MAM PYT jesli moja zaproszona osoba napisala posta, a temat wraz z tym postem zostal wywalony do kosza, to czy bedzie ona mi sie liczyla do konkursu????
Printable View
MAM PYT jesli moja zaproszona osoba napisala posta, a temat wraz z tym postem zostal wywalony do kosza, to czy bedzie ona mi sie liczyla do konkursu????
[b]sylwka[/b], niesety jezeli post został usunięty to oznacza ze nie był wartościowy i nic nie wnosił do tematu. Będą liczone osoby ktore w momencie zliczania bądą miały na liczniku 1 post
to chyba nie ma takiej osoby :???:
[b]marcinczwa[/b], nie zrozumiales mnie. Chodzi o to, ze temat zostal usuniety, a kumpel napisal w tym temacie posta. I czy on bedzie mi sie wliczal do konkursu?? Wydaje mi sie, ze post byl sensowny:)
[b]sylwka[/b], aha, ale nie mamy możliwości sprawdzenia czy post był czy nie. bierzemy posty z licznika
dobra, spoko, dzieki:) a jeszcze jedno: te posty to one beda sprawdzane? tzn czy beda oceniane ktory jest na temat a ktory nie?? chyba sie kapniesz o co mi chodzi:) w razie niejasnosci sorry ale ja dzisiaj nie do zycia jestem:(
[b]sylwka[/b], tak bedziemy sprawdzali:) ale tylko wyrywkowo bo za duzo czasu by nam zeszło na sprawdzeniu wszystkich :mrgreen:
a takie bezensowne posty takie np jednowyrazowe beda sie wliczaly?? bo niby takie by sie znalazly ale np w hydeparku??
[b]sylwka[/b], tak
dobra dzieki:)