Wychodze z zalozenia ze jesli cos dziala dobrze to po co na sile szukac wez jeszcze raz greena i po tym wtedy mysl nad innym jak efekt bedzie lipny:D
Printable View
Wychodze z zalozenia ze jesli cos dziala dobrze to po co na sile szukac wez jeszcze raz greena i po tym wtedy mysl nad innym jak efekt bedzie lipny:D
ale green nie kopał tak jak powinien. ledwo ledwo. samo mono tym bardziej. ale razem jak biorę to cos tam pomaga, ale dupy nie urywa :)
dlatego szukam ciągle alternatyw i zmieniam produkty
20zeta za kofe i cie kompnie. gm czy clout nie ma kopaczy
Jack3d,meso,noxi pro ;). Już takich rzeczy nie biorę bo trudno trening zrobić jak się to odstawi :D.
kofy nie ruszam bo mi banie ryje..
wlasnie chodzi mi o takie halsa jak Ufp, sprawdze sobie składy, obczaje co i jak i sobie cos tam wybiore :)
Jak kofa ci beret ryje to z tym bardziej nie ruszaj tego co wymieniłem ;).
chyba ze jakis dobry stak ale bez pobudzaczy, i do tego osobno kupujesz samo geranium za 10zl 1g i se porcjujesz ladnie stak plus gera w jednej porcji
W takim wypadku polecam White Blood 2 masakra :D 90 tabs a 0.5-1tasb to już maks po 2 tabsach miałem fazy ;d brało mnie na wymioty,blady,osłabienie ....
hehe nie no takiego czegos to ja nie potrzebuję :D cos w stylu wlasnie green magnitude i takie tam :)
SCITEC CREA BOMB kupię :) moze byc?
bede go jadł przed treningiem i np parę godzin pozniej (lub wieczorem), dzialając jako antykat.
a rano na czczo i po treningu bede ładował mono :)