.
Zdam relacje i opisze srodek jak.dziala. z tego co wyczytalem skutkow ubocznych brak. Obydwoje bedziem testowac.
Why not? Research.
Zdam relacje i opisze srodek jak.dziala. z tego co wyczytalem skutkow ubocznych brak. Obydwoje bedziem testowac.
Środek kojarzę, czytałem na kilku forach o nim, ale... jakoś mnie relacje nie przekonały. Tzn. działanie podobno bajka, ale zdarzały się też schizy jak ktoś źle dawke dobrał. Maturę mam za 3 dni, wiec po pierwsze wątpię żebym zdążył załatwić, a po drugie nie wiem jak na mnie podziała. Gdyby to były 2 tygodnie, to kto wie, ale 3 dni za mało.
Różaniec górski kiedyś miałem, dobrze na mnie działał. Myślałe, czy by jednak do tego różańca i kofy nie dodać guarany. Na mnie to dobrze działa. Guarana działa szybko, a kofa długo wiec idealne połączenie.
guarana zawiera kofeine, z tym że na odwrót gurana działa długo a po kofeinie masz kopa szybkiego
ale nie przesadzaj z ilościami, najlepiej jest się wyspać
[QUOTE=slim shady;463405]guarana zawiera kofeine, z tym że na odwrót gurana działa długo a po kofeinie masz kopa szybkiego
ale nie przesadzaj z ilościami, najlepiej jest się wyspać[/QUOTE]
j/w + takie info, kofeina mocniejszy kom ale trwa krócej - guarana dłużej działa ale jest delikatniejsza :) (takie tam uzupełnienie :P )
[QUOTE=fallenursus;463396]Why not? Research.
Zdam relacje i opisze srodek jak.dziala. z tego co wyczytalem skutkow ubocznych brak. Obydwoje bedziem testowac.[/QUOTE]
obytroje jak nie obyczworo;d
gangsta ogarnij sobie dawke etylofenidatu na jakims sklepie z rc w necie,jednorazowa porcja to grosze, albo najlepiej mph o działaniu szybko uwalnianym, uniwersalny dil powinien to mieć, niema na swiecie nic lepszego na krotkotrwale zmaxymilizowanie osiagow umysłu przed praca, wtedy możesz być pewien ze mature piszesz tak ze mucha nie siada, ale to kurde musialbys wcześniej jak za 3dni chyba ze z wysylka bys zdazyl ale mega srodek polecam bez wkręty tylko czysta bomba na umyśle, te wszystkie noopepty ruzance góralskie guarany to sciema to gowno taka furora na ten noopept bralem przez miecha wystarczający czas na wkręcenie i wielkie gowno nic zero
rocky zmień dila :), lub/i daj się wyczyścić receptorom :)
Kurde slim masz rację, miesiąc mnie nie było na forum i już pozapominałem takie rzeczy, a też napisałem guarana 200 mg, a miało być 500mg.
Mam suplement guarany gdzie w kapsułce jest 270mg guarany i ma ok. 22 mg kofy. Będę brał 2/3 tabletki + 100mg kofeiny. Do tego różaniec, ale musze kupić bo dzisiaj byłem w aptece w markecie to nie mieli... chyba, że zielarski odwiedzę.
A tak w ogóle, macie może link do strony gdzie znajdę taki duży spis wszystkich suplementów/ziół najlepiej w działach np. witaminy/pobudzienie/zdrowe tłuszcze itd. Według mnie oprócz witamin/zdrowych tłuszczy powinno się do stałej suplementacji czy diety dołożyć pewne zioła i tego typu rzeczy np. jagody goii itd
ja w zależności od potrzeby wyszukuje ziółek :)
co do różańca to bierz ekstrakt
a tak z twojego doświadczenie, na ile przed egzaminem wziąć górski? 1h?